9 Bedste Kangaroo Craft Ideer til småbørn og førskolebørn

Kunst og håndværk har været en afgørende del af førskoler og skoler. De kan ikke kun lide af småbørnene, men også af de voksne, da de giver dem en ny måde at lave noget kreativt fra affaldsstoffer. Blandt dem har kænguruhåndværksideer en interessant rolle for at få din hjerne til at fungere.

kænguru håndværk

Enkle og nemme kænguru -idéer til småbørn og førskolebørn:

Her er nogle kangaroo -håndværksartikler, der er lette at lave og enkle,

1. Karton Kænguru:

Pap kænguru

Kortbrætter laver dejlig og skarp kænguru, som yderligere er dekoreret med designende charme til at lave øjne, næse og andre kropsdele. De kan laves med karton i forskellige farver.

2. Prikket kænguru:

Prikket Kangaroo Craft

Prikkede kænguruhåndværk til småbørn barberer sig en interessant måde at lave forskellige designs ved hjælp af farver eller perler. Kænguruerne er designet med prikker, der giver en perfekt form til kænguruen med forskellige farver.

3. Kænguru fra papirfad:

Kænguru fra papirfad

Ja, papirfade bruges også til fremstilling af kænguruhåndværk til børn. De er yderligere farvet i brunt og givet ben, hænder og ansigt lavet af pap i brunt. En pose er også lavet ved hjælp af papirfadet. Hvis du vil servere dine børn noget, så prøv denne type håndværk på papirfad.

4. Kængurudukker fra papirer:

Kængurudukker fra papirer

Kængurupapirhåndværk er populært til fremstilling af kængurudukker. De er fremstillet af hårde og bløde papirer og giver en perfekt finish til dukkerne og gør det også muligt at flytte efter behov. De kan gives både rektangulær og rund form.

5. Kængurupose:

Kangaroo Pouch Crafts

Vil du gerne have en pose, der ligner kænguruposerne! Hårdt pap er bedst at bruge til fremstilling. I betragtning af en halvcirkelform sys posen med tynde reb rundt om kanterne.

6. Trækænguru:

Kænguruhåndværk i træ

Trækængurukunst og håndværk til voksne får et nyt syn på træet. Kænguruen er først udformet på træet og derefter skåret ud med mørke sorte skitser på den til at lave ansigter og andre dele. Hvis du kender træfartøjer, så prøv dette kangaroocraft.

7. Fancy kænguru penneholder:

Fancy kænguru penneholder

Kænguruhåndværk til førskolebørn, når det er lavet af pap eller andet skinnende hårdt materiale, det giver et fast og dekorativt udseende. Penneholderen er placeret på posedelen, hvor toppen er lavet med lignende mønster. Det ser lidt hårdt ud, men det er meget let at lave, har brug for ordentlig vurdering, mens du laver denne penneholder i kænguruhåndværk, du kan også give dette til din yngre bror.

8. Bomulds Kænguru:

Cotton Kangaroo Craft

Kænguruhåndværk fremstillet af bomuld og dækket med fløjlsmateriale gør et perfekt legetøj til tilbagevenden til enhver fest. Håndværksartiklerne kan laves med forskellige farvenuancer og kan også dekoreres med perler osv. På den. Hvis du har et lille barn, så prøv dette håndværk og lad et smil på dit barns ansigt.

9. Julekænguru:

Julekænguru

Julekænguruer lavet af pappapir sammen med julepinde, der udgør et perfekt festelement. De er yderligere dekoreret ved at farve med farveblyanter på. Børn kan nyde dette håndværk til deres julefester, forældre kan hjælpe og guide dem, mens de laver dette kænguruhåndværk.

Kangaroo håndværk ideer omfatter generelt ingredienser som bomuld, pap, voks, tekstilmaterialer og meget mere. De er også lavet til at lave attraktive poser, der skal udføres døren på picnics. Hopping kænguru, poser, papirposer, papirplademasker osv. Er for det meste lavet håndværksartikler relateret til kænguru.

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80