15 bedste og lette at lave nytårshåndværk til børn i 2021

Nytår har en særlig plads i vores hjerte. Afslutningen på et smukt år og begyndelsen på et nyt år, der rummer muligheden for så mange muligheder og glade øjeblikke, gør nytårsaften meget mere speciel end nogen anden dag på året. Det er også den tid, hvor folk er hjemme og bruger tid med deres kære. Så for at gøre din tid sammen med dine kære mere interessant og mindeværdig, her er 15 nytårshåndværksideer, der giver dig særlige minder og håndværk at holde på,

15 bedste ideer til nytårshåndværk til børn til børn:

1. Party Poppers:

Party Poppers tilføjer øjeblikkeligt den manglende glans, glam og glans mangler i enhver fest, så hvordan kan du overhovedet tænke på at gå glip af festpoppere til et nytårsfest. Især når det er så let at lave, og det sjove, der følger med, bare er ude af verden.

Specialitet:  Denne nye års kunsthåndværk tilføjer en øjeblikkelig glamour til en fest.

Materiale: Konfetti, balloner, gnistre og gammel æske Pringles eller en lignende beholder

Hvordan laver man: Alt du skal gøre er

2. kage popsicles:

Kager kan aldrig gå af mode, men vi kan helt sikkert op ad mode -spillet og skabe noget meget kreativt ud af denne yndlingsdessert. Kageboller er blevet en almindelig observation ved fester.

Specialitet: Let at håndtere, ingen chancer for at få snavsede hænder.

Materiale: Kageblanding og dekorative spiselige ting såsom dryss, chokoladesauce osv.

Hvordan laver man: Skær din almindelige chokoladebund i den ønskede form, læg den derefter på en pind og dekorér den med din foretrukne slags toppings.

3. Kunstneriske briller:

Vi har alle brug for noget at nippe til til en fest, men væk er de dage, hvor vi brugte de enkle briller, der almindeligvis findes i enhver dagligvarebutik, op til dit festspil ved at lave nogle kunstneriske og seje briller.

Specialitet: Dette nye års håndværk får dine normale briller til at se anderledes og unikke ud.

Materiale: Dette kan gøres med papirkopper såvel som med ordentlig champagne eller vinglas. Du har brug for håndværkspapir, saks, lim, skitsepenne og bånd.

Hvordan laver man: Tænk på alt, hvad der hører sammen med dine festtemaer som farvekombinationen eller dekorationen, vælg derefter et papir med lignende farve og derefter.

4. Glitter støjflasker:

hvordan man laver nytårshåndværk

Noisemaker -flasker gør opgaven med at skabe en meget behagelig lyd, der bringer dig i et helt festligt humør. Disse er også en måde at bringe det nye år på med masser af energi.

Specialitet: Spænder alle aldersgrupper

Materiale: Glitter, glasflasker og charms

Hvordan laver man: Brug en tragt (jeg har lige rullet et stykke papir sammen) til at lægge glitteret inde i flasken.

Tilbehør:
 • engangsflaske i plast
 • sølv glitter
 • sorte, hvide og klare perler
 • guldbånd
 • saks
 • hvidt papir eller karton til printeren
 • tape
Trin:
 1. Tag en tør vandflaske, fjern etiketten, og hæld den tørre glitter i flasken ved hjælp af en plasttragt eller bare rullet papir.
 2. Tilføj nu forsigtigt perlerne også i flasken. Du kan tage omkring 10-20 afhængigt af størrelsen.
 3. Det kan tilføje et tapetklistermærke, der er let at sætte rundt om flasken. Du kan udskrive det, du kan lide, eller bare tage et ark fra alle papirvarer. Brug forsigtigt en tape til at pakke udskriftsarket forsigtigt ind og sikre det. Eller hvis det er et klæbrigt ark, skal du bare fjerne det øverste lag og klæbe det.
 4. Tag et papirbånd og placer det ved halsen på flasken, vend det rundt og brug en saks til at krølle det.

5. Festhatte:

nytår hatte håndværk

Kan prydes af alle og enhver, du behøver ikke at være for gammel eller for ung for at komme ind i feststemningen. Tag en festhat på, og du er klar.

Specialitet: Kan genbruges og genbruges

Materiale: Elastiske bånd, en skala, farverigt papir, glitter og tuscher, saks

Hvordan laver man: Tag dit yndlingspapir og fold det i form af en kegle. Nu når du er sikker på størrelsen på keglen, skal du klippe eventuelle ekstra dele og lime den på plads. Lav huller på de to sider og sæt en elastik i ved at binde den med hullerne. Din hat er klar!

6. nytår papir plade maske håndværk:

simple nytårshåndværk

Hvis du planlægger at holde et masketema i år, der er originalt og sjovt i stedet for at købe dyre masker, så er papirplademasker den bedste måde at spare penge på.

Specialitet: Nemt og hurtigt at lave

Materiale: Papirplader, maling, håndværksmaterialer

Hvordan laver man: Mal din papirplade i farven på dyr, fugle eller blomster, du forsøger at lave, læg den på dit ansigt, og efter måling af placeringen af ​​dine øjne lav mandelformede hold. På samme måde skæres huller med næsebor og læber. Brug nu malingen til at lave whiskers eller ører til din maske og bind den med et elastikbånd.

7. Candy stick hus:

En fantastisk måde at se al isen, du har spist i løbet af året, eller få nogle slikpinde fra butikken og lave et eget miniaturehus.

Specialitet: Lige så interessant for børn og voksne

Materiale: Slikpinde, lim, fræser, maling og håndværksartikler.

Hvordan laver man: Start med at placere pinde for at lave tag, vægge, døre og vinduer, placer dem alle sikkert med lim og skær dem om nødvendigt. Når den er tørret, kan du male den i farve efter eget valg, du kan også tilføje små kviste til at lave en have.

8. Sjove håndhandsker/Hand Glove Puppets:

nytår børns kunsthåndværk

Brug alt dit gamle tøj og sokker til at lave hånddukker og oprette et show for de yngre børn eller omvendt, brug dem til at varme dine fødder op eller gemme hemmelige gemmer til senere.

Specialitet: Disse dukker kan bruges og genbruges samt bruges som julepynt.

Materiale: Gamle strømper eller andet tøj, sysæt/superlim, legetøjsøjne og mund.

Hvordan laver man: Tilføj hår ved hjælp af uld og øjne og næse til dine gamle sokker for at lave en hånddukke, til andet tøj, klip dem i form af en strømpe og hold derefter fast med lim og brug den samme proces.

9. Engel/dæmon hårbånd:

Disse hårbånd kan bæres til enhver fødselsdagsfest, lejligheder, vælg din side og bære det hårbånd, der definerede dig bedre, så vil det være Angel eller Demon?

Specialitet: Kan bæres af gamle, unge, mænd og kvinder.

Materiale: Hårbånd, håndværksmaterialer, klud og snore.

Hvordan laver man: Brug trådstrengene til at kurve dem i form af vinger eller horn, og placer dem nu på hårbåndene. Dæk dem med klududskæringer i lignende form og rødt for djævelen og hvid for en engel.

10. Cupcakes med beskeder:

godt nytår håndværk ideer

Fortune cookies er velkendte, men hvad med at overraske alle dine gæster med formue cupcakes. Vil ikke kun gøre dem glade, men også være et unikt twist til festen, og dine cupcakes bliver byens snak.

Specialitet: Vil blive elsket af alle og ingen chance for rester.

Materiale: Markører, chits, cupcakes

Hvordan laver man: Lav dine huller i bunden i dine færdige cupcakes, roll nu chitten med en besked og skub dem derind et par minutter, før du begynder at servere. Ingen ville kende tricket, og dit inderlige budskab når ud til alle.

11. Et nytårs bash bold:

Din husfest kan have alt lige fra god mad til spændende spil og fantastiske mennesker, men for at tilføje den smule ekstra glam til din fest med en bash ball.

Specialitet: Gør din festånd komplet

Materiale: Masser af gammel avis, stor skål, lim og vandblanding, glitter

Hvordan laver man: Lav et lag papirlim og vand ved at lægge det i skålen, og gentag processen, indtil skålen begynder at danne. Lav en lignende papirskål af samme størrelse. Lad dette tørre natten over. Mal dette med akrylmaling og sæt de to ender sammen til en kugle. Sprøjt med glitterspray eller mal det, og din bash bold er klar.

12. Ønsketræ:

Prøv fortune cookie -tricket, men med et ønsketrick. Lyder interessant? Nå, det er interessant, fordi du kan vælge dit eget ønske her og det også sidder lige derhjemme.

Specialitet: En unik måde at samle alles interesse og opmærksomhed.

Materiale: Kviste, store nok til at kopiere et lille træ, telefon til at finde lykkebeskeder og papir med håndværksmaterialer.

Hvordan laver man: Læg kviste sammen for at lave et træ, bind nu på hver gren en besked skrevet på et papir, men sørg for, at beskeden er dækket med et andet stykke papir. Inden klokken slår 12, lad alle finde deres formue.

13. Nedtællingsur:

Hvorfor besøge big bang, når du kan have dit eget nedtællingsur derhjemme. Det er også meget mere interessant, end du tror, ​​fordi det involverer mad, ja mad!

Specialitet: Kan tilpasses afhængigt af tidszonen samt valg af mad

Materiale: Slikpinde, pap, maling, papir, chokolade/ørken efter eget valg og håndværk.

Hvordan laver man: Lav et ur af pap og mal det, i stedet for alle timerne tilføj kun minutter eller et par timer. Sæt nu et klistermærke på hvert nummer, nummeret med navnet på chokolade eller mad skrevet på det, når uret slår den tid, lad alle gætte maden, dem der får det rigtigt, bliver binge, andre venter! Gentag indtil nytårsaften.

14. Et nytårsbanner:

nytårshåndværk til voksne

Hvad er et nytårsbash uden at tælle ned på det længe ventede nytårs ankomst. Opret dit eget banner fra 2019 med lethed og enkle tricks og tips.

Specialitet: Kan laves og genbruges ved blot at ændre det sidste ciffer/cifre

Materiale: Lang tråd, papir, saks, lim

Hvordan laver man: Klip papiret i form af årets tal og læg dem på tråden, lim dem og det er det, dit banner er færdigt! Du kan også lave et banner, der siger ‘nytår’.

15. Glitter fyrværkeri:

nytårshåndværk til børn

Hvis du har haft travlt alt dette tid og ikke har haft mulighed for at dekorere dit hus til det nye år, så har vi det enkleste og letteste trick til dig, og alt hvad du behøver er glitter.

Specialitet: Meget hurtig og let at oprette, ingen stress

Materiale: Farverigt, klistret glitter

Hvordan laver man: Vælg dine ruder eller vægge og begynd groft at tegne formen på et fyrværkeri, lav så mange du vil. Når det er tilfredsstillende, skal du bruge glitteret og skitseret i den farve, du ønsker. Din væg-/vindueskunst med ikke-forurenende fyrværkeri er klar!

Butik medbragt er let og hurtigt arbejde, men at tage et ekstra skridt og skabe noget eget til nytår er ekstremt sjovt. Nytårshåndværk til børn vil holde dem involveret, eller du kan stole på nytårshåndværk til voksne og skabe noget på egen hånd. Det er den tid på året, hvor familier forenes, og hvilken bedre måde end faktisk at sidde sammen og skabe noget.

Ofte stillede spørgsmål og svar:

1. Hvor finder jeg håndværksartikler?

Svar: Håndværksartikler kan for det meste findes i enhver kunst- og håndværksbutik, du kan også finde håndværksmateriel online eller i papirhandlerbutikker.

2. Er der nogen nytårs håndværksideer til børn?

Svar: Der er flere nye års håndværksideer til børn, der vil holde dem involveret og også holde deres interesse toppet. Mange sådanne ideer kan let findes på internettet.

3. Kan jeg bruge disse håndværk til at dekorere mit hus?

Svar: Alt, hvad du skaber på egen hånd, bliver en unik artefakt. På samme måde er ethvert håndværk, du laver, specielt; dermed kan det bruges til at dekorere ethvert hjørne af dit hus som et udstillingsværk.