9 hjemmemedicin for forstuvet ankel

Forstuvet ankel er en af ​​de sundhedsmæssige lidelser, der er målrettet mod musklerne og ankelets væv, og de mest alvorlige kan endda vare op til 4-5 måneder. I ekstreme tilfælde er folk ikke engang i stand til at gå eller bevæge sig. Komplet sengeleje foreslås i de fleste tilfælde udelukkende ikke at forværre tilstanden yderligere.

Det er imidlertid et almindeligt problem og kan opstå på grund af mange årsager, herunder ubalance samt for meget stress på anklen. Uanset hvad årsagen er, er den næstbedste ting at undersøge helbredelsesmidler, der kan hjælpe dig med at fremskynde genopretningen fra forstuvningen. Disse hjemmemediciner skal være sikre og effektive på anklen.

Hjemmemedicin mod forstuvet ankel

Listen nedenfor har nogle af de bedste, som du regelmæssigt kan bruge til de bedste resultater.

Fremragende hjemmemedicin for forstuvet ankel:

1. Brug af ispose:

En af de bedste behandlinger for betændelse i anklen er at bruge en ispose på det berørte område i 10-15 minutter i en session flere gange om dagen. Sørg for at bruge et håndklæde imellem. Dette vil også hjælpe med at reducere smerter forbundet med den forstuvede ankel. Det er et af de bedste midler at falde på.

2. Giv det hvile:

Du bør prøve at undgå for stor belastning på anklen. Det anbefales, at man undgår aktiviteter, der øger ubehag og smerter. Dette betyder dog ikke, at du ikke udfører simple aktiviteter. Ved at holde sig til hvile kan du give forstuvningen tid til at hele godt. Det er en af ​​de effektive ting at gøre.

3. Hold anklen forhøjet:

Sov, mens du holder anklen hævet til en position, der er over hjertet og er et af de kendte hjemmemedicin mod forstuvning. Det hjælper med at reducere hævelse ved at fjerne overskydende væske i regionen. Elevation gør underværker i krisen.

4. Anvendelse af varmepude:

En varmepude kan bruges på den forstuvede ankel for at lindre smerterne og forbedre blodcirkulationen i området. Dette hjælper med korrekt helbredelse fra forstuvningen. Alt du skal gøre er at bruge det i 10-15 minutter flere gange om dagen, indtil problemet forsvinder.

5. Blød koldt vand:

Tag noget køligt vand i et kar og blød anklerne i dem et stykke tid for at få lidt lindring af symptomerne på forstuvningen. Dette bør gøres 1-2 gange om dagen for at få resultaterne. Man kan også bruge et lunkent vand i blød til samme formål. En varmebehandling hjælper lige meget.

6. Beskyttelsesbøjler:

Der findes forskellige beskyttelsesbøjler på markedet, der kan bruges til at holde anklen fri for flere ulykker. Disse har en pudelignende effekt på anklen og giver god støtte til benene. Elastisk ACE -bandage er en anden af ​​de gode muligheder at bruge under forstuvet ankel. Det hjælper helt sikkert med at holde anklen i en position, hvor den kan helbrede af sig selv uden nogen hindring udefra.

7. Lav noget motion:

For at forbedre anklens mobilitet er det vigtigt at udføre visse øvelser hver dag. Dette hjælper også med at forbedre blodgennemstrømningen og forhindrer stivhed i regionen. Sørg for, at du kun overholder simple øvelser og bevægelser til dette formål.

8. Strækning:

Let strækning er en anden af ​​de effektive metoder, der er et hjem afhjælpende. Dette bør konsulteres med en professionel, før du starter proceduren hver dag. Det hjælper igen med at holde anklen væk fra at blive stiv.

9. Fysioterapi:

I ekstreme tilfælde er det vigtigt at vide, at fysioterapi kan hjælpe med at gøre anklen sund og rask igen. Man skal ansætte en fysioterapeut til formålet og kan gøre det inden for hjemmets lokaler for deres komfort.

hjemmemedicin mod forstuvet ankel