9 Seneste Mulberry Tasker i forskellige størrelser og modeller

Mulberry er berømt for at producere tasker og fodtøj af høj kvalitet over hele verden. Mulberry Company blev dannet af en mor og søn i England i år 1971 af Joan og Roger Saul, og virksomheden tog internationalt i gang i år 2007. Mulberry taskerne er især populære blandt berømtheder, og mange kendte mennesker ses med Mulberry tasker. Dens design og posens mønster er fantastisk, og skylder Mulberry taske i din samling ville være forbløffende og prestigefyldt.

bedste morbærposer

Forskellige typer Mulberry -håndtasker i Indien:

Så lad os se på top 9 nyeste Mulberry taske designs med billeder:

1. Ny Mulberry -skuldertaske:

Ny Mulberry skuldertaske

Mulberry skulderhåndtasker er meget populære, da de kan bruges som hverdagstaske og kan bære flere ting. Tasken kan hurtigt åbnes uden besvær. Skuldertasken fås i mellem og stor størrelse og ser meget trendy og smart ud når den bæres. Tasken har en slank kæde til at bære tasken på skuldre. Tasken fås i forskellige farver og mønstre, og du kan få en i henhold til dit outfit og flagre dit udseende med Mulberry håndtasker.

2. Hobo Style Black Mulberry Håndtaske:

Hobo Style Black Mulberry Håndtaske

Mulberry tasker i Hobo -stil er meget efterspurgte, da de er små i størrelse og halvmåneformen gør den meget praktisk at have med. Tasken er lavet i sort læder af høj kvalitet og fremstår meget smuk og trendy. Tasken har en glat finish og en smart, stilfuld rem til at bære.

3. Fuld læder mulberry tasker:

Fuld læder mulberry tasker

Mulberry Satchels taskerne er fantastiske at se på. Taskerne er generelt en krydsning mellem en skuldertaske og en dokumentmappe, men har rem til at bære tasken. Denne Mulberry taske åbner forfra og har gylden lås til lukning for at beskytte din taske. Mulberry Satchels tasker fås i forskellige mønstre, og du kan vælge imellem dem og se moderne ud.

4. Dobbelt lynlås Mulberry tasker:

Dobbelt lynlås Mulberry tasker

Denne taske har to skabe til opbevaring af genstandene og har en stærk sølvslurk til lukninger. Tasken har et stilrent look foran og Mulberry -sølvlogoet tilføjer mere look. Tasken ser meget imponerende ud, når den bæres til kontorer og endda til shopping eller hangout.

5. Hvidfarvede morbærkoblinger:

Hvidfarvede morbærkoblinger

Koblinger er de små håndtasker, der er koblet eller holdt i armens skurk. Mulberry-koblinger ser meget fantastiske ud, når de bæres, da de er lavet af læder af høj kvalitet. Denne hvide taske er perfekt og ideel til at blive båret til fester og en god aftentaske til kvinder.

6. Mulberry Messenger Bag til mænd:

Mulberry messenger taske til mænd

Messenger-tasken er generelt taske i mappe-stil med lange stropper, så den kan bære cross-body og dermed efterlade dine hænder frie. Disse håndtasker ser meget stilfulde og moderigtige ud, og det er den perfekte urbane hverdagstaske til mænd.

7. Sorte Mulberry tasker til kvinder:

Sort Mulberry tasker til kvinder

Den sorte Mulberry taske giver kvinder og et ekstraordinært udseende, når de bæres. Tasken har en lille lomme foran med lynlås og et stilfuldt håndtag til at bære tasken. Tasken kan matches med enhver form for outfit og giver dig et perfekt og sexet look.

8. Små morbærposer til piger:

Små morbærposer til piger

Nogle piger sætter pris på bærepose, der er mindre i størrelsen. Således skiller disse små Mulberry tasker sig perfekt ud til dem. Taskerne åbnes forfra og har en lille kabine til opbevaring. Disse poser ser søde ud, når de bæres af teenagepiger.

9. Seneste Mulberry Tasker til berømtheder:

Seneste Mulberry Tasker til berømtheder

Denne taske er en af ​​de nyeste tasker designet af Mulberry. Farven og mønstret på posen kan gøre enhver til vanvid. Tasken giver dig et minimalistisk look og den perfekte taske til at bære til en særlig dag.

Mulberry tasker er lavet af fint og eksotisk læder af høj kvalitet, naturligt læder og kalvehår og endda af trykt og tekstureret læder. Poserne er normalt slanke med rene, buede feminine linjer uden overdreven detaljering af posen. Kun nogle poser Mulberry er dekorative og har prangende funktioner. Tasken er designet med tanke på dens funktionalitet, og lukningerne er holdbare og stærke og forhindrer tyveri og tab. Interiøret er foret med ruskind, og det fine håndværk på posen kan holde i en årrække.