Victoria Beckham Szépségtippek és fitness titkok

Victoria Beckham énekesből lett divattervező Harlow -ból, sőt David Beckham nemzetközi focistáról is híres. Hatalmas divatérzéke és divatja miatt divat. Négygyermekes édesanya, de még mindig sikerül fiatalon kinéznie, és még a titkot is megosztja. Bevallotta, hogy megtanulta lemondani az önbarnulást, amitől úgy néz ki, mintha öregedne.

1. Victoria Beckham Beauty Tips Bőrápolás:

Victoria Beckham Szépségtippek Bőrápolás

Victoria Beckham öregedésgátló arckezeléseket kap, amelyek olyan összetevőket tartalmaznak, mint a juh placenta és aranypehely. Ezek tartják a bőrét fiatalnak és egészségesnek. Dr. Harold Lancer -től Beverly Hills -ben végzi, és ezek a kezelések aranyrészecskékkel és állati őssejtekkel körülbelül 500 dollárba kerülnek. Victoria a Dr. Lancer termékeinek igazi híve, és azt mondja, hogy nagyon gyors eredményeket adtak neki, ragyogóvá tették a bőrt és csökkentették a ráncokat.

2. Victoria Beckham Beauty Tips Smink:

Victoria Beckham Szépségtippek Smink

Victoria Beckham nem sminkmániás. Nem mindig sminkel, de amikor ezt teszi, szereti a megfelelő módon csinálni. Szereti Stila alapozóját és szemhéjfestékét. Egyszerű testkrémet használ, a Wedela hidratálóját. A krém sűrű, és jól keveredik a száraz kezén, térdén és könyökén, és nem hagy ragadós vagy zsíros maradványokat. Ez a hidratáló krém mindössze 19 dollárba kerül, és E -vitamint, bio napraforgómag -olajat és rozmaringlevél -kivonatot tartalmaz a súlyos szárazság csillapítására és kezelésére. Szereti használni Elizabeth Arden nyolc órás krémjét is. Azt mondja, hogy sokoldalú, és arcon, testen és ajkakon is alkalmazható.

3. Victoria Beckham szépségápolási tippek:

Victoria Beckham Szépségtippek ajkak

Victoria rendszeresen használta a szájfényt a Gleam of Stila -ban, de mostanában a Burberry’s Lip Glow -ra váltott a szerecsendióban, mivel ez semleges rózsaszín árnyalatot kölcsönöz neki. Szereti a szájfényeket, és azt mondja, hogy ha szépségápolási terméket kellene terveznie, meztelen szájfényt tervezne. Az ajkát hidratálja is Elizabeth Arden nyolc órás krémjével.

4. Victoria Beckham Szépségtippek Szemek:

Victoria Beckham Beauty Tips Eyes

Victoria Beckham imádja füstölni a szemét, és ez az egyik legutóbbi megszállottja. Elmossa a bélését a szempillák alatt, és még két vonalat rajzol, hogy mély legyen. Szintén a szemöldökére koncentrál, amit korábban elhanyagolt. Megpróbálja nem túlzásba vinni őket.

5. Victoria Beckham Beauty Tips Hajápolás:

Victoria Beckham Beauty Tips Hajápolás

Victoria szereti a haja különböző stílusait, és elég merész ahhoz, hogy még röviden összefoglalja és kipróbálhassa a különböző megjelenéseket. Legyen az rövid vagy hosszú, soha nem hagyja ki, hogy a frizurájához illőnek tűnjön. A legjobb termék, amelyet hajához használ, Frederic Fekkai balzsamja. Sima és fényes marad a haja.

6. Victoria Beckham Szépségtippek Arckezelések:

Victoria Beckham Szépségtippek Arckezelések

Az öregedésgátló arckezeléseken kívül Beckham két további arckezelést is elvégez. Az egyik a „The Dracula Facial”, aminek köszönhetően a bőre fiatal és egészséges. A másik az aranylevelű arcápoló, amely ismét az, hogy fiatalabbnak tűnjön. Ez az arc harcol a bőrkárosodásra hajlamos gyökök ellen.

7. Victoria Beckham Szépségtippek Diéta titkai:

Victoria Beckham Szépségtippek Diéta titkai

Victoria egészséges étrendet követ. Napi étrendje grillezett halat, füstölt lazacot, étkezési pasztát, rántottát, sárgaúszójú tonhalat, sushi salátát, szendvicseket és áfonyás turmixokat tartalmaz. Csökkentette a só- és cukorfogyasztást. Hetente egyszer megszegi a szabályokat, és keletre, amit szeret, kedvenc pezsgőjével együtt.

8. Victoria Beckham Szépségtippek Fitness Titkok:

Victoria Beckham Szépségtippek Fitness Titkok

Victoria naponta ellátogat az edzőterembe, és napi 5-6 mérföldet fut a futópadon. Számára ez a legjobb kardió gyakorlat. Szereti az atlétikai sportokat, amelyek tompítják a lábakat, a karokat és a hasat, és 400 kalóriát égetnek el egy óra alatt.