9 hjemmemedicin til at slippe af med skrælning af fingerspidser

Et meget almindeligt problem med huden, som de fleste mennesker over hele kloden står over for, er at skrælle ved fingerspidserne. Det er blevet bevist, at huden på fingerspidserne er ganske følsom, og hvis vi ikke tager ordentlig pleje og nærer den fra tid til anden, så fører det til det, vi har kendt som tørhed og afskalning af huden. Sammen med at bringe ubehag er dette et tegn på uhygiejniske måder at leve på og kan være ganske pinligt i offentligheden. Der er mange årsager, der kan føre til problemet med at skrælle fingerspidserne, men så er koncentrationen på midler her.

Nedenstående liste giver dig nogle af de mest ideelle måder, du kan behandle problemerne med at skrælle hud på fingerspidserne. Disse skal følges, indtil problemet er helt helbredt.

Hjemmemedicin for at slippe af med skrælning af fingerspidser

Bedste hjemmemedicin til at slippe af med skrælningstip:

1. Brug af varmt vand:

Iblødsætning af fingerspidserne i varmt vand et stykke tid er et godt og effektivt middel mod krisen. Det vil gøre huden smidig, ligesom den tørre hud vil skrælle godt af og hjælpe de nye hudceller med at danne sig. Honning eller citron kan tilsættes til vandet for de bedste fordele. Glem ikke at fugte med olivenolie efter dette middel.

2. Hav vand:

Hydrat

En grund til at skrælle huden selv i fingerspidserne kan være dehydrering af kroppen og huden. Den bedste idé er at drikke omkring 10-12 glas vand hver dag for at fugte huden og nære den godt. Det vil også skylle giftstoffer og snavs ud af huden. Det er et af de bedste midler til at slippe af med dette ubehagelige problem.

3. Brug af agurk:

Riv lidt frisk agurk og påfør den godt på fingerspidserne, mens du forsigtigt masserer den. Dette vil holde huden frisk, næret såvel som glat sammen med frihed for tørhed. Dette bør gøres dagligt, og du vil få gavnlige resultater på kun et par uger.

4. Fordelen ved havre:

Forbered et blød varmt vand med havre og dypp fingerspidserne i dem i cirka 15 til 20 minutter. Dette skal tørres og derefter fugtes godt. Følg dette middel hver dag, og se, hvor godt det behandler den skrællende hud på et par dages tid. Det er en af ​​de mest effektive ideer at følge.

5. Fordel ved olivenolie:

Olivenolie fordel

Omega -fedtsyrerne 3 i olivenolie hjælper med dyb næring af huden og sikrer helbredelse af skrælning i løbet af et par dage. Du kan enten tilføje lidt olivenolie til vandet, der bruges til at vaske hænder, eller også massere fingerspidserne med olivenolie efter hver vask. Dette vil helt sikkert hjælpe.

6. myntejuice:

De medicinske og fugtgivende egenskaber ved mynte er det, der hjælper i behandlingen af ​​skrælende fingerspidser. Man skal udtrække saften fra friske blade og anvende den på fingerspidserne om natten, før man går i seng. Vask det om morgenen med lunkent vand.

7. Aloe Vera Wonders:

Aloe Vera har beroligende egenskaber samt fugtgivende fordele for huden. Aloe vera -gelen kan påføres og masseres forsigtigt på fingerspidserne, ellers kan Aloe vera -juice indtages hver dag. Det vil hjælpe med at nå målene perfekt.

8. Banan:

Sammen med at indtage banan hver dag for at få kaliumindholdet i huden kan man også blande en banan med creme fraiche og anvende den på fingerspidserne for at få en kur mod skrælnings- og tørringsproblemerne. Dette bør gøres hver dag.

9. Reducer stress:

Reduktion af stress hjælper med korrekte kropsfunktioner og forbedrer også blodcirkulationen. Det balancerer også sindet og kroppen godt. Disse er vigtige for at holde huden og kroppen i de rette forhold, herunder en god kur mod skrælning af fingerspidserne.