9 søde insekter og fejlhåndværk til børn og småbørn

Vejret varmer op, og masser af insekter og insekter kravler op. Giv dine børn en chance for at lave disse buggy håndværk, som ville være meget sjovt og også lidt lærerigt. Du skal have lidt råvarer for at lave dem. Børnene ville elske at lave de summende insekter.

Bedste bugs og insekter håndværk til børn og småbørn:

Her er få insekter og bugs håndværk, vælg nedenunder top 9 bugs og insekter håndværk,

1. Lady Bug Paper Plate Craft:

Lady Bug Paper Plate Craft

Lav et sødt ladybug -håndværk med papirplader og få farver. Det ser så fint ud. Giv dem flotte røde og sorte farver. Børnene ville elske at lave dem. Det er et meget enkelt håndværk. Børn ville lave disse buggy lyde og strejfe rundt i huset med disse søde bugs.

2. Dragon Fly Craft:

Dragon Fly Craft

Et dejligt insekthåndværk til børn i alle aldre, om somrene vil børnene meget gerne vide om disse væsner. Du kan også forklare anatomi af disse insekter. En sjov måde at uddanne børn på. Du skal bare bruge få farvede papirer og perler til at lave dem. Børn løb rundt med disse fluer.

3. Rainbow Butterfly Cork Craft:

Rainbow Butterfly Cork Craft

Det er et flot bugfartøj. Det er et fantastisk sommerhåndværk for børn. Du kan lave nogle farvestrålende sommerfugle med kompropper. Dette korkhåndværk er super let. Du har brug for nogle googly øjne og vinger, så er dine sommerfugle klar. Børn ville elske at løbe med dem i haven.

4. Snail Paper Craft:

Snail Paper Craft

Disse små spiralsnegle får dig til at smile. Børn vil elske disse langsomtgående snegle. Dette gør det kærlige førskole bug håndværk. Børnene ville elske at vide mere om bløddyr. Alt du behøver er håndværkspapir og farver og rørrensere. Rul papirerne og bøj det for at lave spiraler. Fix de små øjne, og dine snegle er klar til at flytte i haven.

5. Bumblebee Bookmark Craft:

Bumblebee Bookmark Craft

Dette er en god idé at lave bogmærker. Disse er sjove bughåndværk til børn. Et bogmærke med et humlehoved ville være så sjovt for børn. Alt du behøver er nogle rørrensere, maling lim osv. Du kan lave så dejlige bogmærker. Disse bogmærker får børn til at læse bøger og bruge dem. At få dit barn ind i læsevanen ville være så sjovt med disse bogmærker.

6. Spider Finger Puppet Craft:

Spider Finger Puppet Craft

Disse insekthåndværk er så sjove. Uhyggelige, kravlende edderkopper ville være en god idé til håndværk. Edderkoppedukker får børnene til at nyde håndværksfremstillingen. Med Halloween rundt om hjørnet kan det også være en god idé for voksne. Disse er de gode insekthåndværk til førskolebørn. Med enkle materialer kan du få edderkopperne til at se skræmmende og uhyggelige ud.

7. Bug Pandebånd Craft:

Bug Pandebånd Craft

Du kan lave disse dejlige og yndige pandebånd. Disse er de fine bughåndværk til småbørn. Alt du behøver er rørrensere og papirposer. Sæt strimlen rundt om dit barns hoved og marker dem. Brug rørrensere til at lave antenner. Drej dem for at give et flot buggy look. Pandebånd er så sjove for børn. De ville spille rundt i huset med disse yndige bands.

8. Vævepapir Bi Craft:

Vævpapir Bi Craft

Et ideelt håndværk til børn. Vævspapirer kan bruges til at lave disse dejlige bier. Summende bier får børnene til at gå amok. Et meget simpelt håndværk, hvor du kan bruge silkepapir og nogle limpenne til at skabe dem. Brug store googly øjne til disse bier. Lav spiraler til deres antenner. De ser dejlige ud.

9. Egg Carton Caterpillar Craft:

Ægkarton Caterpillar Craft

Disse søde æggekarton larvehåndværk er ideelle insekthåndværk til børn og småbørn. Du kan genbruge æggekartonerne til at lave kroppen af ​​disse larver. Farv dem og fix det med antennerne. Lav nogle googly øjne foran. Disse larver gør et sødt håndværk til børn. Disse ville helt sikkert blive til dejlige sommerfugle engang.

Børn kan lære mere om insekter og insekter. De kan tjekke deres anatomi. Det er godt at lære ting, mens man har det sjovt. Børn elsker virkelig at lave disse uhyggelige edderkopper, larver osv. De ville lege i haven, som om de leger med rigtige insekter.

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 5, 6, 7, 9.