9 fantastiske Lion Craft -designideer til børn og førskolebørn

Løven er junglens konge. Alle børn elsker løvens manke. Hvis du er fan af den store kat, så fortsæt med nogle af disse seje løvehåndværk. Den slags zoologiske håndværk er så sjov. Børn lærer mere om junglens store dyr. Der er en enorm samling af håndværksideer.

Bedste Lion Craft Design Ideer til børn og småbørn:

Her er få løvehåndværk, vælg nedenunder top 9 løvehåndværk,

1. Papirplade Lion Craft:

Papirplade Lion Craft

Hvis du besøger zoologisk have, skal du lave nogle løve af papirtallerkener til børnene. De ville brøle efter dem. Dette er et sejt håndværk til børn i alle aldre. Alt du behøver er få papirplader, håndværkspapir og nogle googly øjne. Lav et rundt ansigt til løven. Skær den ydre del af pladen for at lave manerne. Fix disse øjne, og din papirløve er klar til at brøle. Det er et dejligt løvepapirhåndværk.

2. Footprint Fork Lion Craft:

Footprint Gaffel Lion Craft

Billedkilde: emmaowl.com

At male løven med fodspor og gafler er sådan en sjov aktivitet. Du skal bare tage dit fodaftryk på håndværkspapir og afkøle dem. Tag en gaffel og lav manen ved hjælp af maling. Sæt disse øjne og whiskers. Du løve er klar med dine søde fodaftryk. Dette er et dejligt løvehåndværk til børn.

3. Styrofoam Cup Lion Craft:

Styrofoam Cup Lion Craft

Børn kan have det sjovt med disse kopløver. Alt du behøver er isoporskåle og farver for at lave dem. Skær disse kopper for at lave manen og varm den op, så enderne på manken bukker op. Farvelæg dem. Fix nogle flotte øjne og mund til den store kat. Sørg for at hjælpe dine børn med at opvarme kopperne til håndværket, der ville være et sjovt håndværk for dem. Dette kunne være et dejligt løvehåndværk til førskolebørn.

4. Ribbon and Thread Lion Craft:

Bånd og tråd Lion Craft

Det er så sjovt at arbejde med børn. Giv dem bare noget farvet håndværkspapir og klip nogle få orange og gule bånd ud. Børnene ville lime disse bånd rundt om løvens runde ansigt. Fix de googly øjne. Farvede bånd flyver i luften og giver den store kat et flot udseende. Disse er de dejlige løvehåndværk til småbørn.

5. Chinese Lion Puppet Craft:

Chinese Lion Puppet Craft

Børnene kan få denne løve til at danse op og ned ligesom løvedansen i kinesisk nytår. Det er søde dukker. Du skal bare bruge håndværkspapir, få lolly sticks. Skær løvens ansigt ud og farvelæg det. Sæt dem fast på Popsicle sticks. Børn gik rundt og brølede af glæde ved at fejre det kinesiske nytår. Det er dejlige løvehåndværksideer.

6. Lion Megafon Craft:

Lion Megafon Craft

Overrask børnene med denne megafon med løvetema. De ville elske at brøle rundt med disse dejlige telefoner. Det ville gøre en dejlig jungle i byen. Alt du behøver er byggepapir og lim til at lave dem. Meget let løvekongehåndværk elsket af børn i alle aldre.

7. Heart Lion Paper Craft:

Heart Lion Paper Craft

Det er et let håndværk for børn. Klip håndværkspapir i hjerteform og fix dem til hoved og krop. Lav manen og øjnene til løven. Fix en hale. Lad løven brøle. Få børnene til at klippe hjerteformerne og lim dem. Det er så sjovt. Disse er de enkle løvehåndværk, som børn kan lave og nyde.

8. Lion Mask Craft:

Lion Mask Craft

En simpel løvemaske er så sjov. Du kan bruge dem på Halloweens eller nogle sjove begivenheder. Du skal bare bruge få papirplader og farvede papirer til at lave dem. Du kan skræmme dine venner væk med disse masker. Løvebrøl er så sjovt. Du føler, at du er i junglen. Det er de store løvekunst- og håndværksideer.

9. CD Lion Craft:

CD Lion Craft

Kan du forestille dig løvefartøjer lavet af cd’er? Dette er et sejt håndværk. Tag nogle ubrugte cd’er. Sy dem på et stort håndværkspapir og farvelæg dem. Fix nogle googly øjne og lav manen. Du får en sej cd -løve. En løve lavet af cd er en sjov ting. Prøv nu at afspille musik med disse cd’er. Dette er et vidunderligt løvefartøj.

Løvehåndværk er så sjovt for børnene. Få dem til at lege med disse håndværkspapirer. De ville elske at brøle og skabe flotte listige løver. Overrask dem med et besøg i zoologisk have. Dette forbedrer også deres indlæringsevner.

Billeder Kilde: 1, 3, 4, 5, 6, 7, 9.