Victoria Beckham Skønhedstip og fitnesshemmeligheder

Victoria Beckham er en sangerinde, der blev modedesigner fra Harlow og er endda berømt for den internationale fodboldspiller David Beckham. Hun er en diva på grund af hendes enorme modesans og den måde, hun graciøst bærer sig selv på. Hun er mor til fire, men formår stadig at holde sig selv ung og hun deler endda hemmeligheden. Hun indrømmede, at hun har lært at droppe selvbrun, hvilket får hende til at ligne en ældning.

1. Victoria Beckham Beauty Tips Hudpleje:

Victoria Beckham Beauty Tips Hudpleje

Victoria Beckham får anti-aging ansigtsbehandlinger, der indeholder ingredienser som fåreplacenta og guldflager. Disse holder hendes hud ung og sund. Hun får det gjort fra Dr. Harold Lancer i Beverly Hills, og disse behandlinger med guldpartikler og dyrestamceller koster omkring $ 500. Victoria er en sand hengiven af ​​Dr. Lancers produkter, og hun siger, at de har givet hende meget hurtige resultater, hvilket får hendes hud til at gløde og reducere rynker.

2. Victoria Beckham Beauty Tips Makeup:

Victoria Beckham Beauty Tips Makeup

Victoria Beckham er ikke en makeup -freak. Hun bruger ikke altid makeup, men når hun gør, kan hun lide at gøre det på den rigtige måde. Hun elsker fundamentet og øjenskyggerne i Stila. Hun bruger en simpel kropscreme, fugtighedscreme fra Wedela. Cremen er tyk og smelter pænt på hendes tørre hænder, knæ og albuer, og den efterlader ikke en klæbrig eller fedtet rest. Denne fugtighedscreme koster kun $ 19 og indeholder E -vitamin, organisk solsikkefrøolie og ekstrakt af rosmarinblad til at lindre og behandle alvorlig tørhed. Hun elsker også at bruge Elizabeth Arden’s Eight Hour Cream. Hun siger, at den er alsidig og kan anvendes på ansigt, krop og læber.

3. Victoria Beckham Beauty Tips Læber:

Victoria Beckham Beauty Tips Læber

Victoria har regelmæssigt brugt Lip Polish i Gleam of Stila, men nu på det seneste skiftet til Burberry’s Lip Glow i Muskatnød, da det giver hende en neutral lyserød farvetone. Hun elsker lipgloss og siger, at hvis hun skulle designe et skønhedsprodukt, ville hun designe en nøgen lipgloss. Hun holder også hendes læber hydreret med Elizabeth Ardens Eight Hour Cream.

4. Victoria Beckham Beauty Tips Eyes:

Victoria Beckham Beauty Tips Eyes

Victoria Beckham elsker at få øjnene røgfyldte, og det er en af ​​hendes seneste besættelser. Hun pletter sin foring under vipperne og tegner to streger mere for at gøre den dyb. Hun koncentrerer sig også om sine øjenbryn, som hun før tilsidesatte. Hun prøver ikke at få dem plukket.

5. Victoria Beckham Beauty Tips Hair Care:

Victoria Beckham Beauty Tips Hårpleje

Victoria elsker forskellige stilarter til sit hår, og hun er modig nok til selv at komme kort og prøve forskellige looks med det. Uanset om den er kort eller lang, går hun aldrig glip af at få hende til at se passende ud med sin frisure. Det bedste produkt, hun bruger til sit hår, er en leave-in balsam fra Frederic Fekkai. Det holder hendes hår glat og blankt.

6. Victoria Beckham Beauty Tips Ansigtsbehandlinger:

Victoria Beckham Beauty Tips Ansigtsbehandlinger

Bortset fra sine anti-aging ansigtsbehandlinger får Beckham også lavet yderligere to typer ansigtsbehandlinger. Den ene er ‘The Dracula Facial’, som får hendes hud til at se ung og sund ud. Den anden er Gold Leaf Facial, som igen skal få hende til at se yngre ud. Denne ansigtsbekæmpelse mod radikaler, der er tilbøjelige til hudskader.

7. Victoria Beckham Beauty Tips Kosthemmeligheder:

Victoria Beckham Beauty Tips Kosthemmeligheder

Victoria følger en sund kost. Hendes daglige kost inkluderer grillet fisk, røget laks, madpasta, røræg, tun med gul fin, sushisalat, sandwich og blåbær smoothies. Hun har reduceret salt- og sukkerforbruget. Hun bryder reglerne en gang om ugen og øst, hvad hun elsker sammen med sin yndlingschampagne.

8. Victoria Beckham Beauty Tips Fitnesshemmeligheder:

Victoria Beckham Beauty Tips Fitnesshemmeligheder

Victoria rammer træningscentret dagligt og løber på løbebåndet 5-6 miles om dagen. Det er for hende den bedste konditionstræning. Hun er glad for atletisk sport, der nedtoner ben, arme og mave og forbrænder 400 kalorier på en time.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80