Top 10 hjemmemedicin til forebyggelse af akillessenen

Akillessenonitis refererer til en bestemt tilstand, når der er ekstrem smerte på bagsiden af ​​underbenet, dvs. nær anklerne og hælene. Smerten resulterer undertiden også i hævelse af benene. De personer, der lider af dette problem, kan have svært ved at gå eller løbe ordentligt på grund af ekstrem smerte. Der er forskellige hjemmemedicin mod akillessene. Disse hjemmemedicin mod akillessenebetændelse kan gøre underværker og hurtigt helbrede smerten. Derfor foretrækker de fleste individer behandling af akillessenen derhjemme. Så hvis du ønsker en naturlig helbredende fortendonitis, så er disse de bedste hjemmemediciner for dig.

hjemmemedicin mod akillessenen

Achilles senesmerter: Årsager.

Nedenfor er årsagerne til Achilles senebetændelse:

1. stigende alder:

Når din krop bliver ældre, bliver den mere sårbar over for skader såvel som smerter. Dette er grunden til, at mange dele af din krop har en tendens til at svækkes, herunder benene.

2. Pludselig stigning i fysiske aktiviteter:

Hvis du er en gym freak, har du måske den vane at lave regelmæssige træningspas. Men du kan lide af akillessenenitis, hvis du pludselig øger intensiteten af ​​din træning.

3. Fedme og overvægt:

Hvis du er overvægtig og overvægtig, kan du lide af problemet med akillessenen, da din kropsvægt lægger for meget pres på dine ben.

4. Iført syg – Monteringssko eller høje hæle:

De damer, der bærer høje hæle, lider generelt af problemet med akillessenebetændelse. Det samme gælder for de personer, der har for vane at bære dårligt passende sko.

5. Medicinske forhold:

De mennesker, der lider af visse medicinske tilstande som psoriasis eller forhøjet blodtryk, lider også af problemet med akillessenebetændelse.

Achilles senesmerter: symptomer.

Nedenfor er de vigtigste symptomer på akillessenen smerte:

1. Hævelse:

Hvis du pludselig føler ubehag og smerter eller mærker hævelse på bagsiden af ​​dine underben, især hælene, kan du lide af problemet med akillessenebetændelse.

2. Stramhed omkring lægmusklerne:

Lægmusklerne er de mest vitale dele af benene. Hvis du føler, at dine lægmuskler mister deres fleksibilitet og bliver stramme, kan det tyde på, at du lider af akillessenebetændelse.

3. Begrænset bevægelse af benene:

Hvis du føler, at fleksibiliteten i dine ben er faldet, og der er en begrænset form for bevægelse i dem, kan du lide af akillessene.

4. Hælens varme:

Hvis huden i nærheden af ​​dine hæle pludselig føles varm, når den bliver rørt, kan du lide af problemet med akillessenebetændelse.

Top 10 hjemmemedicin mod Achilles senesmerter:

Hvis du er på udkig efter behandling af senebetændelse i anklen derhjemme, er følgende top 10 behandlinger for smerter i akillessenen det bedste for dig:

1. Ice Pack til behandling af Achilles senesmerter:

helbredelse af Achilles senesmerter med isposer

Ice pack er en af ​​de mest fantastiske hjemmemediciner mod senebetændelse. Anvendelsen af ​​en kold kompress på det berørte område hjælper med at dæmpe det og derved reducere smerten samt enhver anden form for betændelse.

Hvad er processen:

Du skal placere ispakken på det område, der er blevet påvirket, og lade den ligge der i cirka 2 minutter, før du tager den af. Du skal gentage denne proces 2-3 gange for at få bedre resultater.

Hvor ofte gør du dette:

Du kan gentage denne proces mange gange om dagen.

2. Ricinusolie til Achilles senebetændelse:

ricinusolie mod Achilles senesmerter

En af de mest betydningsfulde hjemmebaserede behandlinger for akillessenen er ricinusolie. Den ricinolsyre, der findes i ricinusolie, hjælper med at lindre hævelse, smerte og betændelse.

Hvad er processen:

Du skal bare tage en spiseskefuld ricinusolie og derefter anvende den direkte på det berørte område. Du skal lade den stå i cirka 20 minutter for at få effektive resultater. Du kan også placere en varm kompress over den for at få mere effektive resultater.

Hvor ofte gør du dette:

Du kan bruge denne senebetændelse ankelbehandling derhjemme mindst to gange dagligt.

3. Forbrug af fødevarer, der er rige på vitaminer:

mad til Achilles senesmerter

Vitamin C og D anses for at være afgørende for menneskekroppen. De anses for at være den bedste akillesseneitis hjemmebehandling. De hjælper med hurtigere behandling af akillessenen.

Hvad er processen:

Du skal indtage mad, der er rig på vitamin C såvel som D, såsom grønne bladgrøntsager, citrusfrugter, fed fisk, æggeblomme, ost osv..

Hvor ofte gør du dette:

Fødevarer rige på vitaminer bør indtages regelmæssigt for at holde kroppen sund og fri for enhver form for smerte.

4. Gurkemejepulver til helbredelse af akillessenebetændelse:

Achilles senepine: naturlægemidler til kur

Gurkemeje pulver betragtes som et af de bedste hjemmemedicin mod senebetændelse. Curcuminforbindelsen til stede i gurkemeje har forskellige helbredende egenskaber, hvilket resulterer i hurtig genopretning fra akillessenen.

Hvad er processen:

Du skal tage et glas varm mælk og tilføje en teskefuld gurkemeje pulver i det. Du skal blande det godt og drikke det.

Hvor ofte gør du dette:

Du kan tage denne fantastiske drink regelmæssigt, mest foretrukket i løbet af natten.

5. Pebermynteolie til massering af hælene:

olier til Achilles senesmerter

Mange mennesker ved ikke, at pebermynteolie også består af menthol, der anses for at være naturlig helbredelse for senebetændelse. Det hjælper med at lindre hævelsen samt smerterne på hælene.

Hvad er processen:

Du skal blande 6 dråber pebermynteolie sammen med en teskefuld kokosolie og derefter massere denne blanding forsigtigt på det berørte område. Du kan lade det stå i cirka 30 minutter og derefter skylle det af med vand.

Hvor ofte gør du dette:

Du kan gentage denne applikationsproces 1-2 gange dagligt for at få bedre resultater.

6. Myrraolie til massage:

Et af de mest vidunderlige naturlige midler mod senebetændelse er myrraolie. Dette er en smertestillende og antiinflammatorisk olie, der har store helbredende egenskaber. Denne olie hjælper effektivt med at lindre symptomerne på akillessene.

Hvad er processen:

Du skal tilføje 6 dråber af denne æteriske olie med en teskefuld kokosolie og blande det godt. Derefter skal du bare massere denne blanding på det berørte område af musklerne. Du skal lade det stå i cirka 30 minutter, før du skyller det af.

Hvor ofte gør du dette:

Myrraolie kan påføres musklerne på denne måde mindst to gange dagligt.

7. Ingefær til helbredelse af Achilles tendonitis:

Naturlægemidler mod akillessenen

Ingefær er en af ​​de mest betydningsfulde hjemmemediciner mod smerter i akillessenen. Ingefær har antiinflammatoriske såvel som smertestillende egenskaber, der hjælper med at lindre problemet med betændelse og smerte.

Hvad er processen:

Du skal koge en kop vand i en gryde og tilføje omkring 2 tommer ingefær i den. Lad det simre i cirka 5 minutter, og sigt derefter blandingen. Derefter kan du drikke denne ingefærte efter at have kølet den lidt ned.

Hvor ofte gør du dette:

Du kan drikke denne fantastiske ingefærte mindst to gange dagligt.

8. Forbrug af knoglebouillon:

Suppe til Achilles senesmerter

Knoglebouillon er en af ​​de bedste akillessene -behandlinger derhjemme for de enkelte. Den består af glucosamin og chondroitin, som hjælper med hurtig heling af senerne.

Hvad er processen:

Du skal tage omkring 8 ounces frisklavet knoglebouillon og forbruge dem. Et glas frisklavet knoglebouillon er generelt lig med 8 ounces af det.

Hvor ofte gør du dette:

Du kan indtage et glas frisklavet knoglebouillon en gang dagligt for at fremskynde processen med din naturlige helbredelse for senebetændelse.

9. Epsom salt til helbredelse af akillessenen:

Achilles senen Smertelindring ved hjælp af Epsom salt

Epsom salt anses for at være en betydelig akillesseneitis hjemmebehandling. Det har magt til at helbrede smerter, hævelse samt betændelse i enhver del af menneskekroppen.

Hvad er processen:

Du skal tage en kande fuld af varmt vand og derefter tilføje omkring en halv kop Epsom salt i den. Du skal hælde hele denne blanding i en stor skål og derefter lægge dine fødder i blød i den. Du skal sidde ned i omkring 30 minutter, før du tager dine fødder ud og tørrer dem tørre.

Hvor ofte gør du dette:

Denne behandlingsproces kan gentages 2-3 gange dagligt regelmæssigt.

10. Sesamolie som et middel mod akillessenebetændelse:

Sesamolien er en fantastisk slags olie, der anses for at være en af ​​de mest nødvendige akillessenebetændelse, der husker hjemmemedicin. Det hjælper også med at reducere betændelse og smerter.

Hvad er processen:

Du skal tage en smule sesamolie og varme det lidt op. Derefter skal du begynde at massere dine ben fra kalven op til hælene på en skånsom måde. Du skal køre dine hænder på en meget skånsom måde fra op til ned, mens du lægger lidt pres på. Derefter skal du dække benet med en tyk klud og lade det være sådan i et stykke tid.

Hvor ofte gør du dette:

Du kan anvende sesamolie på dine ben regelmæssigt dagligt, inden du går i seng om natten.