9 bedste bladhåndværksideer med billeder til børn

Bladhåndværk er en dejlig håndværksaktivitet. Dette håndværk ser smukt ud med efterårsfarver, men det kan udføres i enhver sæson ved hjælp af alle slags blade. Arrangementet af disse blade gør en sjov aktivitet for børn.

Bedste idéer til håndværk med kokos, palme og papirblad med billeder:

Her er få bladhåndværk, vælg nedenunder top 9 bladhåndværk til børn, førskolebørn og småbørn,

1. Paper Leaf Craft:

Paper Leaf Craft

Et flot håndværk, der let kunne udføres med papir i forskellige farver. Du behøver ikke en bladskabelon. Tag en hvilken som helst form af papir og regne det ud til at lave smukke blade. Papirblad kan have enhver form og farve Du kan prøve at lave nogle efterårsblade med dem. Det ser så naturligt og smukt ud. Klip hymnen lim den sammen for at lave bundter af dem.

2. Palm Leaf Craft:

Palm Leaf Craft

At lave palmeblade er så sjovt. Et dejligt bladhåndværk til børn. Denne sæson giver en tropisk makeover til dit hjem med smukt håndværk med palmeblade. Det arbejder ud med papiret og giver lige så mange blade til det valgte blad. Prøv at farve dem for at give et dejligt look.

3. Coconut Leaf Craft:

Coconut Leaf Craft

En god idé at lave noget nyttigt af kokosbladene. Prøv disse smukke kokosbladhatte i stedet for at smide dem ud. Det ser så fint ud. Der kræves ingen specialværktøjer til fremstilling af dem, det beskytter dig mod sollys. Det er også sjovt at lave.

4. Fall Leaf Crafts:

Fall Leaf Craft

Dit barn ville elske at lave nogle efterårsblade. Du skal vælge en ramme og samle nogle efterårsblade. Du skal vælge et billede, der skal oprettes, og ved hjælp af lim kunne disse blade blive hængt sammen for at lave en god vægkunst.

5. Leaf Sunflower Craft:

Leaf Sunflower Craft

Efterår er en god sæson for at få lavet håndværk. Vælg nogle fine blade, der er lange og spidse. Få dine børn til at lave disse dejlige solsikker. Få et flot farvet rundt papir i midten, og sæt disse blade rundt. Farven på disse blomster vil få et dejligt smil på dit ansigt.

6. Leaf Mask Craft:

Leaf Mask Craft

Denne idé om at skabe en maske fra naturlige blade er så sjov. Et flot bladhåndværk til førskolebørn. De vil elske at lege bladmand iført sådanne flotte masker. Det er enkelt at oprette, og børnene vil have det sidste på sig. Tegn masken og klip den til din størrelse, og juster øjenhullerne derefter. Bladene skal tørres ud. Påfør lim og klæb bladene for at lave denne maske.

7. Leaf Lantern Craft:

Leaf Lantern Craft

Bladlygter er en god Leaf -håndværkside til småbørn. Alt du behøver er efterårsblade i forskellige farver. Du skal have en ledning og en elektrisk pære for at lave lygten. Stik disse blade på håndværkspapiret, og du skal rulle dem på ostekasser. Hæng en pære inde i dem for at få lanterner til at lyse. Børn vil elske lysene, der kommer ud af de grønne lanterner.

8. Leaf Monster Craft:

Leaf Monster Craft

Tjek nogle sjove aktiviteter for dine småbørn. Lav nogle bladmonstre. Børnene ville elske dem. De kunne skræmme deres mødre væk med disse dejlige bladmonstre. Børn vil elske at holde disse skræmmende øjne på disse efterårsblade for at give et monster look. Alt du behøver er lim og tørrede blade.

9. Maling af blade Craft:

Maling af blade håndværk

Efterår er en god sæson for at tage dette håndværk op. Vælg masser af blade fra din gård. Vælg dit valg af akrylfarver. Mal dem på disse blade for at give et smukt udseende. Du kan også sammensætte alle disse malede blade for at lave en flot collage.

Bladhåndværk tilføjer en masse sjov til børns aktiviteter. Efterår er den sæson, du kan vælge til at lave så dejligt kunsthåndværk. Prøv at lave disse enkle håndværk som bladmonstre og bladmasker til dine børn De ville elske at lege med dem. Lanterne er en god ide til de blæsende aftener.

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.