Löydä aitoja Romantik -hotelleja Saksassa

romanttiset hotellit rothenburg ob der tauber castle hotel

Romantik Hotels – linnahotelli Rothenburg ob der Tauberissa

Kun ajattelimme Romantik Hotelsia, tuli heti mieleen Saksan vanhin ja suosituin lomareitti – kyllä, Romantic Road. Se on perustettu 1950 -luvulla, ja siellä vierailee edelleen matkailijoita ympäri maailmaa.

Tiedätkö tämän reitin? Luuletko, että kaikki on jo tiedossa ja ettei ole mitään uutta löydettävää? No, mielestämme on vielä paljon koettavaa. Tule kanssani ja anna itsesi viedä romanttiseen menneisyyteen.

Tänään puhumme Rothenburg ob der Tauberin keskiaikaisesta kaupungista. Se on maaginen paikka, joka lumoaa heti kävijät. Kapeat mukulakivikadut, kiviseinät, puurakennetut talot, kauniit, tuoksuvat kukkapuutarhat – puhdasta romantiikkaa. Jos haluat ilmaista rakkautesi selvästi, tämä maaginen kaupunki on oikea valinta. Rothenburgissa on tietysti lukuisia yöpymispaikkoja – majataloja, loma -asuntoja ja pieniä, tyylikkäitä hotelleja. Tuskin voit erehtyä siinä. Tutkimme tarkemmin kaikkea ja löysimme sinulle erittäin kodikkaan, romanttisen hotellin.

Kannattaa ehdottomasti katsoa tarkemmin

romantiikka hotellit terassi antiikki suihkulähde

Hotellin nimi on Burghotel, ja se on rakennettu 1200 -luvulla. rakennettu. Vaikka se näyttää hyvin maalaismaiselta, siinä on modernit mukavuudet, kuten spa -alue, televisio, WiFi ja tyylikkäästi sisustetut huoneet, joista voit nauttia upeasta panoraamasta Taubertalin yli. Voit viipyä joka aamu runsaalla kalustetulla buffetaamiaisella ja ihailla viehättävää ympäristöä parvekkeeltasi. Illalla romanttinen ateria odottaa terassilla tai ravintolan ruusutarhassa. Holvikäytävä vie sinut suoraan Dominikaanisen luostarin mystisiin puutarhoihin. Täällä voit todella rentoutua ja viettää vapaa -aikasi mielenkiintoisesti.

Hemmottele itseäsi unohtumattomilla hetkillä Rothenburg ob der Tauberissa

romanttiset hotellit burghotel terassi illallinen

Oletko herättänyt kiinnostuksesi? Luulitko, että Romantik -hotellit sijaitsevat vain kaukaisissa, eksoottisissa paikoissa? No, joskus onni on hyvin lähellä – on vain tarpeen avata aistimme ja sydämemme sille.

Nostalginen piano muistuttaa vanhoista ajoista

romanssihotellit vanha piano

Aito tunnelma ja kynttilänvalo romantiikkahotellien antiikkikalusteiden aula Pylvässänky, valkoiset liinavaatteet ja filigraaninen puukaiverrus romantiikkahotellit antiikkiset vuoteet, valkoiset liinavaatteet Viehättävä ja romanttinen asunnon olohuoneessa romanttiset hotellit huoneisto olohuone Hämärä valaistus ja moderni vapaasti seisova kylpyamme romanttiset hotellit kylpyammeen valot Kuin maagisen tähtitaivaan alla romanttiset hotellit kylpyhuone tähtitaivas Kuuma sauna hemmottelee sinua romanttiset hotellit kylpyläsauna Kodikkuutta ylimmässä kerroksessa   romanttiset hotellit ullakkohuone Keskiaika kohtaa modernin tyylikkäästi romanttiset hotellit kukkakuvioiset seinälaatat vapaasti seisova kylpyamme Aamiainen maagisella näköalalla romanttiset hotellit maltilliset luonnonmaisemat Maalaismainen makuuhuone, jossa on romanttinen tunnelma   romanttiset hotellit makuuhuoneen katos Kiviseinät ja takorauta terassilla   romanttiset hotellit kivimuuri takorauta