9 bedste Wolfcraft -ideer til børn og førskolebørn

Kunst- og håndværksaktiviteterne er altid ment som en god ting for de nye elever på forskellige stadier. Børn fra småbørn til førskolebørn har denne slags aktiviteter som favorit hobby. Det hjælper dem bredt med at skabe og udtrykke deres kreativiteter. Sådanne former for håndværksaktiviteter passer også meget godt til børn og unge.

Bedste Wolfcraft -ideer til børn og førskolebørn:

Her præsenteres Top 9 Wolf Crafts til førskolebørn og børn, som du helt sikkert vil kunne lide,

1. Puppet Wolf Crafts:

Puppet Wolf Crafts

Tag blikket mod denne sjove marionetdukke af sortbrun håndværk og ulv, som børnene og endda voksne ville nyde at lave den. Ansigtet er fuldstændig sammensat af sort furry materiale, og det har googly øjne med svampet næse. Og pinden vedhæftet, får sit udseende til at være en dukke.

2. Mask Wolf Crafts:

Mask Wolf Crafts

Fokuser på dette fantastiske gråfarvede ulvemaskehåndværk, der består af tykt kortpapir. Kortpapiret skæres i overensstemmelse hermed for at få ulvens fine form. For at få det ekstra blik tegnes detaljerne ved hjælp af en sort og grå skitsepenne. Denne maske kan bruges af voksne, i ulve -tema -baserede fester.

3. Paper Wolf Crafts:

Paper Wolf Crafts

Lad os opfinde nogle ulvehåndværk til børn, som er for simpelt og bekvemt fremstillet. Det gør brug af sorte, brune, hvide farvede håndværkspapirer og har også googly woogly øjne på det. Det afhænger helt af håndværkeren, der er ansvarlig for kunstens snit og kurver.

4. Papirplade Wolf Crafts:

Papirplade Wolf Crafts

Tjek denne unikke kunst af papirplade ulve håndværk ideer. Her er papercraft -ulven lavet ved hjælp af en papirplade sammen med nogle farvede papirer. Dens øjne, næse, ører og tænder sidder fast på den med egen fantasi og design.

5. fødselsdagsfest hatte ulv håndværk:

Fødselsdagshatte Ulvehåndværk

Se denne yndige ulvekunst og kunsthåndværk, der dybest set består af fødselsdagshatte. Da den leveres med elastisk snor til behagelig brug, er de bedst egnet. Enfarvet hat tages først, og hele detaljerne er udformet og indsat på den. For at gøre det sjovt er de enorme øjenbryn med en tunge, der springer ud, fastgjort.

6. Toiletpapirrulle Wolf Crafts:

Toiletpapirrulle Wolf Crafts

Få dig selv fyldt med disse ulvehåndværksideer til dem, der forventer et unikt skørt håndværk. Det gør brug af den tomme toiletpapirrulle, som er helt dækket med et gråt papir. Og så skæres detaljerne som hovedet og benene passende for at få deres form og pasform på papirrullen.

7. Finger Sock Puppet Wolf Crafts:

Finger Sock Puppet Wolf Crafts

Se dette smukke kunstresultat af ulvefartøjer til børn, der grundlæggende er lavet af sokker. Tyk fløjlpapir i hvide og brune farver bruges til at lave sine ekstra funktioner, der passende skal sidde fast på sokkerne, for at få det forbavsende udseende af en vred, snedig ulv. Det er den mest bemærkelsesværdige finger sokker dukke lavet til børn.

8. Uldhæklet ulvehåndværk:

Uldhæklet ulvehåndværk

Denne kunst er især også beregnet til ældre børn og voksne. Her gør vi denne ulvefabrik komplet ved at strikke ulden i et hæklet mønster. Det er vores valg og kreativitet at bruge enhver ønsket farvekombination til at dekorere det.

9. I-pad Sleeve Wolf Felt Crafts:

I-pad Sleeve Wolf Felt Crafts

Denne håndværk ulv af en i pad sag er et ekstraordinært og overlegent valg til at lave en vigtig ting. Det bruges af mange af os, og har derfor en enorm brug i disse dage. Det tykke stof af klud i naturlig grå nuance er valgt her og givet et ulvet præg som vist her.

Børn er altid i et legende humør, der har brug for ekstra boost til at skabe sådan en slags innovativt håndværk. Så det er vigtigt, at de får den ekstra plads til at opfylde deres forventninger til udformning. Bortset fra disse har de hundredvis af nemme måder at udskyde deres potentiale på og fremover hjælper det også forældre med at holde deres børn optaget, ved at sidder ét sted.

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.