Ylellinen hiihtohotelli Ranskan Alpeilla

hiihtohotelli-ylellinen-lomakeskus-hiihtokeskus-alpit-ranska

Ainutlaatuinen hiihtohotelli köysiradalla Courchevelissa, Ranskassa

Oletko koskaan nukkunut ilmassa? Vain unissasi? Nyt sinulla on lopullinen mahdollisuus toteuttaa tällainen mielikuvituksellinen unelma. Siirry online -vuokrausmarkkinoiden verkkosivustolle Airbnb ja osallistu A Night At -kilpailuun. Tässä on kyse ainutlaatuisesta mahdollisuudesta yöpyä ylellisessä Saulire -hiihtohotellissa Courchevelissa, Ranskassa.

On tärkeää, ettet pelkää korkeuksia, koska huoneesi on köysiradalla. Voitko jo kuvitella henkeäsalpaavan panoraaman Ranskan Alpeilta? Sitten sinun pitäisi kiirehtiä. Kilpailu on jo käynnissä ja hakuaika päättyy 25.2. Joten istu alas ja kirjoita hakemuksesi ja selitä pyyntösi syyt. Miksi haluat viettää ainutlaatuisen yön Saulire -hiihtohotellin köysiradalla? Tekstin tulee olla mielekäs ja sisältää vähintään 100 sanaa. Onnekkaita voittajia on vain neljä. Moottorikelkka vie sinut vuorille ja illalla sinua odottaa erityinen illallinen. Kuulostaako tämä kaikki sinulle tarpeeksi seikkailunhaluiselta?

Sauliren hiihtokeskus sijaitsee 2700 metriä merenpinnan yläpuolella lähellä Sommet de la Saulire -huippukokousta Courchevelin viehättävällä alueella Massif de la Vanoisen vuoristossa. Airbnb: n asiantuntijat ovat asettaneet ylellisen sviitin köysiradalle erityisesti kilpailua varten. Huoneluokka vastaa viiden tähden hotellin luokkaa. Sisustus on erittäin moderni ja mukava ja näkymä vuorille on yksinkertaisesti henkeäsalpaava. Katso alla olevat kuvat ja katso itse. Älä tuhlaa aikaa. Sinulla on vain muutama päivä jäljellä. Hae nyt ja vietä unohtumaton yö Alpeilla aivan tähtien alla.

Hiihtohotelli Saulire – the Sviitti köysiradalla

skihotel-köysirata-alpit-ranska

Hullu luominen Airbnb: ltä

skihotel-köysirata-hotelli-ylellisyyttä

Tulkaa sisään!

skihotel-luxury-room-four-people

Tyylikäs oleskelutila

skihotel-luxury-interior-olohuone

Antelias parivuode ja paljon valoa

skihotel ylellinen kahden hengen huone

Nautintoa ja rauhaa

skihotel-luxury-ruokapöytä-viini-salami

Viiden tähden köysirata

skihotel-antenni-köysirata-courchevel-ranska

Ainutlaatuinen kokemus ilmassa

skihotel-luxury-ranska-alpit-köysirata

Ranskan Alppien kauneus

skihotel-luksus-köysirata-alppi-lumi