12 modern irodai mennyezeti design felkapott képekkel 2021 -ben

Azok, akik hisznek a mondásban: „Az iroda második otthon”, megértik a jól megtervezett irodaterületek fontosságát. A jó bútorokba és infrastruktúrába való befektetés mellett figyelni kell a mennyezetre is! A jó irodai mennyezettervezés élénk környezetet teremt, és hozzájárul a munkavállalók termelékenységének növeléséhez.

Modern irodai mennyezeti minták

Ha a munkaterületen továbbra is fennáll a régi iskolai, sivár kinézetű mennyezet, itt az ideje, hogy megmutassa ezeket a kreatív ötleteket a munkáltatójának. Ez az ötlet nemcsak az irodája esztétikáját javítja, hanem hozzájárul az ügyfelek és a vendégek általános márkafelismeréséhez. Kezdjük tehát felfedezni ezeket a legújabb irodai mennyezetterveket, hogy inspirációt merítsünk.

Hogyan válasszuk ki a megfelelő irodai mennyezeti kialakítást?

Amint azt korábban említettük, a plafon kulcsfontosságú szerepet játszik a vállalat elképzelésének és az Ön által végzett munka kifejezésében. Érdemes tehát időt, pénzt és energiát fektetni az irodaterület megfelelő típusának kiválasztásába. Íme néhány tipp, amely segíthet a helyes irányba haladni:

  • Először is vegye figyelembe a csarnok méretét, a tető magasságát, a szellőzést és a ventilátorok vagy légkondicionálók elhelyezését. Ez segíthet az alapszerkezet szépen kialakításában.
  • Ha nagy együttműködési területe van, elengedhetetlen az akusztikus mennyezet. Elnyelik a felesleges zajt és kiegyensúlyozzák a helyiség hangerejét.
  • A zajszint csökkentésével együtt, ha stílusos megjelenésre is vágyik, az álmennyezetek, a T-mennyezeti mennyezetek és a leeresztett mennyezetek ideálisak.
  • A tipikus álmennyezeti megjelenés érdekében a Gipsz a Paris kiválóan működik. Használhatja fa keretekkel és fa deszkákkal együtt a tárgyalótermekben a szigetelés biztosítása érdekében.
  • A gipszkarton manapság divatos, mivel nemcsak az energiamegtakarításhoz járulnak hozzá, hanem elegáns és fényes felületet biztosítanak. Néhányuk védelmet nyújt a véletlen tűz ellen is.
  • Ha alacsony a költségvetése, de mégis jó megjelenésű mennyezetet szeretne, akkor simítsa ki a tető falát, és ragasszon fel egy színes tapétát, vagy menjen a sablonos festékhez. Ezek testreszabhatók a márka logóival, vállalati képeivel stb.,

A legjobb irodai mennyezeti tervezési ötletek Indiában:

Vessen egy pillantást ezekre az egyszerű és legújabb irodai álmennyezeti tervekre, amelyeket gondosan úgy terveztek, hogy megfeleljenek minden olyan paraméternek, mint a tervezés, az energiahatékonyság, a szigetelés stb..,

1. A legújabb álmennyezeti tervek az irodához:

A legújabb álmennyezeti tervek az irodához

Ha futurisztikus terméket épít, az irodai légkörnek ugyanezt kell tükröznie! Válassza ezt a lenyűgöző álmennyezeti kialakítást, amely még a folyosót is lefedi. A panelek geometriai elrendezése, hangsúlyos fényvonalak között, pazar kijelentést hozva létre. Ilyen irodával ki akar hazamenni?

2. Álmennyezeti kialakítás kis irodákhoz:

Hamis mennyezeti kialakítás kis irodákhoz

Ez egy példa az álmennyezetre, amely kis méretű irodákban működik. A teljes burkolat újrahasznosított anyagból készül, amely különleges tulajdonságokkal rendelkezik. Elnyeli a felesleges zajt, optimális megvilágítást biztosít, és intelligens környezetet teremt. Ez nem minden! Minden csúnya vezetéke elrejthető felette.

3. Irodai recepció álmennyezeti kialakítása:

Irodai recepció álmennyezeti kialakítása

Íme egy szokatlan mennyezeti kialakítás egy front office fogadóterülethez! Sima tető helyett fekete színű csöveket függesztenek felülről, hogy elkészítsék ezt a csodálatos alkotást. A lyukak belsejében fények vannak, amelyek felderítik a szobát, anélkül, hogy elszakadnának a koncepciótól. Nagyon szeretjük ezt az ötletet! Nem te?

4. Pop design az irodai mennyezethez:

Pop design irodai mennyezethez

Ez ismét egy nagyon innovatív kialakítás, amely tárgyalótermek vagy kávézók illesztéséhez használható. A mennyezet akusztikus hálóval készült, amelyből méhkas formájú pattanások vannak felfüggesztve. Ez nemcsak jól néz ki, hanem tisztán és elegánsan tartja a szobát. Az egyszerű ötletek néha a legfényesebbek!

5. PVC mennyezeti kialakítás irodai kabinhoz:

PVC mennyezeti kialakítás irodához

A PVC vagy polivinil-klorid egy szintetikus anyag, amely költséghatékony és rendkívül tartós. Gazdaságos alternatíva a drága fa panelekhez. Például, nézze meg ezt a konferenciaterem cum irodai kabin mennyezetét, amelyet PVC rudakkal hangsúlyoznak, hogy fényűző megjelenést biztosítsanak, miközben a költségvetésen belül maradnak!

6. Irodai gipsz mennyezeti kialakítás:

Irodai gipsz mennyezettervezés

A gipszlemezek az egyik legkedveltebb mennyezeti lehetőség otthoni és kereskedelmi terekben. Fényes megjelenést kölcsönöz, amelyhez semmilyen más mennyezeti anyag nem illik. Íme egy ilyen ötlet, amely szabálytalan módon elhelyezett gipsztömböket használ. Az eredmény ez a látványos show, amelyről egyszerűen le sem lehet venni a szemét!

7. Fa mennyezeti tervezés irodához:

Fa mennyezeti tervezés irodához

Ez a kifinomult, fából készült mennyezet a New York -i Paperless Post irodai központból származik! A név több, mint a cég tényleges tevékenysége, népszerű az innovatív kialakítású irodája miatt. Ez az elülső terület, amelyet vékony fából készült csíkok segítségével hoznak létre. Ami szerény ötletnek tűnik, megváltoztatta a vállalati terek kialakítását!

8. Irodai nyitott mennyezet kialakítása:

Irodai nyitott mennyezet kialakítása

Az új kor irodái a minimalizmust és az egyszerűséget támogatják. Nem hisznek a hifi-tervekben, és a legokosabb utat választják a sikerhez. Ezek az elvek tükröződnek még az irodájuk kialakításában is, különösen a mennyezetben. Díszítésektől, feltűnő fényektől és drága anyagoktól mentes. Ehelyett a nyitott mennyezet feketére van festve, és lámpák és légszabályozók vannak felfüggesztve. Nem ez jelképezi -e a vállalat átláthatóságba vetett hitét is?

9. Négy mennyezeti kialakítás az irodában:

Négy mennyezeti kialakítás irodának

A városokban egyre nagyobb népszerűségnek örvendő együttműködési terek miatt a tervezőknek ki kell elégíteniük az egyes csapatok különböző igényeit. Itt lehet a legjobb megoldás a négy mennyezeti kialakítás. Ugyanazon helyiségben négy különböző tervezésű mennyezeti ötletet telepítenek, hogy minden csoportnak megfeleljenek. Ez nagyszerű módja annak, hogy integrált érzést hozzon létre a különböző munkacsoportok között!

10. Fal mennyezet tervezése irodában:

Fali mennyezeti tervezés irodához

Ki mondta, hogy csak a mennyezetnek kell jól kinéznie? Megadhatja ezt a különböző koncepciót, amelyben a tető sima marad, és szépségét a fából készült díszítés kompenzálja. Ez egy nagyszerű trükk, hogy stílusosan üdvözölhesse látogatóit, és nyilatkozatot tegyen a bejáratnál. Adjon hozzá néhány furcsa lámpát felülről a láthatóan világos irodához!

11. Vállalati iroda mennyezeti kialakítása:

Vállalati iroda mennyezeti tervezése

Mostantól lehetőség van az irodai padló részekre osztására a mennyezet kialakításának megváltoztatásával! Például vegye figyelembe, hogy a munkaterületet fehér álmennyezet borítja, a találkozóhelyet pedig sötét, festett tető borítja. Ez a technika elősegítheti az optimális helykihasználást anélkül, hogy szilárd falakra lenne szükség!

12. Home Office mennyezeti ötletek:

Otthoni mennyezeti ötletek

Tekintse meg ezt a kompakt és stílusos otthoni irodai szobát, amely tükrözi ízlését és személyiségét. Az egyszerű, mégis hatásos tetőszerkezet mentes mindenféle zavaró tényezőtől. Teljesen működőképes az olvasólámpák, a légkondicionáló szellőzőnyílások és a középső lámpa elhelyezésére. Még a korona díszítése is növeli a szoba építészeti szépségét.

Nem tartja csodálatosnak ezt a 12 irodai mennyezeti mintát? A modern időkben, amikor a könyvet a borítója alapján ítélik meg, nagyon fontos lesz az irodák számára, hogy jó megjelenésű munkaterületekbe fektessenek be. Csak beszéljen egy tervezővel, aki megérti egyedi igényeit, és segít megtalálni a legjobb belsőépítészetet. Van még jobb mennyezeti ötlete az irodájában? Ha igen, szeretnénk tudni róluk!