Kvindemønster hårtab – hvad er det og hvordan man tackler det

Mange kvinder lider af udtynding af hår, og mindre end 42% kvinder har et problemfrit hoved. Da denne procentdel er ganske mindre, kan den grundlæggende årsag undersøges bag dette. Hvis en kvinde står over for lignende problemer, vil de måske vide, hvorfor dette sker.

Nogle årsager er ganske kendte, mens andre kan kræve en grundig lægeundersøgelse. Der er imidlertid forskellige behandlinger, men årsagerne til dette er flere.

Behandling af kvindelig mønster hårtab:

kvindelig mønster hårtab

A. Årsagerne til kvindelig mønster hårtab:

  • Brud på aksler kan være en årsag bag dette. Den vigtigste faktor, der fører til dette, er almindeligt kendt af mange mennesker, hvilket er overdreven brug af stylingprodukter. Ofte er det ikke kun varmen fra udstyr, men lotionerne eller sprayerne, som en person regelmæssigt bruger, hvilket kan føre til dette. Dette skyldes, at disse normalt er fyldt med natriumsulfat og andre peroxider, som kan få sektionerne til at krumme. Derfor kan disse let blive brudt.
  • Betændelse på grund af svampeårsager kan også være en årsag bag dette.
  • Hormonelle ubalancer i overgangsalderen eller enhver form for medicin kan også være faktorer bag dette.
  • Visse laserterapier, kemoterapi og autoimmune sygdomme kan også være ansvarlige for dette som Alopecia Areata.
  • I nogle tilfælde kan seksuelt overførte sygdomme som syfilis være en faktor bag dette problem.

B. symptomer på kvindelig mønster hårtab:

  • Det forekommer normalt øverst og også ved. En kvinde kan også mærke flere skafter falde af under badning eller kæmning.
  • En person kan på samme tid blive påvirket af hudinfektioner og acne. Der kan også være pludselige svampeinfektioner.
  • Dette kan ses med unormal menstruationscyklus, som også kan være et symptom på, at en person står over for nogle hormonelle ubalancer.
  • Der kan være usædvanlig forstørrelse af hunkirtlerne eller kønsorganerne. Nogle gange kan de nedre områder af kroppen have ujævn hårvækst.

kvindelig-mønster-skaldethed

C. Diagnose:

Der er forskellige specialklinikker i disse dage, der kan lave en komplet biopsi og mikroskopisk. Dette kan vise, om der er svampeinfektioner.

Bortset fra dette kan der være andre tests, som lægen kan udføre for at vide, om der er interne problemer, eller om dette er eksternt. Skjoldbruskkirtlen og andre hormonelle tests med en sygehistorieundersøgelse kan udføres.

Anbefalede behandlinger:

Der er forskellige former for metoder, der populært er tilgængelige til behandling af disse problemer. Der kan være nogle aktuelle anbefalinger, der ligner brugen af ​​aktuelle løsninger. Disse er ofte effektive og fås i forskellige koncentrationer.

Disse bør dog fortsættes og også omkostningseffektive. Hvis disse afbrydes, mister personen de nye tråde. Derfor, hvis en person følger dette, bør dette tages ud med lægen. Hvis årsagen bag dette ikke skyldes nogen form for alvorlig årsag, bør dette ikke afprøves.

Der kan være visse kosttilskud, som kan være nyttige som vitamin B 12 og vitamin B 6, omega 3 fedtsyrer og andre næringsstoffer som spormineraler og selen, som kan være nyttige til behandling af hårtabsproblemet. Disse bør dog tages i korrekte doser, fordi overskydende i systemet fører til aflejring af toksiner.

Der kan være nogle ikke -kirurgiske midler, der kan være som vævning, og disse er midlertidige og varer i få måneder, når disse udføres fra gode klinikker. Hvis dit hårtab skyldes skaldethed, er det bedre at gå til hårtransplantation.

Billedkilde: Shutter stock