20 bedste homøopatiske lægemidler til hårtab og genvækst

Hårvækst forekommer enten naturligt eller efter en specifik behandling for hårtab, tyndere hår eller endda skaldethed. Der er flere behandlinger og løsninger i tilbuddet. Nogle af dem er ægte og effektive, mens mange andre er kæder eller måder at narre forhastede mennesker på udkig efter løsninger. Homøopati er et område med alternative lægemidler, der er yderst effektivt til at fremme hårvækst og reducere hårtab eller helbrede skaldethed i processen.

Homøopati medicin til hår Main

Det er en ældgammel medicin, hvor doserne fremstilles af naturlige og nogle gange urte- og mineralkilder. Alkoholiske ekstrakter og tinkturer bruges også rigeligt til fremstilling af disse doser. Personer med hang til at have tykt tæt hår, eller hvis de lider af skaldethed, kan henvende sig til homøopati for at få lindring. Mange læger ordinerer homøopatimedicin, der bærer en patients grundlæggende karakter. Et par specifikke lægemidler, der vides at fremme hårvækst og reducere hårtab, diskuteres nedenfor.

Bedste homøopatiske lægemidler til hårtab og genvækst:

Lad os finde her med nævnte top 15 bedste homøopatiske lægemidler til hårtab og genvækstbehandling.

1. Silicea:

Silicea til hårtab og genvækst

En af de mest populært foreskrevne lægemidler inden for homøopati er Silicea. Det stammer fra menneskelige væv og sandsten. Denne medicin er fremragende til at styrke håret, eliminerer tørheden ved at give håret fuldstændig næring og er kendt som en vækstforstærker. Det er et af de 12 vævscellesalte i homøopati.

2. Kalium Carbonicum:

Kalium Carbonicum til hårfald og genvækst

Kalium Carbonicum er en anden homøopatisk medicin, der stammer fra forbindelser, som egypterne brugte til at forberede glas. Det er ordineret af mange homøopatilæger til i det væsentlige at stoppe udtynding af hår og skørt hår og dermed automatisk fremme hårvækst. Denne medicin er fremragende til de mennesker, der er ortodokse og reserverede i naturen.

[ Se mere: Naturlige hjemmemediciner til hårvækst]

3. Lycopodium:

Lycopodium til hårfald og genvækst

Homøopater ordinerer også lycopodium rigeligt til for tidlig skaldethed. Gravide kvinder og efter fødslen, kvinder, der lider meget af hårtab, har brugt denne medicin med succes. Denne medicin er også lige så effektiv for mænd. Lavt ansete mennesker, der ønsker en god hårvækst, har stor gavn af denne medicin. Det fremstilles ved at destillere sporer af stedsegrønne planter som klubmos, mere populært kendt som staghornmos.

Se mere: Bedste behandling for hårvækst

4. Natrum Muriaticum:

Natrum Muriaticum til hårtab og genvækst

Fremstillingen af ​​denne medicin er fremstillet af natriumchlorid, almindeligvis kendt som bordsalt. For at vokse hår, hvor hårtab opstår fra skæl, tørre skorper i hovedbunden eller hårtab, der opstår på grund af hudlidelse eller menstruationsforstyrrelser, er Natrum Muriaticum ekstremt effektiv. Nogle gange sker hårtab på grund af hormonel ubalance, denne medicin behandler begge med effektivitet. Det er ideelt foreskrevet til de mennesker, der er følsomme og følelsesmæssige.

5. Fosfor:

Fosfor til hårfald og genvækst

Fosfor er en anden homøopatisk medicin, der er yderst gavnlig for at øge hårvæksten. Det fremmer genvækst de steder, hvorfra hårklumper tabes ad gangen. Det er også ordineret til de mennesker, der lider af hårtab på grund af skæl og andre mindre lidelser i hovedbunden.

6. Kali Sulphuricum:

Homøopatiske lægemidler mod hårtab

Denne homøopati medicin er tilgængelig i flydende form samt tabletter. Selv denne medicin er meget velegnet til behandling af hårtab på grund af skæl. Det har portioner af svovl i det og er derfor fremragende til den samlede vækst af håret. Vær forsigtig med at undgå at tage det mere end to gange om dagen. Det anbefales bedst at stoppe med at tage det kontinuerligt i mere end to uger ad gangen.

Se mere: Hjemmelavet terapi til hårvækst

7. Mezereum:

Nogle gange kan hudinfektion som psoriasis og skæl føre til hårfald. Så medicin som mezereum kan behandle dette problem og få dit hår til at vokse. Regelmæssig brug af dette er et must for at se effektive og positive resultater.

8. Grafitter:

Hvis du ser hår falde på siderne eller ujævn skaldethed i hovedbunden, virker denne medicin bedst. Nogle gange kan for meget luftfugtighed også gøre, at hovedbunden klør, og der opstår små udbrud i hovedbunden. Dette resulterer i hårtab. Regelmæssig brug af denne medicin behandler dem og stopper hårfaldet.

9. Kali Sulphuricum, Selen, Vinca Minor:

Hvis årsagen til hårfald er skæl, kan du bruge disse lægemidler til at behandle skæl og reducere irritationen i hovedbunden. Disse stopper til sidst hårtab og skaldede pletter og er en effektiv homøopatisk medicin mod hårfald og skæl.

10. Fluorsyre:

Denne hårvækstmedicin i homøopati bruges til at behandle sygdomme som Alopecia, skørt hår, toppunktskaldethed, idiopatisk hårfald, sammenfiltret hår og så videre. Det giver en opdrift til hårets volumen og stimulerer hårvækst.

Denne homøopatimedicin fås i flydende form såvel som i tabletform. Det er ideelt til behandling af hårtab på grund af skæl. Det har portioner af svovl i det og er derfor fremragende til den samlede vækst af håret. Vær forsigtig med at undgå at tage det mere end to gange om dagen. Det anbefales bedst at stoppe med at tage det kontinuerligt i mere end to uger ad gangen.

11. Kali Carbonium:

Hvis du ser hår falde af fra rødderne, har du brug for denne rodnærende medicin for at behandle de beskadigede rødder. Regelmæssig brug af denne medicin stopper hårtab og giver dig tykt, sundt og langt hår.

12. Calcarea Phosphorica:

Hvis du ser mange bylder i hovedbunden og hår falder hurtigt, bør du prøve denne homøopatiske medicin. Det har bevist resultater og forbedrer hårvækst effektivt.

13. Fosforsyre:Acid Phos 30C til gråt hår og hårfald

Stress er en anden grundårsag til hårtab, hvidt og gråt hår. Stress kan også påvirke dit helbred negativt. Denne homøopatiske medicin er et foreskrevet valg, hvis hovedårsagen til hårfald skyldes enhver form for stress eller sorg. Fosforsyremedicin er en pålidelig homøopati -behandling, hvor for tidligt hvidt eller gråt hår bliver sort.

14. Sepia 30C:

Sepia 30C til hårtab og genvækstbehandling

Nogle gange begynder håret at falde hurtigt efter fødslen. Det sker også efter overgangsalderen. Så du kan behandle skaldethed med denne medicin og inden for en kort periode se dit hår vokse tilbage med den tidligere opdrift. Dette er endnu en homøopatisk medicin mod hårtab og gråt hår, der vides at fungere godt.

15. Lycopodium, Baryta Carb & Phosphorsyre:

Dette er nogle af de kendte midler til genvækst af hår i tilfælde af skaldethed. Lycopodium er den homøopatiske medicin til at ordinere mod skaldethed eller hårtab efter graviditet. En anden af ​​de pålidelige homøopatiske lægemidler til hårvækst er Baryta Carb og er nyttig i tilfælde af skaldethed i toppunktet (top og krone). Fosforsyre er endnu en homøopatisk medicin til hårvækst og er en recept på skaldethed, der opstår efter kronisk sorg.

16. B&T hårvækstolie:

B & amp; T hæmopatisk hårvækstolie

B&T hårvækst af Schwabe India er den bedste homøopatiske medicin til hårvækst. Den er fyldt med rigdom og kombination af Jaborandi, Arnica Montana, Sabal Serrulata og olivenolie, der giver perfekt glans og glans til hår og fremmer hårvækst.

17. Vinca Minor: Vinca Minor til hårtab og genvækst

Det er en glimrende medicin i homøopati medicin mod kløe, gråt hår og alopecia areata, hvor patienten taber hår i pletter. Det virker naturligt uden bivirkninger.

18. Jhactions Hair-SPA Oil:

Hår SPA -olie til hårtab og genvækst

Her er en anden effektiv homøopati hårolie til hårvækst hos kvinder og mænd. Det helbreder alle hårproblemer som skæl, beskadiget hår, gråt hår, fedtet hår og hvidt hår.

19. SBL -dråber nr. 1:

SBL -dråber nr. 1 til hårtab og genvækst

Det er den bedste homøopatiske medicin mod hårtab ved SBL. Ingredienserne som acid phosphoricum, arnica montana og lycopodium har vist sig at behandle overdreven hårfald, skæl og kløe i hovedbunden. Det hjælper også med at genvækst beskadiget hår ved at ty til hårsækkene.

20. SBL’s homøopatiske shampoo:

SBLs homøopatiske shampoo til hårfald

Bortset fra piller og løsninger findes homøopatimedicin også i form af shampoo, der gør underværker til behandling af skaldethed og øger hårets vækst. Dens effekt ligger i at fjerne skæl, regulere for tidlig grånende og reducere hårtab. Det er også meget godt til at opretholde hygiejnen i hovedbunden. Denne medicinske shampoo fremstilles ved at kombinere ekstrakter fra Arnica mont, jaborandi og calendula. Regelmæssig brug af denne medicinske shampoo har vist fremragende resultater på hårfald.

Mennesker, der lider af hårforstyrrelser, der fører til hårtab, kan altid ty til homøopati -medicin, som er en af ​​de mest populære og effektive holistiske metoder med mindst bivirkninger.