9 Unikke håndtrykshåndværk og designideer til børn og voksne

Håndværk, der omfatter brug af hænder, er rodet, men sjovt. Disse håndværk kræver, at du dypper hænderne i maling og derefter stempler det på papir. Du kan derefter bruge det til at oprette forskellige billeder og scenerier. Disse former for håndværk gør det sjovt, og fra unge til gamle mennesker nyder også dette håndtrykshåndværk. Vores kreativitet designer vi på vores egen måde, og vi kan også lide at udtrykke det på papir.

Bedste håndtrykshåndværk og designideer til børn og fars:

Her er få udvalgte top 9 håndtrykshåndværksideer og -samlinger til børn og voksne.

1. Fugle på et træ:

Fugle på et træ

Denne dejlige børnemaleridé er et håndtrykshåndværk, der let kan udføres. Fuglene laves ved at male dine hænder og derefter lægge dem på papir. Træets grene kan derefter også farves og dekoreres. Denne vil se godt ud på din soveværelsesvæg, børn kan også give dette maleri til deres venner eller deres forældre.

2. Sulten Caterpillar:

Sulten Caterpillar

Her er en dejlig larve alt udført med håndprint. Håndtrykshåndværkerne til småbørn er imponerende, da de kommer til at lave flere håndaftryk på papir. Farv øjne og fødder med små prikker eller fingeraftryk. Det tager lidt tid, men denne vil altid være et godt valg på en anden måde.

3. Fantastisk påfugl:

Fantastisk påfugl

Lav en fantastisk påfugl med et blåt håndtryk. Dette børns håndtrykshåndværk er let at gøre. Alt du skal gøre er at dekorere fingrene med streger til fjerene. Påfuglen ser strålende ud med alle de vidunderlige farver lilla, blå og grøn. Børns hænder er bløde, så dette ene billede giver et enestående udseende, mens man laver påfugl som håndtryk.

4. Family Tree Card:

Family Tree Card

Du kan lave en flot plakat med familietræets håndprint af dine familiemedlemmer. Træet er malet med grene, der strækker sig udad. Hvert medlem lægger sin blækkede hånd på en af ​​grenene. Denne håndtrykte håndværksidee er også fantastisk som en gave. Børn kan give dette til deres forældre på deres bryllupsdag, håndlavet håndværk er altid et smukt valg som en gave.

5. Blomsterbuket:

Buket blomster

Få børnene til at lave denne buket blomster som håndtryk på farsdagens håndværk. Buketten er lavet med håndprint af børnene i forskellige farver. Du kan derefter farve en sløjfe nederst på siden for at få den til at ligne en buket.

6. Mindesmærke:

Mindesmærke

Denne fantastiske mindefugl er en perfekt gaveidé. Babyhåndtrykshåndværket er meget populært blandt voksne, og det er også et godt kort. Du kan indramme dette dejlige billede og give det som en gave til forældre eller bedsteforældre.

7. Håndtryk Flamingo:

Håndtryk Flamingo

Du kan lave alle slags dyr med håndprint. Disse flamingoer er et godt håndværkshåndværk til børn, som du kan prøve. Designene kan omfatte alle fugle, og du kan også male baggrunden ved hjælp af pensler.

8. Håndtrykstræ:

Håndtryk træ

Dette smukke juletræ er lavet med grønne håndtryk. En lille gul stjerne er også malet på toppen af ​​træet .. Det kan også være håndlavet julearbejde og givet som gaver.

9. Elephant Hand Print:

Elefant håndtryk

Hjælp børnene med at lave disse håndtrykshåndværk til far ved at male hvide håndprint af barnet og faderen. Faderens og børnenes håndtrykshåndværk bliver derefter til elefanter. Dette gør også et godt farsdagskort.

Håndtrykshåndværk er perfekte gaveindstillinger, og de viser børnenes kreative side. Halloween håndtrykshåndværk kan også være meget imponerende med monstre og spøgelser.

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.