9 Bedste hjemmemedicin mod dermatitis

Verden er nu en forudsætter forurening, forurenende stoffer styrer vores daglige liv, ingen steder at skjule. I en sådan tilstand er det ikke naturligt for os at være indbegrebet af mange sygdomme. Sammen med vores indre mekanik, såsom hjertet og lungerne, er vores ydre væv også udsat for disse barske forhold.

Det største organ i vores krop, huden er en skånsom tynd perforeret beholder i vores krop, der ved kontakt med disse skadelige forurenende stoffer forårsager reaktioner, nogle som vi ofte har stået over for, dermatitis.

Bedste hjemmemedicin mod dermatitis

Har nogensinde lidt af blærerne på din hud og spekuleret på, hvordan du kan nå et stabilt middel mod det. Dermatitis er en hudsygdom, hvor huden flager eller skorper og derefter går i stykker, og sammen med disse revner i huden bliver det berørte område rødt og udslæt lejlighedsvis kløe. Dette er dybest set kategoriseret under hudbetændelse, hvor de grundlæggende tegn er rød ujævn hud med en brændende eller prikkende fornemmelse og ofte kløende og afskalning.

Nogle dermatitisreaktioner kan skyldes nogle produkter, som vi er allergiske over for. Fra en personlig sag har jeg indset, at duftende parfumer, cremer eller deodoranter ikke er egnede til en ven, der hele tiden ikke vidste det, og opdagelse nu undgår dem og har det godt og godt. Det samme kan være din sag. Måske reagerer din hud på ethvert vaskemiddel eller stofmateriale.

Du vil blive overrasket over at vide, at selv nogle smykker kan være årsagen til din dermatitis. Det kan også være noget mad, noget du er allergisk over for nødder eller frugt. Din hudtype kan også være en nøgle. Fed eller svedig hud tiltrækker mere snavs, og det fører til gærdannelse i huden. Denne gær reagerer og danner derma.

Enkle hjemmemedicin mod dermatitis:

1. kokosolie:

kokosolie

Kokosolie er noget, der er almindeligt kendt blandt indiske familier, enten til madlavning eller som en applikator til hårhud. Dens naturlige næringsstoffer blander sig med huden, og derfor er dette et godt hjemmemedicin til at helbrede dermatitis. De antimikrobielle egenskaber fugter og udglatter huden, og daglig påføring viste mindre rødme og betændelse. Varm kokosolie op og påfør det på det berørte område før sengetid hver nat.

2.Lacto Calamine:

Lacto Calamine mod dermatitis

KØB DET HER

Kan du huske den pink calamine flaske? Lacto calamine er en beroligende medicinsk applikator, der også hjælper med at helbrede betændelsen. Påfør det et par gange om dagen og se øjeblikkelige resultater.

3. vitamin E:

E -vitamin hjemmemedicin mod dermatitis

E -vitamin er et effektivt næringsstof, der umiddelbart er påkrævet, når du lider af dermatitis. Denne vitaminolie lindrer ikke kun kløe eller brændende fornemmelse, men arbejder samtidig på at helbrede det berørte område. E -vitamin kan fås i form af olier eller cremer. Søg efter produkter, der er rige på vitaminolie, såsom solsikkeolie eller hvedekimolie, og anvend den uden fejl. Du kan også bruge E -vitamin i mad som at bruge sennepsolie, mens du laver mad.

4. kølig komprimering:

Ispose

KØB DET HER

Inflammation frigiver meget varme, og et hurtigt middel til dette er ved hjælp af kølige kompresser. Medicinske cool gelékompresser er tilgængelige i ethvert nærliggende apotek. Hvis ikke, kan du bruge en tyk klud og vikle den rundt om is eller dyppe den i kølet vand og påføre det berørte område.

5.Aloe Vera:

aloevera mod dermatitis

Aloe vera er en magisk healer til alle formål og forårsager dermed underværker ved hudproblemer. Saml den klare saft fra bladernes indre kød og påfør den på den skrællende revnede hud. Sammen med reduceret hudkløe og forbrænding lindrer det os også permanent fra denne sygdom. Aloe vera er et af de bedste hjemmemedicin mod dermatitis.

6. bagepulver:

bagepulver

Til tider tager et beroligende bad ved at blande havregryn eller bagepulver sammen med vandet kan afkøle det berørte område og hjælpe dig i denne proces.

7. tran:

Bortset fra denne brug gæret tran, der er fuld af vitamin A, D og E.

8. magnesiumbade:

Magnesiumbad er endnu en metode til at lindre dermatitis. Du kan enten tilføje magnesiumpulver i dit badevand eller bruge magnesiumolier, som også er til gavn. dette er et fantastisk detoxbad til din berørte hud, der renser alle problemerne væk.

9. salt- og magnesiumspray:

Når hudforholdene kommer i kontakt med magnesium og mineraler, kan det gøre underværker for huden.