9 Seneste Ramadan -håndværk til børn og førskolebørn

Folk forveksler ofte håndværk, da kun papirarbejde, men håndværk faktisk betyder alt, der er håndlavet. Ramadan er den hellige måned for muslimsk kultur, i denne måned faster folk, og de følger religionskulturen med meget større betydning end den sædvanlige. I denne måned indretter folk deres hjem, holder det pænt og rent.

Bedste Ramadan -håndværk til børn og førskolebørn:

Der er mange håndværksideer, som folk kan følge, blandt dem nogle af de 9 bedste Ramadan -håndværk til børn,

1. Bønperler Håndværk:

Bønperler Håndværk

De bedste Ramadan -håndværksaktiviteter er bønperlerne, det er små perler, som folk beder om gennem tælling, du kan bare samle små perler og sy dem gennem en tyk tråd og lave smukke perlehåndværk ud af det, bedre kendt som “tasbi” i Urdu.

2. Ramadan -kalender:

Ramadan kalender

Godt, der er en timing for fast, det er, hvornår man skal spise, og når ikke, der er en bestemt timing, når man ikke kan spise efter det, og når man skal bryde fasten, for dette kan du lave Ramadan -kalender, disse er det gode ramadanhåndværk til førskolebørn, da de også får skoleaktiviteter.

3. Ramadan Candle Craft:

Ramadan Candle Craft

I den hellige måned Ramadan holder man sit hus rent og velduftende godt her er et godt Ramadan lanterne håndværk, du kan tage dine almindelige glas krukker og holde sig til dem måne og stjerne eller en form for moske med glitter eller endda lys farve papir, kan du også lave papirlygte ud af det.

4. Ramadan -bogmærke:

Ramadan bogmærke

I Ramadan -måneden forsøger hvert individ at fuldføre den hellige Koran, hverdagens folk fuldender noget potion, så du skal bruge et bogmærke for at huske, hvor du sidst læste, et godt Ramadan -håndværk til børn er bogmærket, børn kan lave små bogmærker papir med bånd fastgjort til det.

5. Ramadan -kage:

Ramadan kage

Som sagt tidligere handler håndværk ikke kun om papir, men også mad, folk kan lave Ramadan -kagen på den allerførste dag i Ramadan, for at ønske andres godt dette er god Ramadan -håndværksaktivitet, da du smukt kan skrive Ramadan Mubarak på kagen med nogle flere dekorationer.

6. Ramadan Date Pops:

Ramadan Date Pops

Så snart en person bryder sin faste, skal han først bryde den med en date, så denne Ramadan kunst og håndværksaktiviteter er en meget god idé, i stedet for normal date kan du lave en date pop med noget mere knyttet til, chokolade eller endda kage.

7. Ramadan Paper Matt:

Ramadan papir Matt

Okay, du kan hjælpe din lille med at lave en mat pap, hvad du bare skal gøre er at tage et tykt papirark og skrive et godt Ramadan -citat på lignende, som bismillah og alt andet, du føler, det er de gode Ramadan -håndværk til småbørn hvor papirpladen kan placeres foran sit sæde Ved spisningen.

8. Ramadan -tæppe:

Ramadan tæppe

Den bedste ramadan kunst og håndværksidé er tæppet, hvor en person udfører sin bøn, skal du bare tage kludstykket og lave et bønnetæppe ud af det, du kan sy noget på det som en moskéform..

9. Ramadan Box:

Ramadan boks

De gode Ramadan -kunsthåndværk ideer er Ramadan -boksen, hver person gør noget velgørenhed i Ramadan -måneden, så du kan lave en papirkasse bare ved at folde siderne, stikke dem alle sammen og derefter dag for dag tilføje nogle mønter og give velgørenhed allesammen.

Så der er mange Ramadan -håndværksideer, som du anvender i dit liv for at lave håndværk ud af det, der er madvarer, som er de mest populære ting i Ramadan, nye madvarer er tilgængelige i Ramadan, nogle er nævnt ovenfor resten er slik og samosa og drikkevarer, mange flere ting.