6 metoder til behandling af hårtab i tempelområdet

Når hårene i tempelområdet begynder at tynde mennesker, går de normalt i gang med kemiske midler. Der er forskellige andre metoder til at bekæmpe dette problem. Nogle hjemmemedicin kan også afprøves.

hårtab i tempelområdet

Temple hårtab behandlinger:

Nedenfor er de 6 mest populære hjemmelavede metoder til behandling af hårtab i tempelområdet.

1. Margosa pakker:

Dette er en let at lave pakke. Disse er let tilgængelige og bruges uden bivirkninger. Disse betegnes ofte som en afhjælpende foranstaltning for de mennesker, der har alvorlige problemer med tørhed eller svampeinfektioner. En person kan købe tørret pulver af bladene, som ofte sælges af velkendte produktsalgsselskaber. Disse kan også gøres med friske blade, hvis de er tilgængelige på de lokale markeder, en person kan købe bundter af dem og derefter opbevare dem på køl i en uge eller deromkring. Disse kan gennemblødes i vand og derefter formales til en pasta, som kan påføres i ca. 20 til 25 minutter.

Dette kan vaskes af og derefter renses godt med et rensemiddel. Dette bør følges cirka 2 gange om ugen for at se mærkbare resultater. Dette er ofte en harmløs måde at behandle problemerne på, og folk, der ikke får friske blade fra markedet, kan også købe tørret pulver og derefter suge omkring 6 teskefulde i en kop kogende vand. Dette skal opbevares natten over, og derefter næste dag kan dette påføres på samme måde som friske neem blade.

2. Æggeblandinger:

Det ses, at levering af proteinkomponenter til områderne kan være nyttig. En person kan slå ægget og æggeblommen i en kop og tilsætte lidt mere mælkeprotein som yoghurt og slå dette til en blanding. Dette kan anvendes i masserende bevægelser, og resultaterne kan ses med regelmæssig anvendelse. Nogle mennesker kan dog have følsomhed over for påføring af rå æg, så hvis en person står over for bylder eller udbrud på grund af brug af dette, bør dette ikke bruges af disse mennesker. Dette bør opbevares i ca. 20 minutter for dem, der ikke er følsomme over for denne blanding og derefter vaskes af med et godt rengøringsmiddel.

3. Kokosolie:

Dette har naturlige fedtstoffer. Dette kan påføres ved at opvarme omkring en halv til en hel kop olie over indirekte varme ved at holde dette i en skål og derefter lægge dette over vand, der koger. Dette kan derefter anvendes, når dette er lidt afkølet og masseret godt. Dette kan gøres regelmæssigt og vaskes med et godt mildt rengøringsmiddel for at se gavnlige resultater.

4. Bukkehorn:

Dette er et mildt middel, der kan påføres i form af en jordet pasta på hovedbunden. Dette kan gøres regelmæssigt for at se gode resultater.

5. Ricinusolie:

Dette er kendt for let at generere ny vækst. Derfor kan påføres et par dråber på enhver normal olie og derefter bruges regelmæssigt. En person kan også anvende dette, før han går i seng om natten. På denne måde forbliver dette på området i en længere periode, og derefter kan det normalt vaskes med rengøringsmiddel.

6. Bhringraj:

Dette kan købes fra gode mærkefirmaer og derefter gennemblødt i vand natten over. Dette kan derefter anvendes på tempelområdet, der vender udtynding. Dette kan gøres regelmæssigt omkring et par gange om ugen og holdes på i cirka 20 minutter. Dette er meget nyttigt og mildt til behandling af denne type hårproblem.

Billedkilde: Shutter stock