9 Urtebehandlinger mod hårtab

Den moderne og hurtige livsstil med usunde madforbrugsmønstre og uregelmæssige søvnplaner har kastet en gennemsnitlig mands sundhed fra gear, hvilket har resulteret i en lang række problemer, et af dem er hårtab. Selvfølgelig kan der være flere andre årsager til hårtab, der kan analyseres, og der kan tilbydes løsninger. En af de mest effektive løsninger er naturlægemidler, da de er relativt sikre uden bivirkninger og også let tilgængelige. Nogle af dem kan også tilberedes derhjemme. Men en indsigt i disse behandlinger kan afsluttes ved at huske på årsagerne til hårtab.

naturlægemidler til hår

Urtehår behandlinger:

Nævnt i denne artikel er nogle af disse naturlægemidler til hår, der er kendt for deres effektivitet.

1. Behandling med Saw Palmetto Herb:

Behandling med Saw Palmetto Urter

  • En af de bedste urter til behandling af ethvert hårrelateret problem er savpalmeurter. Den fås i gelkapsler. Gelen i denne kapsel kan også påføres. Det hjælper med at blokere DHT -dannelse og hjælper dermed hårvækst.
  • Behandling med en kombination af salvie -te med æblecidereddike.
  • Denne urtemedicin er fremragende til at øge blodcirkulationen, forhindrer kløe, hvilket er en af ​​hovedårsagerne til hårtab og simulerer væksten af ​​sundt hår.

2. Rosmarin mod hårtab:

Rosmarin mod hårtab

Et urteekstrakt, der hjælper med at bekæmpe hårtab, er rosmarin. Ligesom brændenælde slipper den af ​​med skæl og forhindrer tyndere hår. Lad rosmarinekstrakt simre med vand i et par minutter, og tilsæt 8 til 10 dråber hvedekimolie. Enhver anden olie vil også gøre. Behandl det beskadigede hår med denne urteblanding ved at bruge det som skylning på nyvasket hår. Lad det sidde i et par minutter, og skyl igen med lunkent vand for de bedste resultater.

3. Hestehale:

Hestehale er en fremragende urt, der giver håret styrke og dermed forhindrer hårtab, da det besidder silica. Silica er en vigtig komponent for at gøre håret sundt og skinnende. Denne behandling kan udføres ved at tilføje 2 spiseskefulde horsetail til vand, steppe det og derefter tilføje denne infusion til mild baby shampoo.

4. Ayurvedisk antistress -te:

Ayurvedisk antistress te

Stress er en af ​​udløserne til hårtab. Forbrug af ayurvedisk te sikrer, at du slipper af med denne trigger. Den bedste måde at tilberede denne te på er ved at kombinere lige store mængder brahmi og jatamamsi urter. Læg det i vand i et stykke tid og drik det mindst tre gange om dagen.

5. Behandling med Aloe Vera:

hårtab behandling med Aloe Vera

Aloe Vera er en af ​​de bedste urter til behandling af hår og hovedbund. Den indeholder visse enzymer, der vides at producere nitrogenoxid, der stimulerer hårsækkene. Den ideelle måde at bruge den på ved at gnide dens stilk direkte i hovedbunden og lade den sidde natten over.

6. Dong Quai Urtebehandling mod hårtab:

Denne urtebehandling er af kinesisk oprindelse og kaldes også angelica. De fytoøstrogener, der findes i den, reducerer produktionen af ​​DHT. Det er en af ​​de mest effektive behandlinger mod hårtab.

7. Grøn te:

Grøn te mod hårtab

Grøn te er et almindeligt naturlægemiddel, der har antioxidanter kendt som catechiner, der hæmmer de frie radikaler og reducerer hårtabet. Dog skal du drikke mindst tre kopper grøn te regelmæssigt for at se resultaterne.

8. Rød peber mod hårtab:

Rød peber mod hårtab

Behandling af hovedbunden med rød peber er et andet glimrende naturlægemiddel mod hårtab. Når den gnides direkte på hovedbunden, producerer den histamin, der er med til at give næring til hovedbunden og stimulerer dermed hårvækst.

9. Nælderodsbehandling:

Nælderodsbehandling

Roden af ​​brændenældeplanten gør en effektiv behandling til behandling af hårtab, da den indeholder visse mineraler og lipider, der hjælper med at stimulere folliklerne til at vokse nyt hår. Det fås i piller og kapsler

Folk er desperate efter at finde løsninger på hårtab og bruger masser af penge på kommercielle og kemiske produkter, men hvis de vender sig til naturlægemidler, vil de ikke kun spare kræfter og tid, men også masser af penge. Så hvis du står over for hårtabsproblemer, så prøv din hånd med urtebehandlinger derhjemme, inden du træder ud.