Hvad er laserterapi til hårtab og dets fordele

Hvad er laserterapi til hårtab?

Den type laserterapi, der bruges til hårtab, er laserterapi med lavt niveau (LLLT). Dette er en sikker form for behandling ved hjælp af laserlys, som har været under forskning i nogen tid nu for at kontrollere for bivirkninger og andre sundhedsindikationer. Det bruges nu til at helbrede alle former for hårtab hos mænd og kvinder, både genetiske og naturlige. Det er allerede blevet brugt til behandling af alopeci almindelig hos mænd eller skaldethed hos mænd. Lavt niveau laserterapi kaldes almindeligvis kold laserterapi, blød laserterapi, terapi med rødt lys, biostimulering eller fotobiomodulation.

Laserterapi til hårtab

Lavt niveau laserterapi til androgen alopeci:

Lasere med lavt niveau, der bruges til hårfaldsbehandling, involverer enheder, der udsender laserlys for at trænge ind i hovedbunden og fremme hårvækst. Lasere, der hidtil har været brugt til denne behandling, omfatter Excimer (308 nm), helium-neon (632,8 nm) og fraktioneret erbiumglas (1550 nm). Lavt niveau laserterapi (LLLT) bruger enhederne med tilsluttede dioder. Disse dioder udsender rødt lys (bølgelængde 630-670 nanometer), der kan transmitteres ved hjælp af motorhjelm eller hovedhætter, salonhætter eller overheadpaneler eller håndholdte enheder.

Hair Max® Laser Comb (Lexington International LLC, USA) er den eneste laserenhed, der hævder at have fået 501 (k) godkendelse af FDA som et fototerapisk instrument til behandling af skaldethed hos mænd eller androgenetisk alopeci og til at fremme hår vækst hos mænd og kvinder i henholdsvis 2007 og 2011. De har også batteridrevne modeller, der har 7, 9 eller 12 stråler med rødt lys, der passerer kammen gennem tænderne.

Hvordan ved du, om du er kandidat til lavt niveau laserterapi til behandling af hårtab?

Lavt laserterapi kan bruges til både mænd og kvinder, der har skaldethed eller tyndt hår, der er forårsaget af naturlige faktorer eller en arvelig tilstand. Et system kendt som Nor wood-Hamilton Classification bruges til at kontrollere graden af ​​hårtab hos mænd. Et system kendt som Ludwig-Savin Scale bruges til at kontrollere graden af ​​hårtab hos kvinder. Disse systemer beskriver omfanget af hårtab hos begge køn.

Hvis du har hårvækst af IIa til V efter Norwood Hamilton-klassifikationer hos mænd, eller du har hårvækst på I-4, II-1, II-2 fra Ludwig-Savin-skalaen til kvinder, er du berettiget til denne behandling. Alternativt, hvis du har en hudprototype af I til IV i Fitzpatrick -klassificeringen eller frontal skaldethed eller hårtab, er du berettiget til denne behandling.

Fordele ved lavt niveau laserterapi til hårtab eller alopeci:

  • Lavt niveau laserterapi (LLLT) er en metode til hårregenerering, der er gældende for både mænd og kvinder.
  • Lavt laserterapi (LLLT) har hidtil ikke rapporteret om alvorlige bivirkninger i sine behandlinger for hårtab.
  • Lavt niveau laserterapi (LLLT) er smertefri.
  • Lavt niveau laserterapi (LLLT) er miljøsikkert.
  • Lavt niveau laserterapi (LLLT) er billigere i betragtning af kvaliteten af ​​den tilgængelige behandling og garantien for afhjælpning.
  • Lavt niveau laserterapi (LLLT) er relativt hurtigt i betragtning af andre former for hårvækst.
  • Lavt niveau laserterapi (LLLT) består af bærbare enheder eller håndholdte enheder.
  • Lavt niveau laserterapi (LLLT) fikser hårvæksten på kronen af ​​hovedet langs panden.

Forbedring og vækst i håret bemærkes 6 til 12 uger efter behandling med lavt niveau af laserterapi (LLLT) mod hårtab. Denne form for laserterapi kan ikke bruges med nogle former for medicin. Kontakt din læge, før du vælger denne behandling.

Billedkilde: 1.