A gyümölcslé terápia folyamata és előnyei

Mi a gyümölcslé terápia?

A gyümölcslé -terápia alapvetően a különböző betegségek kezelésének módja, ha különféle friss gyümölcsleveket fogyaszt az étrendjében. Más szóval gyümölcsböjtnek is nevezik. A gyümölcslevek varázslatos golyók a test számára. Méregteleníti a testet a felesleges és nem kívánt szennyeződésektől, és megtisztítja a rendszert, egészséges testet és ragyogó bőrt hagyva maga mögött.

A gyümölcslé -terápia folyamata és előnyei 3

Folyamat:

Különféle lúgos gyümölcsleveket kell tartalmaznia a rendszerben. Az alkáli gyümölcslé növeli az anyagcserét és javítja az emésztést a szervezetben. Az étrendbe különféle gyümölcslevek is beletartozhatnak.

Reggelire: Egy pohár friss aloe vera juice csipet citrommal ideális reggel.

Ezenkívül frissen vágott almát fogyaszthat

Ebédre egy narancs, sárgarépa/uborka lé keverékét fogyaszthatjuk, mivel kitölti a gyomrot.

Estére fogyaszthat banánlevet vagy gránátalma levét.

Vacsorára könnyebb gyümölcsleveket kell fogyasztani, néhány dióval együtt ízlés szerint.

Előnyök:

i) Az egészség helyreállításának egyik legjobb módja:

Ha különféle gyümölcsleveket fogyaszt az étrendben, akkor minden bizonnyal helyreállíthatja az egészséget a rosszabb állapotból.

ii) Javítja a test helyreállítási folyamatát:

Mivel a friss és nyers gyümölcslé sok tápanyagot tartalmaz, fokozza a test gyógyulási folyamatát. Más szóval azt mondhatjuk, hogy erősíti a szervezet immunrendszerét. Tisztítja a regeneráló szöveteket a testben, és ezáltal egészséges életmódot biztosít.

iii) Normalizálja a vér lúgos egyensúlyát:

A nyers gyümölcslevek nagyon gazdagok lúgos elemekben. Javítja a szervezet savassági állapotát, és foglalkozik a gyomor különböző gyomorproblémáival.

iv) A friss gyümölcsökből kinyert nyerslevek kalciumot, káliumot és szilikont tartalmaznak:

Mivel a gyümölcslevek nagyon gazdagok tápanyagokban, segít megelőzni a sejtek és a ráncok idő előtti öregedését. Segít megelőzni a degeneratív betegségeket, és örökké fiatal marad.

v) A gyümölcslevek nem igényelnek emésztést a szervezet emésztőrendszere által, így a gyümölcslében lévő összes tápanyag közvetlenül a véráramba áramlik.

vi) Hatékony fegyver a különböző betegségek ellen:

Segít a gyomorfekély kezelésében és a test különböző fertőzései elleni küzdelemben. Ez egy optimális megoldás a test gyógyító erejének növelésére.

vii) Növelje a rendszer vibrálását:

Mivel a gyümölcslevek vitaminokban és antioxidánsokban gazdagok, belülről megfiatalítják a testet, és ezáltal növelik egy adott rendszer rezgését..

viii) Segít a fogyásban:

Ha valaki hosszabb ideig diétás diétát folytat, az biztosan segít a fogyásban.

ix) Növeli a test szerveinek tisztító képességét:

Növeli a test szerveinek, például a tüdőnek, a vesének és a májnak, mint a bőrnek a tisztító képességét. A gyümölcslevek ragyogó ragyogást kölcsönöznek a bőrnek, és eltávolítják a szervezetből származó hulladékokat és méreganyagokat.

Néhány tipp és óvintézkedés:

  • A gyümölcslevet frissen kell fogyasztani, mivel az elavult lé szinte minden tápanyagot nem tartalmaz a friss gyümölcsléhez képest.
  • Távolítsa el az összes magot és héjat, mielőtt a gyümölcsöt turmixgépbe helyezi. A magok keserű ízűek lehetnek.
  • Mossa meg megfelelően a gyümölcsöket, mielőtt közvetlenül fogyasztaná, vagy gyümölcslevet készítene belőle.

Ha egy személy súlyos betegségben szenved, nem szabad csak ragaszkodnia ehhez a terápiához. A gyümölcsleveket fogyasztani kell, de ezzel együtt más élelmiszereket, például gabonaféléket, gabonaféléket, valamint megfelelő mennyiségű fehérjét és szénhidrátot is fogyasztania kell..

A terhesség és a szoptatás ideje alatt nem ajánlott a teljes lé terápia folytatása, mivel nem előnyös a csecsemők és kisgyermekek számára.

Bizonyos emberek hajlamosak egy adott allergia kialakulására, amikor egy adott gyümölcsöt fogyasztanak. Tehát végezzen elegendő kutatást, mielőtt teljesen gyümölcs diétába kezd.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80