9 Fantastiske ideer til krokodillehåndværk til førskolebørn og børn

Gør læring om junglen sjov for børn med disse fantastiske krokodillehåndværk. De håndværksideer, der er inkluderet her, er beregnet til børn, og de kan dekoreres på sjove måder.

Bedste smarte krokodiller til børn og førskolebørn:

Her er få udvalgte krokodillehåndværk, se dette top 9 håndværk,

1. Væv en krokodille:

Væv en krokodille

Denne snedige krokodillefartøj er meget interessant for børn og voksne. Krokodillen fremstilles ved at væve farvede papirstrimler. Udseendet er meget fantastisk. Du kan også tilføje håndværksøjne. Du kan også tilføje farve efter eget valg.

2. Foldet krokodille:

Foldet krokodille

Disse ideer til krokodillehåndværk bruger en teknik til at folde to stykker papir sammen. Dette skaber bølget mønster og fjederlignende effekt. Den foldede krokodille er et godt håndværk for børn at lave. Grønfarvede krokodillehåndværk giver naturen og et vildt udseende, mens det gør dette håndværk som et dyr specielt.

3. Krokodilledukke:

Krokodille dukke

Denne vidunderlige dukke er lavet af grønne papirsække. Ydersiden er dekoreret med håndværksøjne, og posens fold sidder fast med rødt papir. Du kan også lave hvide tænder, der er skarpe. Krokodillepapirhåndværket er godt til en jungle temafest. Dette særlige håndværk til dine børns fødselsdagsfest, det ser sjovt ud og kan helt sikkert få et smil på børns ansigt.

4. Tøjnål krokodille:

Tøjnål krokodille

Lav denne ægte krokodille ved hjælp af en simpel tøjnål. Tøjnålen er malet grøn, og derefter kan du tilføje en grøn papirstrimmel, der er foldet. Tilføj nogle håndværksøjne til et sødt look. Disse fantastiske krokodillehåndværksaktiviteter vil holde alle børnene glade. Få dette håndværk og giv en prøvegave til din ven, denne dekorative som et udstillingsværk i rummet.

5. Æg karton krokodille:

Æg karton krokodille

Genbrug gamle æggekartoner til at lave denne fantastiske krokodillekunst og håndværk. Æggekartonen skal males grøn. Du kan tilføje håndværksøjne til den anden linje i æggekartonen. Dette søde håndværk er også godt for førskolebørn. Børn kan prøve dette hjemme, giver deres æggebakke et unikt udseende.

6. Skællet krokodille:

Skællende krokodille

Dette lette krokodillehåndværk til børn er ganske enkelt og sjovt. Børnene skal klippe det grønne papir væk for at skabe krokodillens vægte. Dekorer krokodillen med øjne og skinnende tænder for at få krokodillen til at se fantastisk ud. Denne kan du lave i din fritid, du kan give din iørefaldende måde at skabe dette håndværk på.

7. Crazy Crocodile Craft:

Crazy Crocodile Craft

Disse krokodillehåndværk til førskolebørn er lavet af bobleplast. Du skal rulle bobleplasten og derefter farve den grøn. Øjne og ben kan tilføjes for at få det til at se sødt ud. Dette er en fantastisk måde at lære børnene om dyr. Dette håndværk er den enkle metode til at give en lektion om dyr til dine børn.

8. Candy Stick Crocodile:

Candy Stick Crocodile

Her er et meget let krokodillehåndværk til småbørn, der hurtigt kan laves. Tag en simpel slikpind og mal den grøn. Pak derefter slikpinden ind i midten med en grøn flaskebørste til kroppen og krokodillens ben.

9. Krokodillehatte:

Krokodillehatte

Lav dette vidunderlige krokodillekliphåndværk, der kan bruges til fester. Huerne er lette at lave og kan gives som returgaver til en fødselsdagsfest. Du kan også tilføje elastik til hatten.

Krokodillehåndværk er gode dyretemaer at lege med. Du kan lave dem i forskellige stilarter.

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.