9 Bemærkelsesværdige skumhåndværksideer til voksne og børn

Skum er det fantastiske valg af materiale til at skabe forskellige slags kunsthåndværk til både voksne og børn. Der er en bred vifte af farver og teksturer til valg af skumplader. Skumhåndværk er ideelt unikt såvel som meget praktisk at håndtere.

Bedste ideer til skumkunst og håndværk til voksne og børn:

Her er nogle af Top 9 skumpapirhåndværk,

1. Pencil Topper Foam Crafts:

Pencil Topper Foam Crafts

Børn nyder virkelig deres skrivning, når deres blyanter er toppet med sjove billeder eller kunst. Fremover bruges skumkunsten og -håndværket her til at lave toppings af børnenes blyanter. Det kan være billeder af dyr, blomster eller andre sjove tegneseriefigurer.

2. Sommerfuglmaskehåndværk:

Butterfly Mask Foam Crafts

En anden form for legende børnesamling er øjenmasker. Det er det typiske materiale, der bruges til at lave sådanne håndværk. Her bruges sommerfuglkonceptet til at lave skumplader til ideer til børns fødselsdagsfest øjenmasker.

3. Farverige nøgleringskunsthåndværk:

Farverigt nøgleringskumhåndværk

Nøgleringe kan også udformes ved hjælp af disse farverige skumplader og firkanter. Designene kunne være ufattelige og fremragende for at nå ens tankegang. Alle slags designs og udskæringer kan laves i sådanne ark, og derfor får vi disse vidunderlige skumpapirprojekter nøgleringe.

4. påske kurve skum håndværk:

Påske Kurve Skum Håndværk

Skum er ikke kun beregnet til børneprojekter. Voksne og teenagere kan også let bruge det til deres egne formål, f.eks. Gaver eller som et hjemmepynt. Her er det perfekte eksempel på ideer til skumhåndværk til voksne, som påskekurven.

5. Bumble Bee Black Crafts:

Bumble Bee Black Foam Crafts

Der er ingen tvivl om, at der også findes de kraftige sorte skumplader. Det er brugt til fremstilling af en humle ved hjælp af sort håndværkskum, som vist på billedet. Denne kunst kan bruges som en ideel wallsticker.

6. Glittery Candle Holder Foam Crafts:

Glitrende lysestager Skumhåndværk

Som sagt tidligere findes skumpladerne også i forskellige teksturer og selvdesign. Disse Glitter skumplader håndværk i ønskede farver kan gøres brugt til enhver form for håndværksformål. Billedet her er en af ​​lysestagerne med et glitrende skumark som bund.

7. Papirholder Holder Skum Håndværk:

Papirholder Holder Skumhåndværk

Ja, vi kunne også designe en meget nyttig ting, der kaldes brevpapirholder ved hjælp af disse håndværkskumformer. Det design, der er valgt her, er virkelig slående og vidunderligt. Men det kan stadig være i ethvert omfang af valg. Det afhænger helt af individerne til at vælge deres egne kunsthåndværksideer.

8. Blomstbuket Skumhåndværk:

Blomstbuket Skumhåndværk

At lave deres eget blomsterskumhåndværk og forære det til deres elskede er det dejligste, alle børn nyder. Der er forskellige farver at vælge skumpapirhåndværk. Disse lette blomsterbuketskumkunst er virkelig yndige og tiltalende, når de først er færdige. Denne er specielt blød, og du kan give denne til din kære.

9. Husholdningsbøjlehåndværk:

Husholdningsbøjle Skumhåndværk

Her er en af ​​de behagelige og mest fordelagtige idéer til skumplader til os alle. Det fungerer som den ideelle ting til brug for alle familiemedlemmer. Ved hjælp af disse skumplader er enhver form for håndværk mulig. Du kan også bruge dem til at hænge i nærheden af ​​dit bassin eller i dit soveværelse.

Skumplader er meget lette og gunstige at håndtere og laver de passende designs. Derfor, for projektbaseret håndværk, ville de fleste helt sikkert gå til skumplader, der fås i forskellige farver og forskellige teksturer.

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80