9 Urhåndværk Billeder og ideer til børn og førskolebørn

En af de mange ting, voksende børn lærer, er tid. Dette enkle urfartøj vil give dem en chance for at lære tidens begreber på en interessant måde.

Bedste urhåndværk og ideer til førskolebørn og små børn:

Lad os finde her med nævnte ur -håndværksideer og billeder til børn og voksne for at gøre dem sjove.

1. Papirur:

Papirur

Dette enkle papirurhåndværk er fantastisk til at lære børn om tid. Papiruret laves ved at skære et rundt stykke papir. Du kan derefter klippe papirnumre for tiden. Stik i urets hænder med en tack. Brug blåfarvet papir, der ser frisk og iørefaldende farve ud til urhåndværk.

2. CD -ur:

CD Ur

En anden cool måde at lave et ur på er at genbruge en gammel cd. Uret til håndværk er perfekt til større børn. Cd’en placeres i midten, og hænderne er fastgjort til den. Tallene er skåret af kontrastpapir. CD giver skinnende look, mens du lægger dette i børns soveværelse; det giver flot glans i lyset.

3. Papirpladeur:

Papirpladeur

Denne søde ur -håndværkside er fantastisk til små børn, da den er enkel for dem at gøre. De skal farve papirpladen og derefter skrive tallene ned rundt omkring. De kan derefter stikke to hænder på tallerkenen i midten ved hjælp af en papirnåle. Hvis du har små børn, så kan du lade dem prøve dette, de vil lære af denne type håndværk.

4. Tidstæller:

Time Teller

Når børn er i en alder for at lære tiden, kan du få dem til at lave disse dejlige urdele til håndværk. Papirpladen er fyldt med tidens numre. Ud over dette kan du også tilføje cifre i minutter, så det bliver let at lære. Det hjælper med at motivere dine børn til at tiltrække studier, mens de leger.

5. Tandhjul værd Ur:

Tandhjul værd Ur

Hjælp børnene med at nyde deres film, ‘Beauty and the Beast’ med dette flotte Cogsworth -urhåndværk. Håndværksurssættene kan samles til at ligne ham, og dette inkluderer time- og minutviserne. Dette filmur er meget interessant. Denne ser sjov, men god idé ud som et urhåndværk.

6. Gøgur:

Gøgur

Her er et køligt gøgur, der viser håndværksurene sammen med en lille gøgfugl. Det hængende gøgur er meget imponerende, og børnene vil elske detaljerne på det. Du kan dekorere det, som du vil. Du kan tilføje billede af enhver superhelt, som dine børn elsker at se dem i tegneserie.

7. Candy Stick ur:

Candy Stick ur

Her er de flotte træværk ure, der let kan udføres af børn. Træ slikpinde er malet i regnbuens farver og derefter hængt sammen. Du kan prøve dette woodcraft vægur som en chance for at lære børnene om tid og regnbuens farver.

8. Pingvin små ure til håndværk:

Pingvin Små Ure Til Håndværk

Dette er et lille ur til håndværk, som du kan vise dine børn. Pingvin -temaet udføres ved hjælp af skumstykker, der er lette at holde sammen. Lad børnene dekorere det med glitter og pailletter for at få det til at se skinnende ud.

9. Armbåndsur til håndværk:

Armbåndsur til håndværk

Denne gode idé til urværk til håndværk er en fantastisk måde for ældre børn at lære tiden. Armbåndsuret er lavet af brunt papir, der er dekoreret med nummerskiver. Børnene kan også nemt flytte urets hænder.

Urhåndværk er et godt læringsværktøj for alle børn. Ure lavet af papir, papirplade, skum osv. Er vidunderlige måder at holde ungerne på.

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.