9 Let at lave genbrugshåndværk til børn og voksne

Håndværk laves bedst af genbrugsting, du kan lave mange ting ud af de ubrugte ting i dit hus, vi efterlader eller smider ting, der ikke er i brug, uden at tænke på den gode brug, vi kan gøre ud af det.

Bedste genbrugshåndværk til børn og voksne:

Der er mange ideer, der kan bruges til at lave håndværk ud af genbrugsartikler, nogle top 9 genbrugshåndværk er,

1. Blomstervase:

Blomster vase

Et godt genbrugshåndværk til børn er blomstervasen, når du har gamle glasflasker tilbage i dit hjem, kan du lave en vase af det, alt hvad du skal gøre for at vaske det og fylde vand i det, og din vase er klar, du kan også male glasflasken med anden farve.

2. Mælkekande:

Mælkekande

Hvert hus har en mælkekande hver anden uge, så her er en god genanvendt håndværksidé, hvad du kan gøre, skære den øverste del af mælkekanden rundt om hætten, men ikke håndtaget, derefter dekorere det og godt din blyant eller penholder er klar, eller du kan beholde alt, hvad du kan lide i den.

3. Flaskehætte:

Flaskehætte

Et let genbrugshåndværk kan gøres gennem flaskehætterne, når du har den glasflaske, men alt du skal gøre er at smide flaskehætten, nu skal du ikke tage dem fra flaskehætterne, du kan male noget på det eller gøre det, og du kan holde fast dem på et køleskab eller noget, du kan lide.

4. Puppet Recycle Craft:

Puppet Recycle Craft

En måde at dræbe tiden og gøre den produktiv på er ved hjælp af genbrugsartikler til voksne, hvor du kan lave en marionetdukke af papir og en lille tændstikæske tilbage i dit hjem. Alt du skal gøre er at sætte tingene korrekt og lave et ansigt , og fastgør derefter strengene til den.

5. Æg karton håndværk:

Æg karton håndværk

Når du får æggekartonen med hjem, smider du normalt, når alle æggene er ovre, godt du kan gøre en ting, når æggene er ovre skåret en efter en æggekarton, derefter male dem og vedhæfte en snor til den, du kan lave en showpiece til at hænge det. Disse er de gode genbrugshåndværk til voksne.

6. Old Jeans Craft:

Old Jeans Craft

Nå, så du har gamle jeans, der er stramme til at bære, og du beslutter dig for at gøre noget godt ud af det, så andre bedste DIY genbrugshåndværk er jeansbogomslagene, du kan simpelthen klippe jeansmaterialet og dække bogen med denim, dette er en virkelig unik idé og noget andet.

7. Papirskål:

Papirskål

Når du har en gammel avis tilbage i dit hjem, er alt, hvad du har, gode ideer til genbrug af aviser, du kan lave mange ting ud af avisen, som en papirskål, tag en ballonpindavis på bunden af ​​den, avisen klipper derefter brast, når det er tørt, har du en smuk papirskål.

8. Plastflaskehåndværk:

Plastflaskehåndværk

Et andet bedst genbrugt flaskehåndværk er penneholderne fremstillet af plastflasken, du skal bare skære plastflasken halvvejs gennem halsen, så kan du lave en hætte af det, eller skære det hele og derefter gøre basen hård og dekorere den og opbevar den som blyantholder.

9. Dyrehåndværk:

Animal Craft

Okay, så det bedste genbrugspapirhåndværk er dyrelivet, du kan lave dyr ud af venstre avis hjemme hos dig, alt du skal gøre er at forme dyret og derefter klæbe masser af avis til det, når det er helt tørt male dem og du have dit yndlingsdyr klar med dig selv.

Der er mange genbrugshåndværk, som du kan gøre ud af de ting, der er tilbage i dit hjem, ikke kun ovennævnte, men også de andre, du kan tænke på, og lave håndværk ud af det.

Billeder Kilde:  2, 3, 4, 5, 6, 8, 9.