Dr Batras behandling af hårtab

Vores krop har millioner af hårsække overalt, og næsten 20% af dem er i vores hovedbund. De er lavet af små byggesten af ​​det meste et protein kaldet keratin. Det har brug for næring og pleje for at forblive sund.

dr batras behandling af hårtab

Hår har tre vækststadier, hvorefter hvert hår vil falde. Vi er født med et begrænset antal hårsække, der er i stand til at reproducere hår op til 25 gange i en persons levetid. Men nogle gange er hårfaldet for akut og genopfyldes ikke med et nyt hår. Bortset fra en forkert kost kan der være mange forskellige grunde.

hår-fald-faktorer-dr-batra-behandling

 • Genetik spiller en stor rolle for at afgøre, om man har hår eller skaldethed.
 • En sygdom eller en kirurgisk procedure, der kræver bedøvelse, kan forårsage akut hårtab efter 2 ugers operation.
 • Der kan være nogle vaner som trichillomani, der kan få os til at bryde vores hår.
 • Der kan være pludselige følelsesmæssige og hormonelle svingninger, der også kan føre til pludseligt hårfald.

Dr Batra Hårbehandling:

De fleste mennesker indser deres hårproblemer meget senere og begynder derefter at gå i panik. Det er her, Dr. Batras hårtabsbehandling kommer ind for at genoprette orden.

dr-batra-hår-behandling

Hvorfor Dr. Batra?

 • En succesrate på mere end 2.50.000 tilfælde af hårtab
 • En holistisk kombination af homøopati, trikologi og teknologi.
 • Avanceret diagnostisk teknik såsom videomikroskopi
 • Ekspertise fra vores London-uddannede trichologer
 • Lavt niveau laserkam & Piler lysterapi
 • Tryghed for sikre, effektive og varige løsninger.

Deres diagnose:

En fuldstændig afrundet fremgangsmåde anvendes af Dr. Batras klinik for at sikre, at håret ikke begrænses til at falde, regenereres og efterfølgende gøres stærkere for at modstå slid på vores daglige livsstil.

dr batras hårtab behandling - thruja

1. Folliscope, et pc -baseret videomikroskop, tager kun et par minutter at måle hårtykkelse og tæthed. Dette er det første trin til diagnosen, da den identificerer hovedstrukturen i hår og hovedbund sammen med problemområder til diagnose.

2. En detaljeret saghistorie og grundig undersøgelse vil give betydelige spor om tilstanden og dens årsager. Visse tests udføres på dette stadium for at isolere problemerne. Disse er:

 • Træk test for telogen effluvium tilstand
 • Biopsi for alopecia areata
 • Blodprøver for anæmi, skjoldbruskkirtlen og diabetesrelaterede problemer.

3. Homøopati er den første søjle i behandlingens succes. Det er sikkert og naturligt uden bivirkninger. Så at helbrede et problem vil ikke føre til at udløse et andet. I de sidste 25 år har de udnyttet Thujas kræfter til effektive hårtab -behandlinger med bemærkelsesværdig succes.

4. Trikologieksperter uddannet fra The Trichological Society of London har den dygtighed og ekspertise, der sikrer ydelseskvaliteten i tjenesterne. Deres behandling er stærkt tilpasset hver patient og hjælper med at genoprette ligevægten og fremmer varige resultater med korrekte vedligeholdelsesretningslinjer.

Avanceret teknologi er den tredje søjle i denne behandling. De mest populære er:

Swiss Polarized Rays (SPR) terapi:

 • baseret på Nobel -vindende Piler Light Therapy, bevist for hår- og hovedbundsforstyrrelser.

Lavkvalitets laserkam:

 • Kontrollerer hårtab og forbedrer blodcirkulationen, hvilket er afgørende for hårvækst.

5. Ernæringseksperter kortlægger omhyggeligt diætgrænser for patienterne. De er tidstestet og formuleret i betragtning af deres erfaring fra mere end 35 år.

6. Vedligeholdelse sikres af de forskellige selvhjælpstip, som klinikken giver patienterne. De har også specielt formulerede hårplejeprodukter til at passe på dets helbred.

Dommen:

dr-batra-hår-fald-godbid

Dr. Batras klinik sikrer, at de ikke efterlader nogen sten, der kan vende tilbage til vores hårfald. Deres patientudtalelser taler meget om deres effektivitet. Men for at se resultater skal vi have tålmodighed. Tålmodighed og disciplin er trods alt de vigtigste mantraer for enhver helbredende terapi.