9 legjobb hosszú frizura finom hajra

A legjobb áldás, ha a hajad tele van a fejeddel a hátad közepéig, csak a hajjal sportoló személy tudja. A hosszú hajjal az a helyzet, hogy könnyedén sportolhatsz bármilyen frizurát. A haj hossza pótolja az összes többi válságpontot.

A legjobb hosszú frizurák finom hajra

Amikor finom hajról beszélünk, általában egy olyan fejre gondolunk, amely tele van puha és gyönyörű hajjal, és finom következetlenség lenne, nem túl vastag és nem túl vékony. Ezzel könnyedén hozzáadhat hangerőt a hajához, és ugyanakkor csökkentheti a hangerőt, amikor csak akarja.

1. Enyhe hangulat:

hosszú frizurák finom hajra1

Az Emo frizura két -három évvel ezelőtt klasszikus felkelést látott, és világossá vált, hogy ez a frizura itt marad. Az Emo frizura magában foglalja a gót frizurákat, amelyeknek egy kicsit több élük van. Ez a frizura magában foglalja az éles elülső frufruot, élénk véggel, valamint a szabadon áramló hajat hátul. Annak ellenére, hogy ez nem egy teljes emo megjelenés, van benne egy utalás.

2. Az egyszerű pin up:

hosszú frizurák finom hajra2

Ez az egyik legegyszerűbb frizura, amely alig egy -két percet vesz igénybe. Ehhez alaposan fésülje ki a haját, majd vegye le az elülső zárat a jobb oldalról, most húzza vissza teljesen, és rögzítse a bal hátsó oldalra. Most vegyen egy másik elülső zárat a másik oldalról, és rögzítse a jobb oldalra.

3. A rögzített póni:

hosszú frizurák finom hajra3

Kezdje azzal, hogy elöl hajszálakkal ugrat. Vágja két részre a haját, majd nyakkendővel rögzítse az alsó réteget. A hajkötés előtt győződjön meg arról, hogy a két első tincs szabadon van. A felső réteggel most hozzunk létre hurkolt lófarokot úgy, hogy a felső réteget átvezetjük az alsó pónikon. Az elülső két zárat tekerje fel és rögzítse a pónival.

4. Az oldalsó fonat:

hosszú frizurák finom hajra4

Finom haj esetén az oldalsó fonat jó választás, mivel segít elérni a haj volumenét. Kezdje azzal, hogy befonja a haj elejét, és vigye egészen oldalra. Gyűjtse össze a többi hajat oldalra, és most illessze be az első fonatot, és kezdje a főfonatával.

5. A hurkos megjelenés:

hosszú frizurák finom hajra5

A gyors hajjavításhoz mindig ezt a fantasztikus, hurkolt megjelenést válassza. Hagyja póniként, vagy egyszerűen hurkolja inkább zsemlét. Tökéletes esküvőkre, randevúkra és akár a mindennapi iskolába is. Köss egy alacsony pónit, majd hurkot készíts elöl. Most engedje át a pónit a hurkon. Hozzon létre ismét egy hurkot a zsemléhez.

6. Irány az Ombre:

hosszú frizurák finom hajra6

Ha a feje tele van finom, hosszú hajjal, sok jelentős tincs nélkül, akkor mindig bízhat a hajszínben, hogy felfrissítse a megjelenését. Ehhez a képhez hasonlóan próbálja ki az ombre árnyalatokat, amelyek meghatározzák a szín finom átmenetét egyikről a másikra.

7. A vízesés:

hosszú frizurák finom hajra7

A vízesésfonat jól nézne ki a finom hajhoz, mivel a fonat egyedi jellemzői kiemelkednek, és ugyanakkor meglehetősen elegáns, de aranyos frizura jön létre. Használhat vízesésfonatot a fej hátsó részén, majd a haj többi részét használhatja más stílushoz.

8. Strandhullámok:

hosszú frizurák finom hajra8

Ahhoz, hogy a tökéletesen finom hajhoz hangerőt adjon, válassza a lágy tengerparti hullámokat. Ezt puha görgők használatával lehet elérni, ahol a haj nem igazán göndörödik, hanem lágy hullámos fürtöket ábrázol.

9. Elülső fonat:

hosszú frizurák finom hajra9

Ez az egyik legegyszerűbb frizura, ahol csak az első zárat veszik és fonatba kötik. Rögzítse a fonatot a fej hátsó részéhez.