9 Enkle og effektive hjemmemediciner til melasma

melasma hjemmemedicin

Melasma er en af ​​de hudtilstande, der normalt påvirker hudens naturlige hudfarve. Der er brune pletter på huden, især området i ansigtet, der får huden til at se kedelig og uinteressant ud. Det er en form for lidelsen, der normalt er ganske synlig og absolut skal behandles. Sammen med at tage lidt professionel hjælp, er det vigtigt, at man bruger nogle sikre og effektive hjemmemediciner til at reducere mærkerne og få fejlfri hud igen. Den bedste del ved denne vejledning er, at den giver dig nogle af de bedste hjemmemediciner i hånden, der kan bruges regelmæssigt for at få de ønskede resultater. Alt du skal gøre er at vælge den, der er tilgængelig og praktisk for dig.

Mest effektive hjemmemedicin mod melasma:

1. Fordele ved eddike:

eddike til melasma

Fortynding af eddike i vand er den bedste måde at rense ansigtet hver dag til behandling af melasma. Dette bør gøres hver dag for synlige resultater. Det er en af ​​de bedste metoder til at helbrede hudlidelse. Efter påføring skal huden efterlades til tørre et stykke tid. Det fungerer også som et blegemiddel og giver klar og strålende hud.

2. Brug solcreme:

brug solcreme til melasma

Normalt er UV -stråler fra solen en af ​​hovedårsagerne til problemet med melasma. Det bedste du kan gøre er at bruge en god solcreme med SPF -indhold på huden, inden du træder ud. dette er en af ​​de hjemhjælpende midler mod krisen.

3. Drik vand:

drik vand

Vand fugter huden og skyller de døde hudceller og pigmentering ud. Det er også en af ​​de rigtige måder at skylle giftstoffer ud af huden. Det bedste du kan gøre er at inkludere 10-12 glas rent og filtreret vand i kosten til behandling af melasma gradvist, men effektivt.

4. Citronsaft:

citronsaft

Påfør lidt citronsaft ved hjælp af en vatrondel på huden, hvor melasmaet har påvirket. Dette bør gøres regelmæssigt. Man skal vide, at citron har naturlige blegningsegenskaber. Det hjælper med at lette huden og behandler dermed de brune pletter på den rigtige måde.

5. Antioxidanter rige fødevarer:

Antioxidanter rige fødevarer

Inkluderet antioxidanter rige fødevarer som bær og en masse farverige frugter og grøntsager er en af ​​de rigtige måder at give et godt helbred til huden såvel som kroppen. Det gør huden fast og ødelægger de frie radikaler, der forårsager skader og lidelser på huden som melasma. Ved at inkludere bær og antioxidantrige fødevarer kan du behandle problemet.

6. Grammelpakke:

Gram mel pakke

Tag cirka 2 tsk gram mel med gurkemeje og citronsaft og gør det til en glat pasta. Dette skal påføres på de berørte områder i cirka 20-25 minutter. Følg dette middel cirka 5 gange om ugen for at lette de brune pletter.

7. Eksfoliering:

Eksfolier huden 2-3 gange om ugen for at sikre, at den døde hud ryddes, og der er dannelse af nye celler. Dette vil føre til lysning af huden samt behandling af brune pletter på en langsom, men let måde. Det er et af de rigtige hjemmemidler.

8. Løg:

løg til melasma

Tag nogle løgskiver og dypp det i eddike. Dette bør påføres på de brune pletter hver dag som en hjemmekur mod melasma. Sørg for at lukke øjnene for at undgå tårer.

9. Aloe Vera ansøgning:

Aloe vera

Aloe Vera er fantastisk til hudens sundhed, og sammen med beroligelse hjælper huden også i behandlingen af ​​hudproblemer, herunder de brune pletter af melasma. Alt du skal gøre er at påføre og massere gelen hver dag på huden for at få resultaterne.