Hårtab på grund af hormonel ubalance – hvordan behandles?

Når en kvinde begynder at miste hår, kan der være en række faktorer, der kan være ansvarlige for dette. Bortset fra eventuelle sygdomme kan en normal person, når de bliver ældre, begynde at lægge mærke til svækkelsen af ​​rødderne, hvis problemerne er relateret til hormonel ubalance. Normalt er omdannelsen af ​​DHT -hormon en årsag, som kan resultere i produktion af testosteron. Der kan være andre mulige årsager end dette til dette, og råd fra en læge bør tages i denne forbindelse.

Hårtab på grund af hormonel ubalance

Sådan behandles hårtab på grund af hormonel ubalance:

Nedenfor er de få midler, der kan prøves til behandling af hårtab, der sker på grund af hormonel ubalance hos mænd og kvinder.

1. Fysisk testning:

Hormonal test er almindelig, og disse kan udføres på forskellige klinikker. Der er specialiserede læger, der kan hjælpe med disse. Disse vil for det meste være relateret til at teste forskellige årsager, som en person gennemgår og bliver påvirket af. Disse kan resultere i en række ting at vide, hvis det kun er problemet, der er internt, eller er der andre perifere ting, der kan gøres med disse. Hvis der er andre årsager, der kan føre til disse, så spores familiehistorien eller enhver historie, hvor folk har lidt af sådanne problemer, og derefter kan de rigtige og rigtige årsager identificeres. Alt dette kan kun en god læge rådgive om, og det er ikke en god ting at få andre lægemidler eller kosttilskud uden at tage recept på disse.

Der kan også være andre årsager, til hvilke rødderne kan blive svage. Der kan være iboende sygdomme eller fysisk svaghed, som kan påvirke en person, så personen kan få råd om nogle andre midler. Rutinen og hver dag som en person tages også i betragtning. Hvis en person arbejder under meget stress eller har en meget stram rutine, kan disse også resultere i alvorlige problemer, som kan være interne og kan påvirke andre funktioner i kroppen. Derfor bør der foretages en grundig undersøgelseskontrol for at forhindre yderligere problemer eller for at få nogle ordentlige løsninger på de problemer, som en patient står over for.

2. Anti -aging stoffer:

Der er forskellige former for anti-aging medicin, som kan gives til en patient for at bekæmpe kropsproblemer. Disse kan genoprette vitaliteten og opretholde den korrekte androgenbalance. Tilskud som vitamin A, B, C, E og andre bør dog tages under passende doser og fra en ordineret læge.

3. Skjoldbruskkirtelhormon:

Dette har været en væsentlig årsag, der kan skyldes aldring. Hvis dette niveau falder i kroppen, kan der være svækkelse af strengene. Skjoldbruskkirtlen er det, der opretholder det korrekte stofskifte.

4. Korrekt kost:

Dette er altid en ting, som mange mennesker overser. Hvis kosten ikke er korrekt med tilstrækkelig mængde fibre og proteiner, kan en person have interne problemer. Disse bør opretholdes for at have en sund krop, så hver celle fungerer på en ordentlig måde. Dette vil bevare og holde en person væk fra ubalancer, og det er meget nyttigt. Korrekt mængde vand og nok søvn er også afgørende. Det ses, at en normal person skal drikke mindst 8 til 10 glas vand og sove mindst 8 timer om dagen.

5. Tilstrækkelige øvelser:

De fleste kvinder får ikke tid til at dyrke motion. Dette bør dog gøres selv i små mængder hver dag, så den korrekte puls og også blodtryksniveauet opretholdes. Disse hjælper en krop med at få den rigtige fordøjelse, og hormonerne fungerer korrekt.

Billedkilde: Shutter stock