Hotelliopas “Hotels by Design” esittelee kaikki maailman parhaat hotellit

hotelliopas parhaat hotellit maailmanlaajuisesti hotellit suunnittelun matkaoppaan mukaan

Haluatko tutustua “Design by Hotels” -hotelliin ennen seuraavaa matkaa?

Tänään haluamme tarjota sinulle hotellioppaan, joka kannattaa ehdottomasti harkita ennen seuraavaa matkaa. Kyse on “Hotels by Design” -hotellista, House -hotellin oppaasta&Puutarha. Tämä sisältää sekä luksushotelleja että kohtuuhintaisia ​​majoituspaikkoja.

Ihminen sopeutuu usein kulttuurisiin ja luonnonoloihin. Haluan ilmoittautua siihen ihanteellisesti. Halutaan tarjota vierailijalle elävä kokemus, joka sopii täydellisesti tiettyyn paikkaan. Joten on todella ihailtavaa, kuinka voit silti tarjota erottuvan tyylin.

Hotellit ympäri maailmaa esillä

hotelliopas parhaat hotellit maailmanlaajuisesti Helen Cathcart house

Ensimmäisessä tämän päivän kuvassa (yllä) näet Awasi Patagonian. Suunnittelun innoittivat gauchojen luomat rakennukset. Mallit, joista puhumme, ovat peräisin 1700 -luvulta.

Muita suosittuja hotelleja, joita “Hotels by Design” haluaa esitellä, ovat Newfoundland, Lontoo ja Alpit.

Hotelli Point Yamu (kuva alla) Phuketissa näyttää täysin erilaiselta. Suunnittelija Paola Navone yhdisti paikallisen muotoilun perinteiseen thaimaalaiseen taiteeseen. Tämä loi odottamattoman viileän, modernin ilmeen, joka näyttää kasvavan ulos ympäristöstään.

Point Yamu luksushotelli

hotelliopas parhaat hotellit ympäri maailmaa Lucas Allen house

“Design by Hotels” sai Pinneapple -palkinnon. Tämä palkinto myönnetään poikkeuksellisista saavutuksista hotellisuunnittelussa. Cecile & Boyd on yksi hotellioppaan kanssa työskentelevistä arkkitehtitoimistoista. Tiimisi on tunnustettu erinomaisesta työstään maagisten safarimökkien parissa. Nämä ovat lajinsa parhaita Afrikassa!

Hotelliopas “Design by Hotels”

alkuun hotellit maailmanlaajuisesti talo puutarhahotelli opas hotellit suunnittelun mukaan

Suunnittelun ja vaelluksen välinen yhteys ei ole koskaan ollut vahvempi kuin nyt.

Jos pidät paikasta, jossa asut, tunnet olosi mukavaksi kaikkialla maailmassa. Yksikään lomakokemus ei ole samanlainen kuin toinen. Voimme luvata sen etukäteen!

Parhaat hotellit ympäri maailmaa – suunnittele täydellinen lomasi!

maailman parhaiden hotellien hotellit design -oppaan mukaan