9 Unikke stofhåndværk Designideer og billeder til voksne

Hvis man ikke ved, hvad man skal gøre i fritiden, så er der en meget god løsning på det, og det er stofhåndværk. Det hjælper at bruge forskellige genbrugsgenstande og ikke bare smide dem i en skraldespand. Ved hjælp af stofkunst kan man have forskellige ideer og kan lave stofhåndværk. Forskellige ting som papir, tændstik, tomme penne i bomuld og genfyldninger kan bruges til at lave stofhåndværkskunst.

Bedste idéer og billeder til stofhåndværk til voksne:

Her er nogle forskellige stofhåndværksdesigner,

1. stof håndværk nøgleringe:

Nøgleringe i stof

Hvis man kan udvikle disse nøgleringe ud af stofskrot, så ville han være forelsket i det, de er så yndige. Disse er bedst til at vise sin kærlighed til stof og pynte dem med knapblomster. Så man skal bruge disse ting til at lave det Stofrester, mellemstort jern, pap, bånd, gammel nøglering, knapper og tråd. Det er få ting, der skal til for at lave en perfekt nøglering.

2. Rugging Rainbow Pude:

Rugged Rainbow Pude

Man kan bruge forskellige stoffer til at skabe smukke ideer til boligindretning som kranse og puder. Hvis du vil give dit værelse glød, kan du gøre det ved hjælp af håndværkspuder. Man kan skabe dette ved at bruge stof, fiberfyld, Burlap og Fleece.

3. Sekskantpose stofhåndværk:

Sekskant taske stof håndværk

Man kan klargøre forskellige stofhåndværkstasker og punge ved hjælp af stofhåndværkspung. Til dette skal du bruge følgende sæt ting Lærredstaske, en række 5 ″ firkanter, sekskantlineal og tråd. Lav denne type taske, og denne er nyttig, når du handler på afslappede almindelige dage for små ting.

4. Klassisk juletræsdesign:

Klassisk design af juletræ

Et af de bedste eksempler på håndværk af bomuld er juletræsdesign trykt på stoffet. Juletræer er pyntet eller trykt i guldmetallic. Dette stof er 100% bomuldsdesign. Du kan få din jul til at stråle ved hjælp af disse stofhåndværksideer til voksne.

5. stof flip -flops:

Flip Flops i stof

Disse flip-flops kan betragtes som et godt let stofhåndværkdesign. Man kan skabe enkle flip -flops at have på i løbet af somrene. Lav denne type flip -flop til dit babybarn, eller du kan give dette til din yngre pige. Lille budget stof flip -flop er en god idé til gave.

6. Julestofhåndværk:

Jul stof håndværk

Man kan skabe forskellige varer til juledesign ved hjælp af julestoffer. For eksempel skrabe julenisser, juletræer, santas og gavepapir. Man kan personliggøre nisser med julestoffer og kunsthåndværk tegne det forskellige ansigt på hver af dem. Børn vil elske at lege med det.

7. Julemandens design:

Julemandens design

Ved hjælp af stofhåndværk kan man også lave julemanden. Hver nisse-kegleformet er lavet af blød filt, hvilket gør dem lette at vise. Man skaber en række julemænd til deres familie og venner. Denne type håndværk fanger seernes opmærksomhed, få det gjort inden julen kommer.

8. Charme armbånd:

Charme armbånd

Dette er en af ​​stoffets kunst til voksne til både mænd og kvinder. Dette er også en af ​​de mest gunstige gaveartikler, man kan give til nogen. Der er forskellige måder, hvorpå man kan gøre armbåndet mere dekorativt som ved at bruge blomster og flere perler til det.

9. Særlig påfuglfarvelægning:

Særlig påfuglfarvelægning

Denne type stofhåndværk er mest elsket af voksne og teenagere. Det kan være afslappende, når du har afsluttet noget arbejde, så kan du tilføje farver til arket.

Det afhænger helt af ens kreativitet. Hvis man er kreativ, kan man skabe det smukkeste og sjoveste håndværksdesign. At lave sjov med denne idé vil være et stofhåndværk, få din idé til at fungere og prøve nogle unikke stofhåndværk til dit hjem eller til gave.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80