Penelope Cruz Skønhedstip og fitnesshemmeligheder

Penelope Cruz Skønhedstip og fitnesshemmeligheder

Penelope Cruz er en smuk skuespillerinde, der for nylig omtales som den nye James Bond -pige. Hun er kritisk værdsat på grund af sit talent, og derfor bærer hun nu endda mærket med at være en James Bond -pige. Hun har en fejlfri hud med skønhed, der ser ud til at forblive ungdommelig. Vi vil nu gennemgå de skønhedshemmeligheder, som hun åbner op for.

Penelope Cruz skønhedstip og fitnesshemmeligheder:

Penelope Cruz Beauty Tips Skin:

Penelope Cruz Beauty Tips Skin

“Skønhed er en meget kompleks ting, der ikke kan sættes i et bur eller defineres af regler,” citerede hun. “Det behøver ikke at være inden for de parametre, som samfundet dikterer”. Penelope har en regelmæssig aftenordning, der inkluderer vask af ansigt med rensemælk og vand. Hun skrubber ansigtet for eksfoliering og afslutter sit regime med en iltet maske. Hun påfører også en øjenrynke creme. Hun ryger eller drikker ikke, da hun føler, at det kan skade hendes hud.

Penelope Cruz Beauty Tips Makeup:

Penelope Cruz Beauty Tips Makeup

Penelope har tilstået, at hun er for meget til skønhedsprodukter. Hun udtalte, at hun skal bruge meget tid på lufthavne, og den tid kan hun ikke modstå sig selv fra at få noget fra butikkerne. Hun elsker at bære Lancôme -læbestifter, hun besidder Hypnose Mascara og Secret de Vie er også ret fugtgivende. Skuespilleren sagde, at parfumer indeholder minder, og hun elsker Trésor og Pôeme.

Penelope Cruz Beauty Tips Hårpleje:

Penelope Cruz Beauty Tips Hårpleje

Penelope elsker at lege med sit hår. Hun elsker at ændre sit udseende med sine frisurer, og hun har endda skiftet fra en farve til en anden for sit hår. Nogle gange sorte og til tider smukke karamelhøjdepunkter. Brun er hvad hendes hår naturligt er, hun får altid eksperters råd fra sin stylist for at holde det godt vedligeholdt.

Øjenmakeup:

Øjenmakeup

Penelope Cruz elsker at holde øjenbrynene tykkere end normalt. De trimmes godt, men de er tykke, da fyldigere øjenbryn passer bedre til det. Hun elsker at få øjnene røgfyldte, da det giver hende et sanseligt udseende, noget hun havde set i sin seneste rolle i filmen ‘Til Rom med kærlighed’. Hun holder mascara ved hånden og elsker at få sine øjenvipper til at se lange og smukke ud.

The Casual Go:

Casual Go

Skuespilleren er ikke en, der kan lide at holde sig klædt på hele tiden. I sit daglige liv ser hun ud til at være behagelig i sine jeans og t-shirts. Kun til arrangementer kalder hun sin stylist og får sin kjole og makeup klar inden for to timer. Tid er bestemt en vigtig faktor for travle mennesker som dem. Hun elsker at bære stykker af Isabel Marant.

Udtalelser om kosmetiske operationer:

Udtalelser om kosmetiske operationer

Hun ved det ikke og gider ikke tænke på, hvad der skal ske, når hun bliver ældre. Hun er stærkt imod plastikkirurgi, og hun føler, at selv medierne ikke bør presse skuespillerinder til at tale om, hvad de ville gøre, når de bliver ældre. Hun føler, at der er andre ting at bekymre sig om.

Kosthemmeligheder:

Kosthemmeligheder

Siden år 2000 har skuespilleren været vegetar, og det formodes at være hovedårsagen til, at hun kunne bevare sin vægt og slanke figur. Hun følger Middelhavets måde at spise på, herunder frugt, grøntsager, yoghurt, ost, ris, pasta, nødder og korn. Hun har et glas rødvin dagligt og bruger urter og krydderier til smag i stedet for salte.

Fitnesshemmeligheder:

Fitnesshemmeligheder

Skuespilleren har været professionel balletdanser, før hun havde været skuespillerinde. Hendes danserutine er det, der holder hende bedst i form. Det hjælper med at holde hendes krop tonet, forbedrer fleksibilitet og stillinger. Dans har altid været en af ​​stress -busterne. Hun er meget til Pilates i øjeblikket, som omfatter kontrol af vejrtrækning, strækninger, involverer koncentration, toner muskler op osv.