9 bedste papkassehåndværk og ideer til børn og voksne

Perioden med kunst og kunsthåndværk er favoritten for folkeskolens elever. Det giver dem mulighed for at udtrykke deres tanker ved at finde ud af noget ved hjælp af affaldspapir, perler, sølvtråde osv. Blandt dem har papkassehåndværk været ret populært for at give det ønskede former.

Bedste papkassehåndværk til børn og voksne:

Her er nogle af de bedste ideer, der er lavet ved hjælp af papkasser,

1. Papbiler:

Papbiler

En sjov at lege med paphåndværkside er bilen og benzinpumpen. Børnene laver en bil og en benzinpumpe ved hjælp af pap, der giver dem en unik fornøjelse, mens de leger. Det hjælper med at gøre en børn lærer, børn elsker at skabe deres ting på en anden måde.

2. Papslotte:

Slotte i pap

Slotte har været de bedste paphåndværksideer, der blev praktiseret af børnene og de voksne. Slottet her er lavet i forskellige former af pap og fin malingfarve, som dronningen og kongen er sat op på. Ikke flere udgifter, og dit barn vil nyde, mens du laver dette håndværk.

3. Papvæghylde:

Paphylde

Ja, dette er et af papkassens håndværk til voksne. Brugen af ​​pap er fint lavet ved at klæbe det med hinanden for en stærk tekstur, hvilket gør hylder i forskellige størrelser og plads. Børn kan forære dette håndværk til deres forældre, det hjælper med at få alt sammen samlet på væggen.

4. Paplampelampe:

Lampe i paplampe

Lampelys er de nyeste idéer til paphåndværk til voksne. Lampelyset er fremstillet af forskellige stiklinger, der danner et firkantet mønster på pap, som er centraliseret med et lampelys, der er synligt gennem de små huller. Skolebørn får sådanne opgaver til enhver særlig lejlighed eller juletid.

5. Hjemmegolf fra pap:

Hjem Golf Fra Pap

Målgolf har været det foretrukne paphåndværk for voksne, især mænd. Kartonen bruges til at lave flere golfmål med punkter mærket på. Dette gør det også let at dyrke golf. Hvis du vil have, at dine børn skal lege derhjemme, så få dette håndværk til dine børn, de vil helt sikkert elske dette.

6. Marmor labyrint fra pap:

Marmor labyrint fra pap

Marmor labyrint har vist sig at være et af de lette paphåndværk, der er lavet ved hjælp af en enkelt pap. Spillet er lavet med flere stop og huller i kasserne for at gøre det mere interessant at spille.

7. Papstole:

Papstole

Paphåndværk til børn får en ny innovation med designet af en stol, der er lavet af pap. Stolen får flere snit og mellemrum, der gør den stærk nok til din dukke eller legetøj.

8. Kartonboder:

Papboder

Dette ville være det bedste at lave, når det kommer til pap og kunsthåndværk. Fremstillet ved hjælp af forskellige størrelser af kortbrætter, er boden lavet med flere stativer til opbevaring af forskellige ingredienser til salg med et navneskilt på toppen.

9. Karton skolebus:

Skolebus i pap

Den enkle og lette vare, der er lavet ved hjælp af små papkasser, er skolebussen. Den er lavet med en kombination af to forskellige kasser, og den får også udskæringer til vinduer og stålfolier til hjul.

Med stigningen i trenden inden for pap og kunsthåndværk bliver de også brugt på forskellige måder til at dekorere huset som hylder, brevkasser, spil osv. Det kan vise sig at være den bedste måde at holde dine børn engageret i ferier til holde dem engageret i noget kreativt.

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.