9 bedste idéer og aktiviteter til familiehåndværk til børn

Hver enkelt af os tænker, hvad de skal gøre i ferien, så her er en god idé til det, og det er familiehåndværk. Man kan bruge deres fritid eller ferier ved at lave familiehåndværk. Det er virkelig så sjovt at gøre, som man ikke kan forestille sig. Hvis du leder efter fødselsdagsfesten, kan du få det mere specielt ved at forberede nogle gode dekorationsgenstande med temaer.

Bedste familiehåndværksdesign og ideer til børn og førskolebørn:

Her er nogle af familiehåndværksideer eller -design,

1. familie hånd udskriver håndværk:

Familie håndtrykker håndværk

Denne form for håndværk er god til førskolebørn, hvor man kan få hvert familiemedlemmers håndtryk. Til dette skal man også bruge de få ting som papir, blyanter, saks, familieprint. Spor hvert familiemedlems hånd, klip håndtrykket ud i midten, man kan skrive til hans familie. Stik hullet i toppen og bunden af ​​hver hånd og bind dem sammen til en lang kæde af håndprints, og nu er det klar!

2. Glød og mørkt budskab Familiedesign:

Glød og mørkt budskab Familiedesign

Hvis man er interesseret i at byde en særlig person velkommen til dette hus, kan han planlægge at få dette ved at designe glød og mørkt beskedstegn. Til dette skal man bruge glødestokke til det, og derefter kan man forberede dette håndværk til personen.

3. Family Tree Craft:

Family Tree Craft

Dette er familiens sjove håndværk til småbørn, der genkender deres familiemedlemmer og er klar til at forstå forholdet. Til dette skal du bruge papir, saks, tape og familiebilleder og farveblyant. Klip billedet af bedstemor eller bedstefar ud og indsæt det. Klip og indsæt derefter billedet af andre familiemedlemmer igen, og indsæt dit slægtstræ på denne måde.

4. soveværelse klistermærke baggrund:

Soveværelse klistermærke baggrund

Hvis man vil dekorere sit soveværelse, kan man tænke på at sætte forskellige typer klistermærker på væggen. Det ville virkelig være så sjovt at gøre det. Du skal bare udskrive den valgte skabelon og klæbe klistermærker til skabelonen, og det ville gøre et fedt billede.

5. Cable Car Craft:

Svævebane håndværk

Dette enkle køretøj hjælper børn med at lege, hvilket også bliver legetøjet for dem. Til dette skal man skære vinduesåbninger på alle fire sider af kassen. Fold derefter et af papresterne og lim det til toppen for at lave en svævebane. Brug derefter tape til at fastgøre det korte halm på undersiden af ​​kabelkanalen. Lim på Popsicle sticks nu, din kabelvogn er klar til at blive spillet.

6. Familiehåndtryk og fodaftryk:

Familiehåndtryk og fodaftryk

Det er et af familiens håndværk til børn, hvor de kan placere deres families håndaftryk og fodaftryk i farver på et stykke papir. Børn vil nyde og lade dem hjælpe dig, mens de opretter denne idé.

7. Havfrue og eventyrlygter:

Havfrue og eventyrlygter

Ved at bruge madkrukker, batteridrevne lamper og andre dekorationsting kan man lave en vidunderlig eventyrlygte som havfruen. De hjælper også med at dekorere rummet eller have en middag med levende lys med familien.

8. Familiedukker:

Familiedukker

Denne slags håndværk med familie tema er dybest set for børn, hvor de kan klippe et billede af familiemedlemmet og bruge det flerfarvede papir, og derefter kan børnene tilføje alle familiemedlemmer, de ønsker. Og fastgør dem til Popsicle -pinde, og så går du.

9. Familiehus:

Familiehus

Små børn vil nyde meget, hvis de har et lille hus lavet af et håndværk. For denne håndværksfamilie skal de skære husets form ud på pap og lave husets design og indsætte fotos af familiemedlemmer på dem.

Overrask dine forældre med det unikke håndlavede familiehåndværk; du får alle ting i dit budget. Prøv nogle personlige familiehåndværk til børn ved også at bruge dine familiebilleder. Disse er nogle slags familiehåndværksdesign og familiehåndværksaktiviteter, du også får ved online internetforskning.

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.