9 fantastiske træskeerhåndværk til børn og voksne

Træskeer bruges til madlavning på grund af deres alsidighed, og også fordi de ikke har noget metal at tabe. Der er mange håndværksideer, du kan anvende i dit liv for at lave træhåndværket med de resterende træskeer.

Bedste træsked håndværk til børn og voksne:

Her er top 9 håndværk med træskeer,

1. Fødselsdagsskehåndværk:

Fødselsdags ske håndværk

Gennem træske kan du lave et godt fødselsdagshåndværk, som om du kan lave et katteansigt på det, derefter sætte et fødselsdagstilbud på det eller skrive tillykke med fødselsdagen, det er de små træskeer til håndværk, som du kan præsentere det for nogen.

2. Vegetabilsk håndværk:

Vegetabilsk håndværk

En anden god ide til træskeer er det grøntsagshåndværk, du kan, farve træskeen med anden farve som baggrund, så kan du tegne en grøntsagsfigur på den og male dem, du kan dekorere dette godt på juletiden, disse kan være af træ ske håndværk til jul.

3. Chef Wooden Spoon Craft:

Chef Wooden Spoon Craft

Hver kok bruger en træske til at tilberede næsten alt, så hvis du har en ven, der er kok, kan du give dem en træske med et ansigt trukket på og en lille kokshætte, dette er en dekorativ træske -håndværkside.

4. Animal træske:

Animal træske

Hvad dit barn kan gøre er at male træskeen med en anden farve og derefter lave dyrs ansigter på den, som kan opbevares som udstillingsgenstand eller i dit barns værelse, dette er en fantastisk mini træske til håndværk, som du nemt kan lære dit barn at gøre.

5. Havfrue Træske:

Havfrue Træske håndværk

En god håndværksidé i træskeen er havfruen, hvor du bare har et ansigt med en uldtråd fastgjort til, hvilket giver den en hårform og den nederste del af en havfrue med en anden uldtråd. Dette er en smuk ting, du kan beholde derhjemme.

6. Bunny træske:

Bunny træske ske håndværk

De store kunsthåndværk træskeer, der kan laves i form af kanin, du kan male træskeen hvid, og lave papirører og klæbe den til skeen, så kan du lave en sløjfe og stikke på halsen, du kan også lav kaninens ansigt, og dit træske -håndværk er klar.

7. Håndværket træske:

Håndværket træske

Det bedste dekorative træskedhåndværk og et let er, hvor du simpelthen kan skrive nogle citater på skeen, hvis du giver det til en kok, kan du skrive nogle smukke citater, dette enkle trick får det til at se fancy ud.

8. Flower Spoon Craft:

Flower Spoon Craft

Blomsterskehåndværket indeholder de forskellige blomster, der er lavet på træskeen, så kan du bare farve dem med en anden farve ‘, og dette er et fantastisk dekorativt træske -håndværk, du også kan bruge i dit daglige liv.

9. Polka Dot Craft:

Polka Dot Craft

Polka dot er altid på mode, alt hvad du skal gøre er at lave en polka dot og derefter farve dem med en anden farve, du kan også lave nogle blomster ting som blomster eller nogle væsner på det, det er gode mini træskeer til håndværk.

I sidste ende har du en masse ideer til håndværk i træske, alt hvad du skal gøre er at tænke og udføre dem, du kan give denne ske til en af ​​dine venner, eller du kan dekorere den i dit hjem. Du kan også sælge dem, hvis du er talentfuld og dygtig nok. Du får flere muligheder, mens du laver dette håndværk.

Billeder Kilde: 1, 2, 4, 5, 6, 7, 8, 9.