9 bedste kosttilskud til at kontrollere hårtab

Der er forskellige årsager, til hvilke hårene på en person kan tyndes. Dette sker på grund af en række faktorer. Denne dag er arbejdsstress og også for at opretholde et stressfrit miljø meget problematisk. Dette gælder ikke kun for dem, der går ud af huset for deres almindelige arbejde, men også for dem, der udfører enhver form for aktivitet, selvom det er madlavning eller almindeligt husarbejde. For dem, der skal arbejde hjemmefra, bliver de stressede på grund af sværhedsgraden af ​​arbejdsmængden.

Bedste kosttilskud til at kontrollere hårtab

Derfor er det en almindelig ting, at ikke mange mennesker får tid til at tage sig af deres helbred og andre rutiner. En person får i dag knap 8 til 10 timers søvn, før de skal gennemføre deres normale arbejdspres. Der er hverdagens jag. Det er også ganske problematisk at få en ordentlig rutine til at pleje eller pleje kroppen.

Dette er derfor grunden til, at folk lider af flere problemer. En person kan dog tage råd fra læger og tage kosttilskud, som i et vist omfang kan standse dette problem, når dette gøres med andre midler. Disse bør dog tages under recept fra en læge, og mængderne skal være passende.

Hårtilskud til hårtab:

Nedenfor er de 9 bedste kosttilskud, som en person kan bruge til at forhindre hårtab.

1. Omega 3 fedtsyrer:

Dette findes rigeligt i visse fiskesorter som sardiner. Disse bruges mest i form af olie, og disse kan også findes i valnødder. En person kan tage den nødvendige mængde teskefuld af denne olie for at forhindre yderligere svækkelse af rødderne.

2. C -vitamin:

Dette findes populært i en række frugter og også visse grøntsager. Disse findes i grapefrugter, appelsiner, citroner osv. Dette er meget effektivt i forskellige kropsfunktioner. Dette er også et næringsmiddel, og derfor kan en person tage nogle kapsler af disse sammen med citroner eller lime i en passende mængde for at bekæmpe problemerne.

3. D -vitamin:

Dette er gavnligt for dem, der lider af hormonelle ubalancer og alle relaterede årsager. Disse kan købes hos apoteker for en meget mindre mængde i form af kapsler. Imidlertid kan overtagelse af disse være skadeligt. En læge bør konsulteres, før en person tager disse. Den anbefalede dosis af dette er ca. 400 IE pr. Dag.

4. B -vitamin:

Dette er et supplement, der sælges på det indiske marked med under de forskellige former som B12, B6 eller B -kompleks eller andre. Dette er ansvarligt for at hæmme vækst og giver også lindring af stress. Imidlertid kan overskydende mængde af disse være skadelige, så en foreskrevet dosis bør tages. Hvis en person ønsker at få dette naturligt fra mad, bør den person forbruge mere af bladgrøntsager.

5. Zink:

Dette er en regulerende agent. 10 mg er den foreslåede dosis i kun 10 dage hver måned for en voksen person, der lider af tyndere hår. Dette er også ansvarligt for at holde hormonerne til at fungere korrekt. En person kan købe tabletter af disse, men disse bør ikke fås uden recept. Forskellig persons krop reagerer på dette i forskellige mønstre. Derfor bør doseringen og hvad der er passende for en person ordineres, efter at forskellige typer tests, som læger har bedt om, er blevet udført. Dette kan naturligt opnås fra grøntsager, korn, bælgfrugter, kylling osv.

6. A -vitamin:

Dette er en antioxidant, der forhindrer hårgrånende og skadelige frie radikaler. Dette gør også, at talgudskillelsen forbliver i skak, så en person får naturlig næring. Hvis en person lider af kløe og tørhed, bør dette inkluderes i kosten. Gulerødder og cantaloupes er en god kilde til disse. Disse er også gode, når disse tages i form af kapsler, som nogle gange ikke anbefales, da diætister kan foreslå, hvordan en person kan få disse fra naturlige bladkilder ved at inkludere de rigtige grøntsager i deres kost.

7. GLA:

Dette er også kendt som gamma-linolensyre og er en fedtsyre. Dette er også kendt som omega 6 fedtsyre, som en person kan få ved at bruge gode olier i deres madlavning. Overophedning af olier kan dog få deres næring til at mindske, så disse kan tages i form af kapsler under de rigtige og korrekte doser. Normalt er forsyningen fra fødekilder tilstrækkelig, men dette afhænger dog af den type kost, en person har. En anbefalet dosis på 500 mg primroseolie kan tages. En person kan også tage solbærolie eller andre vegetabilske olier, der er rige på dette i samme dosering.

8. Folinsyre:

Dette er også kendt som folat og er en vandopløselig forbindelse. Dette bruges til at behandle forskellige problemer. Dette bør tages i passende doser for at bekæmpe hårfald.

9. Lysin:

Dette er et meget populært proteintilskud, der hjælper med at opretholde volumen. Dette er også naturligt til stede i en række forskellige fødevarer som kød, æg og også kylling eller lever. Disse er til de mennesker, der har problemer med kropsfunktioner på grund af mangel på protein. Dette er et aminosyremiddel, og som folk ved af dette, er dette vigtigt for at vedligeholde emaljen og proteinlagene i kroppen. Dette er også godt for negle og tænder.

En persons krop bør forsynes med tilstrækkelige krav til dette enten fra mad, som personen har hver dag eller fra de andre kilder, som kan være tabletter eller andre former for flydende opløsninger, der kan indtages på recept fra en læge. Dette får strengene til at beholde deres ydre belægning, så de ikke bliver sprøde. Bortset fra at opretholde en god kost, bør dette kun fås, hvis kroppen mangler det. Mangel på dette kan forårsage slidser og hårfald.