Rogaine for hårtab

Hår er en vigtig del af kroppen. Det forbedrer vores skønhed. Og alle kan lide at have smukt og tykt hår. Men miljøforhold som forurening, stress, dårlig livsstil og kostvaner kan forårsage hårtab. At miste få hårstrå daglig er normalt, men når hårtabet overstiger, bliver det hovedpine, og vi begynder at afprøve forskellige produkter og begynde at anvende flere midler til at kontrollere hårtab og forbedre hårvæksten. Men når intet går, konsulterer vi en læge. Og for det meste anbefaler læger os Rogaine til behandling af hårtab.

rogaine til hår

Hvordan hjælper Rogaine mod hårtab:

Rogaine er et lægemiddel, der først blev introduceret på markedet for at reducere blodtryksniveauet. De patienter, der brugte Rogaine til at kontrollere deres blodtryk, oplevede en enorm hårvækst. Minoxidil, en aktiv ingrediens i Rogaine, førte til stigningen i hårvækst, og derfor har Rogaine modtaget godkendelse fra FDA til også at behandle hårtabsproblemer.

Rogaine er en alkoholbaseret flydende opløsning, der påføres direkte på hovedbunden til behandling af hårtab. Selvom forskere ikke er helt sikre på, hvordan Rogaine fungerer, mener de, at påføring af Rogaine i hovedbunden øger blodgennemstrømningen i hovedbunden og får indgang i de faldende hårsække.

Især målretter den mod kaliumkanalerne i folliklerne og åbner dem således, at de kan forstørres, hvilket genfår hårvækstfasen, hvilket hjælper med at sikre, at vækstfasen forbliver i en længere periode.

Virker Rogaine virkelig?

Selvom Rogaine hjælper med at vokse hår til mænd og kvinder, skal det bemærkes, at det ikke helbreder skaldethed. Faktisk bør det betragtes som et lægemiddel til at forsinke hårtab frem for at helbrede det.

Desuden er Rogains succes begrænset til tilfælde af udtynding af hår, men ikke til helbredelse af skaldethed. Det mest effektive område af Rogaine er blevet rapporteret at være kroneområdet frem for den frontale hårgrænse og vedrører for det meste kvinder. Udover det skal du påføre lotionen to gange dagligt dagligt og aldrig afbryde den.

Har Rogaine nogen bivirkninger?

Som de fleste andre lægemidler på markedet har Rogaine også bivirkninger. Men disse bivirkninger er mindre og er begrænsede. Nogle af de almindelige bivirkninger, der skal nævnes, er skæl, irritation i hovedbunden og kløe.

Hvis du står over for hårtab i begyndelsen af ​​brugen af ​​produktet, skal du ikke blive foruroliget, da det er en indikator på, at løsningen faktisk virker. Overdreven brug af Rogaine kan føre til ansigtshår (typisk vedrørende dem, der har forhøjet blodtryk) og svimmelhed på grund af et højt indtag af alkoholindhold. Andre bivirkninger omfatter –

Af hovedbunden:

 • Kløe.
 • Tørhed.
 • Rødme.
 • Afskalning.

Forhold til blodtryk:

 • Brystsmerter.
 • Hovedpine.
 • Øget hjerteslag.
 • Besvimelse.
 • Besvær med at trække vejret.

Rogaine til behandling af hårtab:

Øget hårtab det kan lyde absurd, da den løsning, der var beregnet til at reducere hårtab, faktisk øger hårfaldet. Imidlertid fjerner Rogaine de svagere hårsække for at vokse sundere og stærkere hårsække og dermed fældning af hår.

Fedtet hår Den oprindelige formel for Rogaine indeholdt propylenglykol, hvilket gjorde håret fedtet og ret vanskeligt at styre. Den nye formel for Rogaine indeholder imidlertid Rogaine -skum, som synes at løse problemet. Men Rogaine -skummet er kun udsat for mænd, hvorfor kvinder bliver nødt til at blive ved med 2% -versionen af ​​Rogaine -formlen, som ikke forårsager fedtet som den tidligere 5% -version.

Hvornår bemærker du synlige resultater?

Efter begyndelsen af ​​behandlingen tager det normalt omkring fire til et år, før de synlige tegn på hårvækst. Og overskridelse af den anbefalede dosis vil ikke gøre noget for at fremme hurtigere hårvækst. Resultater for lægemidler mod hårtab, der bruger Rogaine, har vist sig at være hurtigere end andre lægemidler, der findes på markedet.

Det er altid tilrådeligt at bruge lægemidler, der er godkendt af FDA. Da Rogaine er tilgængelig i håndkøb uden recept og er et FDA -godkendt lægemiddel, er det et forsøg værd at forbedre hårvæksten.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

  Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80