Sådan bruges aftenlysolie til hårtab?

Der er flere årsager til, at en person kan begynde at miste hår. Der kan være forskellige interne årsager bag dette. Der kan også være visse faktorer, der kan skyldes aldersrelaterede problemer med ubalancer i kroppen. Disse kan behandles med ekstrakterne af aften Primrose, der har antioxidantegenskaber.

Sådan bruges aftenlysolie til hårtab

Aftenlysolie til hår:

Evening Primrose er en wildflower, som vides at være effektiv i dette problem. Fordelene ved at bruge denne olie skyldes, at undersøgelser udført i mange kendte laboratorier viser, at dette har store mængder af antioxidanter og fedtsyrer. Normalt er der frugtekstrakter af oliven og andre, som vides også at have fedtsyrer og kokosnødder. Denne blomstrende plante er imidlertid ganske kendt for denne egenskab af den.

aften-primrose-olie-til-hår-vækst

Dette har derfor også vist sig at være effektivt for hormonelle ubalancer for mennesker, der står over for udtynding af hår på grund af dette. Så dette er også foreslået som et sikkert forbrugstillæg af enhver læge. Dette bør dog ikke gøres uden den anbefalede dosering, fordi kroppen muligvis ikke har brug for dette, hvis personen slet ikke mister tråde på grund af interne årsager. Årsager bag udtyndingen kan også skyldes eksterne faktorer som snavs og snavs eller ikke at holde hovedet rent. Derfor bør dette talt med en læge for at kende problemet, før du går med til at inkludere dette

Aften primrose olie hårtab:

Dette er også rig på GLA- eller gamma -linolsyreindhold. Dette er også rig på omega 6 fedtsyrer, der er kendt som en god behandling. Dette kan stimulere vækst og stoppe hårtab hos kvinder, der hovedsageligt lider af hypertyreose og også fra andre aldersrelaterede ubalancer som overgangsalder eller hypertension. Dette er også kendt for at være en fremragende frie radikaler, der beskytter hårene mod skader fra UVA- og UVB -stråler, der genopstår i atmosfæren.

Sådan bruges Evening Primrose Oil til hår effektivt:

aften-primrose-olie-til-hår

Det er ikke en god idé at indtage dette uden recept, selvom det er naturligt og ikke har nogen bivirkninger. Men for mennesker, der allerede er under andre former for medicin eller de mennesker, der lider af angst eller relateret skjoldbruskkirtel eller andre problemer, bør de tage råd fra deres læger, at hvis det er det rigtige at tage doseringen. Hvis lægen siger, at de kan og foreslår doseringerne, skal dette indtages. Normalt, hvis en person undersøges med ubalancer, vil den korrekte dosis være cirka 4 gram cirka hver dag. I andre tilfælde kan det være 6 gram til 8 gram, men dette bør ikke være mere end denne dosis eller det kan være skadeligt.

At anvende dette topisk som enhver anden olie kan være en god ting at gøre. Dette vil heller ikke have nogen større bivirkninger, snarere vil dette give en afslappende massage, når du blander dette med dine almindelige olier. Dette bør dog ikke bruges sammen med andre topiske lægemidler. Brug dette kun ved at opvarme dette og derefter massere på det berørte område. Dette kan også bruges uden at blive opvarmet og opbevaret natten over påført for bedre resultater og fortsat brug.

Denne primroseolie er i vid udstrækning tilgængelig på indiske markeder i disse dage og kan købes som æterisk olie. Hvis en person ønsker at gøre dette nyttigt, skal de putte et par dråber i deres normale olie og bruge dette dagligt for effektive resultater. Disse er kendt for at give fordele og forbrug af dette som et supplement bør ske med tilsyn.