Sådan kontrolleres hårfald om vinteren?

Folk står normalt over for hårfald i løbet af vintrene mere end de står over for i normale sæsoner. Disse påvirker en person internt og også eksternt og bør derfor behandles, og personen bør ikke negligere disse. Hvis problemet bliver værre, bør disse straks behandles enten med et naturligt middel eller med nogle kirurgiske og medicinske opfølgninger regelmæssigt for bedre resultater.

Sådan kontrolleres hårfald om vinteren

Hårfald om vinteren og hvordan man kontrollerer det:

Her er en liste over 6 hovedårsager til hårfald om vinteren, og hvordan man plejer hår om vinteren er som følger.

1. Sved:

Folk plejer at lave flere øvelser i løbet af vintersæsonen. Dette fører ofte til mere sved, og da folk vasker hovedet mindre i løbet af denne tid, kan dette føre til mere bakteriel infektion.

En person bør vaske hovedet med anti -svamp medicinske rengøringsmidler regelmæssigt efter øvelser.

2. Uvasket hoved:

Normalt undgår folk at vaske hovedet i løbet af denne sæson. Derfor kan dette normalt føre til ophobning af sved og talg. Disse kommer også med udskillelse af toksiner fra kroppen. De sekreter, som også indeholder salt og andre lipider, især hvis en person har for mange fedtede fødevarer, så er disse ikke sunde, hvilket kan føre til bakterielle infektioner eller bylder. Regelmæssig rensning er afgørende for at kontrollere dette problem og for at holde overfladen ren.

3. Overdreven styling:

Folk kan lide at dyrke forskellige former for trendy stilarter i løbet af denne sæson, hvilket kan forårsage overdreven brug af varme. Ofte vasker folk heller ikke hovedet hver dag på grund af temperaturen, og dette kan føre til aflejring af kemikalier, især under de lave temperaturer, og det kan derfor være en årsag bag forskellige udtyndingsproblemer i løbet af denne tid. At skære ned på kemikalier og varme kan have bedre resultater, og problemet kan også behandles tilstrækkeligt.

4. Stress:

Dette kan være en almindelig årsag, og dette kan også være en faktor, der forårsager udtynding i løbet af denne sæson. Dette kan behandles med ordentlig medicin, og dette kan også gøres med rådgivning. Ofte har folk travle arbejdsrutiner, som kan forårsage dette. Forkert eller mangel på søvn kan føre til dette problem. Hormonelle ubalancer er også et problem, der opstår på grund af dette.

En god læge bør konsulteres, hvis dette formodes at være en grund. De kan foreslå korrekte midler, hvis rådgivning er påkrævet, eller der kan foretages nogle rutinemæssige ændringer, der passer til personen i overensstemmelse hermed. Oten antidepressiva kan foreslås. Disse bør ikke fås uden recept, eller disse kan føre til mere skade.

5. Friktion:

Folk har for vane at bære hovedgear som bandana eller hatte, hvilket kan forårsage problemer som i friktion og mere udtynding under den lave temperatur for at forhindre dem i at fange influenza.

Disse kan undgås, og tynde tørklæder kan bruges i stedet for disse. Folk fra klip sektionerne meget tæt, og det kan også være en faktor bag problemet.

hår falder om vinteren

6. Skæl:

Dette er en meget almindelig årsag til hårtab om vinteren. Der er forskellige årsager, hvorfor svampeinfektionerne kan være unormale på grund af sæsonændringen og atmosfærens temperatur. Derfor kan malassezia, der er ansvarlig for dette, også virke ganske unormalt, og dette kan føre til flere flager i løbet af denne tid.

Dette kan forhindres ved at bruge medicinske cremer indeholdende nizoral og ketoconazol. Disse anbefales ofte som en regelmæssig behandling. Disse er heller ikke dyre og ofte overkommelige. Nogle svampedræbende midler kan prøves derhjemme, f.eks. Ved at bruge pakker lavet af Margosa -blade som pasta eller ved at købe pulvere fra markedet fra gode mærker og derefter bruge disse efter iblødsætning.