Salma Hayek Szépségtippek és fitness titkok

Lelkes testével és csodálatos tehetségével Salma Hayeket az iparág legszebb színésznőjének tartják. Nemcsak jó színész, hanem jól formált és jól meghatározott testtel rendelkezik. Jól néz ki, dallamos hangja, szép fekete haja és érzéki szemei ​​sokat elárulnak róla.

Salma Hayek szépségtippek

Salma Hayek szépségtippek és fitness titkok:

Itt Salma Hayek szépségápolási tippeket és titkokat öntöttek ki a közelmúltban, és az alábbiakban osztjuk meg.

1. Salma Hayek Szépségtippek Bőr:

salma hayek szépségtippek bőr

Mint tudjuk, Salma Hayek Hollywood egyik legszexibb színésznője. Nemcsak tehetséges, hanem gyönyörű és hibátlan bőre is van. Meglepte rajongóit azzal, hogy reggel nem mossa meg az arcát, hanem este tisztítja. Sárgabarack zselét használ, amely szikrát ad a bőrének, és azt is állítja, hogy használja a titkos szuper hidratáló testkrémet, amely tele van E -vitaminnal és mézzel.

2. Salma Hayek Beauty Tips Hair:

Salma Hayek Beauty Tips haj

Salma a nagymamája szépségtitkait használja a bőrére és a hajára. Rendszeresen nyírja, és szereti sokáig tartani. Annak ellenére, hogy különböző frizurákkal kísérletezik, megpróbálja a lehető legegyszerűbbet tartani. Mivel Salma szereti a természetes összetevőket, távol tartja magát a mesterséges termékektől.

3. Szem:

Salma Hayek Beauty Tips szemek

Ahhoz, hogy szeme ragyogó és izgalmas legyen, Salma nagyon világos színeket használ. Időnként sötét szemhéjfestéket is használ, mindez attól függően, hogy milyen alkalomra öltözik. A zöld szemhéjfesték a kedvence, és gyakran hordja bulikon és díjátadókon.

4. Diéta:

Salma Hayek Szépségtippek diéta

Salma Hayek étrendje nagyon egészséges és könnyű. Rengeteg sárgarépát és almalét iszik, hogy fitt és formában maradjon. Nagyon szereti a natív mexikói ételeket, de mivel hajlamos túlzásba vinni magát, hisz az egészséges gyümölcslevek fogyasztásában, ami megakadályozza, hogy elrontsa étkezési szokásait. Szintén ellenzi a kész gyümölcsleveket, és úgy dönt, hogy otthon készíti el őket.

5. Fitness rendszer:

Salma Hayek Szépségtippek Fitness Rendszer

6. Ajkak:

Salma Hayek Szépségtippek Ajak

Salma Hayek egyszerű és vonzó színeket használ ajkaihoz. A hangulathoz és az alkalomhoz illően olyan színeket visel, amelyek megmutatják szépségét, és abszolút gyönyörűnek tűnnek. A Color Vibrant ajakrúzs a kedvence, és elég gyakran használja. Szereti folyamatosan a táskájában tartani ezt a terméket.

7. Éjszakai ellátás:

Salma Hayek Szépségtippek Éjszakai ápolás

Salma Hayek nagyon egyszerűnek tartja a dolgokat. Minden este az Oxygenated Activated Foam arclemosót használja a bőrére, amely eltávolítja az összes rejtett szennyeződést és szennyeződést. Ezt követően megfelelő éjszakai krémet használ, és nagyon jól tisztítja a bőrét. Ez nagyon természetes, finom, mégis elegáns és klassz megjelenést kölcsönöz neki.

8. Divatérzék:

Salma Hayek Beauty Tips Fashion Sense

Salma Hayek nagyon divatos ember, és mindig jól öltözködik. A díjátadóktól a bulikon át a premierekig Salma mindig gyönyörűen néz ki. Tisztában van a testalkatának és magasságával, és ennek megfelelően visel ruhát. Gyakran kísérletezik különböző színekkel is, ami nagyon bájos és egyedi megjelenést kölcsönöz neki.

9. Színezett hidratálók:

Salma Hayek szépségápolási tippek színezett hidratálók

Salma Hayek a színezett hidratálók nagy rajongója, mivel különleges szikrát és csillogást kölcsönöznek a bőrének. Különösen ragyogóvá teszik a bőrét, ha a napfény visszaverődik rajta. Így nem érzi szükségét, hogy erős sminket készítsen, vagy kiterjedt alapozókat vagy kiemelőket használjon.