9 simple dukkehåndværk til børn og førskolebørn

Dukker er yndlingslegetøjet til børnene lige fra de traditionelle dage. Det giver også dem den særlige tilfredsstillelse at lave deres egne dukker. For børn, der er vilde med at lave forskellige håndværk hele tiden, vil disse dukkehåndværk være en anden fantastisk mulighed. Afslør disse bedste dukkehåndværksideer gemt i de følgende links.

Enkel og bedste dukkehåndværk til børn og førskolebørn:

Lad os finde her med nævnte 9 bedste dukkehåndværk til førskolebørn og børn.

1. Paper Bag Puppet Craft:

Papirpose Puppet Crafts

Her er de mest enkle, men alligevel fremragende dyredukkerhåndværk, som også er meget sjove at lege med. De er udformet ved hjælp af papirpose som det grundlæggende vigtige element, og derudover bruges farvepapir til ekstra beslag til marionetten.

2. Sock Pocket Puppet:

Sock Pocket Puppet Crafts

Hvorfor lægge de tomme soklommer i skraldespanden? Vi kan ideelt set gøre brug af det ved at lave en sådan tom kartonæske og blive til en dejlig dukke. Børnene vil have det sjovt med at få disse til at grine nogle monstre som den, der er vist her.

3. Filt Finger Puppet:

Filt Finger Puppet Crafts

Det er også muligt at lave fingerdukker af filttype, som kan vise enhver slags dyr eller ting. Her viser billedet en fuglefiltdukke, der passende er båret i fingrene for at lege med sjov. Der er også andre klasser af muligheder, herunder Halloween, husdyr eller endda grøntsager for virkelig at vise børnenes kreativitet.

4. Børn legende dukke:

Børn legende dukkehåndværk

Det mest acceptable dukkehåndværk for førskolebørn afsløres på billedet, der er af enestående årgang. Børnene ville virkelig lave deres aktiviteter med stor entusiasme, hvis de får sådan en slags hånddukkehåndværk. Disse håndværk gør brug af ispinde til at finde på sådan en fantasi.

5. Super sjov dukke:

Super sjov dukkehåndværk

Vi kan også komme ind i det bemærkelsesværdige marionethåndværk ved at vælge dette billigere og billigere materiale til Popsicle sticks. Disse ting giver det også sjovt for børnene i deres førskole- og småbørnsstadier. De ville virkelig blive meget glad for sådanne håndværk.

6. Temabaseret dukke:

Temabaseret dukkehåndværk

Hvis du er på jagt efter en dukker, der laver håndværk til børnene, der er i deres tidlige barndom, kan du vælge denne slags temabaserede aktiviteter. Her bruges det typiske børn rim ‘Old Macdonald’ koncept. Og derfor er husdyr udformet til hver finger i håndhandskerne.

7. Unik fingerdukke:

Unikt fingerdukkehåndværk

Her kommer alle børns favorit, Humlebi, på sit show. Fingerdukken abstrakt idé er klubbet sammen med denne søde bi -håndværksformation. Du kan bare prøve dette almindelige sejlende marionethåndværk til børn og innovere med nye ideer for at give sit udseende.

8. Cup Dragon Puppet:

Cup Dragon Puppet Crafts

Dette er en lidt vanskelig form for fremstilling, hvor papirkopper er påbudt som vist på billedet for at danne dragens krop. Den farve, der bruges her, er rød, og det er udelukkende individernes valg. Så ved at tage begrænset hjælp fra en voksen kan børn også hygge sig med sådanne slags Dragon puppet craft ideer.

9. Funny Birds Puppet:

Funny Birds Puppet Crafts

Variant af fuglearter kan også vælges til at lave sådan en sjov dukkekunst. Her er uglen designet med egen fantasi til at gøre den til et vanvittigt og dement ugledukkefartøj. Det almindelige materiale kaldet papirposer bruges kun her.

Du kan prøve at lave sådan en dukkehåndværk hver dag i dit hjem og gøre det til et nyt hver dag med spænding. Børnene ville også have en god tid til at lære, når disse sjove læringskoncepter om at lave håndværk er involveret.

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.