Top 9 effektive urter til naturlig behandling af influenza

Urter kan ikke rigtig helbrede influenza, men de kan helt sikkert lindre symptomerne på influenza og dens varighed. Bortset fra at give betydelig lindring, er der urter, der også kan forhindre influenza. Nogle influenza kan alvorligt gøre dig syg, mens andre er milde og ikke rigtig udgør en trussel.

Hvad er influenza, og hvad er dens typer?

Influenza er en smitsom luftvejsinfektion, der generelt skyldes influenzavirus. Nogle af disse udgør en alvorlig trussel mod kroppen, mens andre forlader kroppen uskadt. Influenza -virus kommer ind i din krop gennem næsen, øjnene eller mundhinderne, hvilket betyder, at hver gang du rører ved disse områder, inficerer du dig selv med virussen. Her er nogle af de typer influenza, du bør vide om.

Der er tre typer influenzavirus, der er almindelige. De er af typen A, B og C. Type A og B er ansvarlige for de årlige influenzapidemier, der har op til 20% af befolkningen, der snuser, gør ondt, hoster og har høje feber. Type C forårsager også influenza; type C -influenzasymptomer er imidlertid ikke særlig alvorlige.

Effektive urter til naturlig behandling af influenza

Type A -vira er ansvarlig for de store influenzapidemier og er i stand til at inficere dyr. Type B -influenzavirus findes kun hos mennesker. Det er alvorligt end type A, men vi kan ikke altid udelukke, at type B er mindre skadelig. Type C -vira findes også hos mennesker. De er dog mildere end enten type A eller B. Mennesker er generelt ikke alvorlige sygdom af type C. Type C -influenzavirus vides ikke at forårsage epidemier.

Bedste naturlige urter til behandling af influenza:

Her er nogle effektive urter mod influenza.

1. Ingefær:

Ingefær er et populært plantelægemiddel mod influenza, der er blevet brugt til at helbrede kvalme, maveproblemer, fordøjelsesproblemer, betændelse, hovedpine, forkølelse, menstruationssmerter og influenzasymptomer.

Ingefærrødderne har varmeegenskaber, som hjælper kroppen med at svede og frigive patogenerne inde i kroppen. Ingefær er også kendt for at forbedre kroppens immunsystem.

I tilfælde af influenza kan ingefær indtages i form af te eller kosttilskud for at befri kroppen fra influenzavirus.

Sådan gør du det:

 • Bring vand, ingefær og kanelpulver i kog og lad det simre.
 • Kog ingefær og kanel i vand. Hæld 1 kop vand i en gryde.
 • Si det og bland honningen i.

Drik det 3 eller 4 gange dagligt for effektive resultater.

2. Knoglesæt:

Boneset

Denne urt er kendt for at blive brugt mod feber og influenza. Funktionen af ​​denne urt er at stimulere kroppens immunsystem.

Udover behandling af svær feber kan Boneset også bruges til at helbrede knækkede knogler og til at helbrede smerter i kroppen.

Når du er påvirket af feber, skal du indtage denne urt i form af 4-5 kopper te dagligt, når du er i sengen. Dette vil hjælpe med at fremkalde sved i kroppen og dermed reducere feberen.

Sådan laver du drikken:

 • Opbevar det tørrede knoglesæt i en krukke og hæld nok kogende vand over det til at fylde krukken.
 • Lad denne infusion trække i fire timer.
 • Sigt og drik 4-5 kopper af det dagligt.

Te smager stærkt bittert og ville være bedre at opvarme den efter anspænding.

3. Hyldebær:

Hyldebær

Dette er velkendt tonic, der bruges i lang tid mod influenza, forkølelse og endda sinusinfektioner.

Hyldebær bruges almindeligvis i form af te. Denne urt er også kendt for at indeholde viburninsyre, som virker ved at øge sved og derved afgifte kroppens væv.

Det er på grund af disse egenskaber, at denne urt hjælper med at sænke feber, rense patogener fra cellerne i kroppen og rense blodet generelt.

Lav denne urtemedicin mod influenza let derhjemme.

 • Hæld vand i en medium gryde, og tilsæt hyldebær, ingefær, nelliker og kanel.
 • Kog godt og dæk derefter til. Lad det simre i cirka 45 minutter til en time, indtil væsken reduceres med det halve.
 • Fjern nu fra varmen og lad den afkøle nok til at blive håndteret. Mos bærene og sigt dem til en krukke eller lufttæt beholder.
 • Kast hyldebærene og lad væsken afkøle til lunken. Når det ikke længere er varmt, tilsættes 1 kop honning og røres godt rundt.
 • Når honning er godt blandet i hyldebærblandingen, hældes siruppen i en krukke.

Du har lige lavet hyldebærsyltetøj. Opbevar det i køleskab og brug 1 spiseske til voksne og ½ ske til børn.

4. Andrografik:

Andrographis

Denne urt har været en del af ayurvedisk medicin i Indien i lang tid. Det er populært kendt for at behandle sinus og andre øvre luftvejsinfektioner. Andrographis reducerer også symptomerne på feber, hoste, hovedpine og ondt i halsen.

 • Sørg for at tage to 250-500 mg tabletter eller kapsler tre gange om dagen.

De er let tilgængelige i butikkerne og vil vise sig effektive, når de tages i starten af ​​symptomet.

Mennesker, der er tilbøjelige til øvre luftvejsinfektioner, skal indtage denne urt dagligt i vintersæsonen for at forhindre infektioner.

5. Echinacea:

Echinacea

Echinacea er kendt for at behandle slangebid og sår, forskellige infektioner og alt i alt en generel kur mod kroppen. Denne urt forbedrer immunsystemet, holder det stærkt, sundt og arbejder mod forskellige patogener.

Der er et enzym kaldet hyaluronidase, som ødelægger kroppens forsvar mod lidelser og sygdomme. Echinacea er kendt for at virke mod netop dette enzym.

Lav denne te let derhjemme.

 • Stejl en teskefuld tørret urt eller rod i en kop kogt vand i fem minutter.
 • Efter ti minutter sigtes te og drikke, når den når en lun varm temperatur.

Tag 300 mg tre gange ved sygdom.

Bortset fra at arbejde mod forskellige patogener og vira inde i kroppen, menes denne urt også at bremse tumorvækst i kroppen.

6. Ginseng:

Ginseng

Ginseng er kendt for at forbedre det overordnede immunsystem i kroppen. Det er derfor, at denne urt, når den indtages regelmæssigt, bygger på immuniteten og holder influenza væk.

Indtagelse af Ginseng forhindrer kroppen i at blive forkølede og influenza.

Når det tages i høje doser, kan det imidlertid forårsage forhøjet blodtryk eller en øget puls.

Gør denne Ginseng urtemedicin let til influenza derhjemme. Ginseng tepulver er let tilgængeligt på markedet. Suppler dit tepulver med noget ginseng -tepulver, og lav din sædvanlige kop te med en ekstra effekt.

7. Anis:

Anis

Anis vides at slippe af med slim, og indeholder i store doser antivirale egenskaber. Tilberedningen er ret let, og her er hvordan du laver din daglige kop.

 • Tag 1-2 tsk Anis og kog i en kop te for at beskytte dig mod influenza og forkølelse.

8. Goldenseal:

Goldenseal

Dette vides at øge blodgennemstrømningen til milten, hvilket dybest set betyder et forbedret og aktivt immunsystem. Udover at stimulere immunsystemet er Goldenseal også et godt antiseptisk middel.

Standarddosis er 4-6 gram tre gange om dagen i kapsel- eller tabletform og bruges ofte i kombination med andre urter.

Denne urt, når den indtages, aktiverer de hvide blodlegemer i kroppen, der er ansvarlige for ødelæggelsen af ​​tumorceller, vira, bakterier og svampe

9. Seneca Snakeroot:

Seneca Snake root

Seneca Snakeroot er kendt for at beskytte kroppen mod sinus og infektioner i øvre luftveje og reducere den øvre luftvejsslim. Det hjælper også til at behandle emfysem og bronkitis.

Denne urt kan indtages i form af te ved hjælp af 1 tsk i en kop te.

Naturlægemidler mod forkølelse og influenza:

Nogle af de bedste naturlægemidler mod forkølelse og influenza er ting, der vil gøre brug af ting i dit køkken. Tag et kig på, hvad du kan lave.

1. Ingefær:

De sundhedsmæssige fordele ved ingefær er blevet garanteret siden århundreder. Dens virkninger er nu videnskabeligt bevist og er en effektiv kur mod forkølelse og influenza. Sådan laver du magisk portion.

 • Skær lidt ingefær i kogende vand. Drik det lunkent.

Det er også kendt at helbrede kvalme og influenza. Tag en ingefær -te -pakke i dag, og kom tilbage til normaliteten.

2. honning:

Honning er kendt for sine antibakterielle og antimikrobielle egenskaber. Få dråber honning i din te vil helbrede din halssmerter, der er forbundet med forkølelse og influenza.

 • Kog vand og tilsæt lidt tepulver.
 • Bring det i kog og pres lidt citron i. Tilsæt en ske honning og tilsæt te. Rør godt rundt og drik det mindst 4-5 kopper af det for de bedste resultater.

Honning citron te hjælper med at reducere hoste og forkølelse.

3. Hvidløg:

Selvom du måske skal tåle lugten af ​​rå hvidløg hele dagen, indeholder hvidløg ikke desto mindre en forbindelse kendt som allicin, der har antimikrobielle egenskaber. Prøv denne urtebehandling mod influenza og forkølelse.

 • Knus frisk hvidløg i et glas mælk og drik det som det første om morgenen på tom mave.

Tilføj mere hvidløg til din kost. Dette kan hjælpe dig med at undgå at blive syg i første omgang.

4. Gurkemeje- og peberopløsning:

Gurkemeje har høje antimikrobielle egenskaber, der er godt for dit helbred. En simpel drink med gurkemeje og peber er nok til at kurere dig forkølelse og influenza.

 • Kog vand og tilsæt en frisk rod gurkemeje til det.
 • Si den i en kop og tilsæt en knivspids peber til den.

Kasser roden, når du drikker den. Drik dette mindst 5-6 gange om dagen for at se effektive resultater.

Hvis du er mere af en te -person, er her to bedste urtete, du kan lave og drikke. Disse er de bedste naturlægemidler mod forkølelse og influenza.

5. Grundlæggende te:

Her er et klassisk urtemedicin mod forkølelse og influenza, og som du nemt kan lave derhjemme.

 • Tag 3-4 skiver ingefær med skind og et fed hakket hvidløg. Bring det i kog og lad det simre i cirka 20 minutter.
 • Brug ingefærvand til at stejle te, hvad enten den er sort, grøn, oolong.
 • Tilsæt cayennepulveret, når det er varmt. Tilsæt lidt honning efter smag.
 • og, Tilsæt mælk eller andet mejeritilskud.

Drik 3-4 kopper om dagen for at opnå de bedste resultater.

6. Hvidløgs limonade:

Drik denne blanding af hvidløgs limonade, der er en klassisk kombination af de vigtige ting, du skal tage under din sygdom.

 • I en krukke kombineres 2-4 fed hakket hvidløg og 3-4 skiver frisk ingefær.
 • Dæk til og lad det trække i mindst 20 minutter.
 • Tilsæt saft af 2-3 citroner og honning efter smag

Du kan sile eller efterlade krydderurter i blandingen. Drik det lunkent og ikke kølet.

Urtete og blanding er midler, der er lette at lave opskrifter. De fleste af ingredienserne er de almindelige, der er tilgængelige i dit køkken på ethvert tidspunkt. Sørg for at drikke dem regelmæssigt for at helbrede din influenza og forkølelse, før det tager hårdt på dig. De varmer og beroliger din krop og sætter din krop i en trøstende position. Denne gang skal du føle dig godt tilpas med vores naturlægemidler mod forkølelse og influenza.