Club -hotelli Singaporessa Designministeriön toimesta

singapore -hotellin moderni valkoinen ulkomuotoilu

Club -hotelli Singaporessa Designministeriön toimesta

Designministeriö on suunnitellut uuden pienen luksustalon Singaporessa nimeltä The Club.

Club Hotel on designministeriön viimeinen ultramoderni luksustalo, joka sijaitsee mega-tyylikkäällä Club Streetillä ja jossa on 22 ainutlaatuista huonetta ja myös kattokahvila ulkona..

Suunnitellessaan Club Hotel -tuotemerkkiä MOD järjesti huolellisesti sopivan suunnitteluvision kaikille asiaan liittyville opasteille ja huoneiden kalusteille. Paimentolaiseen muotoiluun ja elämäntapaan tähtäävä hotelli on sekoitus hienostuneita ja mukavia malleja sekä paikallisesti että maailmanlaajuisesti.

Suunnittelupäällikkö Colin Seah sanoo: “Kun etsimme uusia rakennusvaihtoehtoja hotellin rakentamiseksi Singaporen puitteissa sekä säilyttäen historiallisen Club Streetin ja Ann Siang Hillin perintöalueen, saimme inspiraatiota kahdesta lähteestä.”

“Ensimmäinen on Singaporen siirtomaa-aika, joka meidän on mainittava täällä ironisilla ja keinotekoisilla lisäyksillä, kuten elämää suuremmalla Raffle-patsaalla pää pilvissä, sekä joitakin keskeisiä huonekaluja ja esineitä.

Toinen inspiraatio tulee alueen suositusta luonteesta vuosisadan vaihteen kiinalaisten maahanmuuttajien rahalähetyskeskukseksi, jolloin ansaitut rahat ja haikeat kirjeet lähetettiin kotimaahan. Olemme keränneet tietoa siitä ja luoneet ominaisuuksia, jotka viittaavat tähän perintöön hotellihuoneiden suunnittelussa, jossa nykyaikaisten paimentolaisten polut ja tämä menneisyyden risteävät hetken.

Kaikissa huoneissa yhdistyvät perinteinen siirtomaa-ajan muotoilu ja modernit yksityiskohdat, mielipide ja ihana hyvinvointi siirtomaa-ajan tyylikkään estetiikan kautta. Ainutlaatuisuus yhdistyy hienostuneeseen taideteokseen jokaisessa 22 hotellihuoneessa. MOD suunnitteli taideteoksen ja kuuluisa paikallinen taiteilija Wynlyn Tan toteutti sen hotellissa. Asiakkaat voivat kirjautua sisään aula -alueella tai sky -baarissa. Jane Yeon suunnittelemissa F * B -tiloissa on aulan eteinen, tapasbaari ja 2 yksityistä juhlasalia.

Tämän hotellin vastaanotto on silmiinpistävä ja houkutteleva – ruudullinen kuvio lattialla

club -hotelli singapore valkoinen design vastaanotto

Epäsuora valaistus – kaksi mukavaa nojatuolia ja pieni sohvapöytä – mustavalkoista kauneutta

club -hotelli singaporessä valkoinen design -ruudullinen lattia

 Rafflen ylimitoitettu patsas – todellinen taideteos

club -hotelli singaporella valkoiset design -patsasarvonta

Hotellin huoneovien ainutlaatuinen muotoilu

singapore -hotellin moderni valkoinen design -huone

Moderni, minimalistinen sisustus hotellihuoneissa

club -hotelli singaporeissa valkoinen muotoilu epäsuora valaistus

 Lumivalkoinen kahden hengen huone mustilla aksentteillaklubi hotelli singapore valkoinen design kodikas       Seinä tatuointi – kukkakuvioita sängyn yläpuolellasingapore -hotellin moderni valkoinen design -makuuhuone

Kaksi pientä jakkaraa ja pyöreä sivupöytä – musta riippuvalaisin

club -hotelli singaporessä valkoinen design -riippuvalaisin valkoinen musta   Mustavalkoiset kylpyhuoneen laatat – pesualtaan alkuperäinen muotoiluclub -hotelli singaporessä valkoinen design ruudullinen kylpyhuone

Ylisuuret peiliseinät kylpyhuoneessa

singapore -hotellin moderni valkoinen design -kylpyhuone

Epäsuora valaistus käytävällä – Club Hotel Singaporessa

singapore -hotellin moderni valkoinen seinä kukkakuvio