Salma Hayek Skønhedstip og fitnesshemmeligheder

Med sin vellystige krop og vidunderlige talenter anses Salma Hayek for at være den smukkeste skuespillerinde i branchen. Hun er ikke bare en god skuespiller, men har en velformet og veldefineret krop. Hendes flotte udseende, melodiøse stemme, dejlige sorte hår og sanselige øjne taler meget om hende.

Salma Hayek skønhedstip

Salma Hayek Beauty Tips og fitnesshemmeligheder:

Her er Salma Hayek skønhedstip og hemmeligheder spildt for nylig og deles herunder.

1. Salma Hayek Beauty Tips Skin:

salma hayek skønhedstip hud

Som vi alle ved, er Salma Hayek en af ​​Hollywoods mest sexede skuespillerinder. Ikke alene er hun talentfuld, men har også en smuk og fejlfri hud. Hun har overrasket sine fans ved at sige, at hun ikke vasker sit ansigt om morgenen og i stedet renser det om natten. Hun bruger abrikosgelé, der tilføjer gnist til hendes hud og hævder også at bruge Secret Super Moisturizing Body Cream, der er fuld af E -vitamin og honning.

2. Salma Hayek Beauty Tips Hair:

Salma Hayek Beauty Tips hår

Salma bruger sin bedstemors skønhedshemmeligheder til sin hud og hår. Hun trimmer det regelmæssigt og holder gerne det længe. Selvom hun eksperimenterer med forskellige frisurer, prøver hun hele tiden at holde det så enkelt som muligt. Da Salma er glad for naturlige ingredienser, holder hun sig væk fra kunstige produkter.

3. Øjne:

Salma Hayek Beauty Tips øjne

For at få hendes øjne til at se lyse og spændende ud, bruger Salma meget lyse farver. Hun bruger også til tider mørke øjenskygger, alt afhængig af den lejlighed hun klæder sig på. Grøn øjenskygge er hendes favorit, og hun bærer den ofte til fester og prisudstillinger.

4. Kost:

Salma Hayek Beauty Tips kost

Salma Hayeks kostplan er meget sund og let. Hun drikker en masse gulerødder og æblejuice for at holde sig i form og i form. Hun er meget glad for sin indfødte mexicanske mad, men da hun har tendens til at overdrev, tror hun på at drikke sunde juicer, der forhindrer hende i at ødelægge sine spisevaner. Hun er også imod færdiglavede frugtsaft og vælger at lave dem hjemme alene.

5. Fitnessregime:

Salma Hayek Beauty Tips Fitness Regime

6. læber:

Salma Hayek Beauty Tips Læber

Salma Hayek bruger enkle og attraktive farver til sine læber. Hun passer til stemningen og lejligheden og bærer farver, der viser hendes skønhed og får hende til at se helt fantastisk ud. Color Vibrant Lipstick er hendes favorit, og hun bruger den ret ofte. Hun kan lide at holde dette produkt i sin pung hele tiden.

7. Natpleje:

Salma Hayek Beauty Tips Natpleje

Salma Hayek kan lide at holde tingene meget enkle. Hun bruger The Oxygenated Activated Foam Face Wash til sin hud hver nat, som fjerner alt skjult snavs og urenheder. Hun bruger en ordentlig natcreme efter det og renser hendes hud meget godt. Dette giver hende et meget naturligt, subtilt, men alligevel elegant og stilfuldt udseende.

8. Fashion Sense:

Salma Hayek Beauty Tips Fashion Sense

Salma Hayek er en meget fashionabel person og klæder sig godt hele tiden. Fra prisudstillinger til fester til premiere ser Salma smuk ud hele tiden. Hun er klar over, hvad der passer til hendes kropstype og højde og bærer tøj i overensstemmelse hermed. Hun eksperimenterer også ofte med forskellige farver, hvilket giver hende et meget charmerende og unikt look.

9. Tonede fugtighedscreme:

Salma Hayek Beauty Tips tonede fugtighedscreme

Salma Hayek er en stor fan af tonede fugtighedscreme, da de tilføjer en særlig gnist og glitter til hendes hud. De får hendes hud til at gløde især når sollys reflekteres på den. Således føler hun ikke behovet for at lave tung makeup eller bruge omfattende fundamenter eller highlightere.