10 bedste tips til hårpleje om vinteren

Står du over for problemer med hårpleje om vinteren? Hvis ja, så er det tid, du holder op med at forstyrre og lærer lette og hjemmelavede tips til at beskytte dit hår mod vinterbekymringer. Stylesatlife tilbyder dig forskellige enkle tips til hårpleje om vinteren, som du kan beskytte dit hår mod vinter og holde det næret og sundt.

Forskellige hårtyper har brug for forskellig og særlig pleje. Vinteren er den sæson, hvor temperaturen fortsætter med at falde, og teksturen i dit hår bliver tør. Det er den vintertid på året, hvor dit hår har brug for særlig pleje.

Bedste tips til hårpleje om vinteren

Når du føler, at dit hår har brug for pleje om vinteren, og du ikke ved, hvordan du skal passe håret i vintersæsonen, skal du huske og følge de 10 gyldne regler, der hjælper dig med at løse dit problem derhjemme uden større indsats.

10 bedste tips til hårpleje vinter med billeder:

1. Fugt:

Vinteren er den del af året, hvor du løbende har brug for at fugte dit hår. Der findes forskellige former for fugtighedscreme, der let er tilgængelige på markedet. Alt du skal gøre er at vælge den perfekte til dit hår!

Fugt håret

Der findes forskellige fugtighedscreme på markedet, men det er vigtigst at vælge den rigtige. Økologisk fugtighedscreme til olivenolie kan være den bedste løsning, når det kommer til valg af hårfugtighedscreme. Man kan også vælge Style Aromatherapy Intensive Hair repair fugtighedscreme. Det gør dit hår sundt og giver endda et skinnende look.

2. Hår har brug for dyb konditionering om vinteren:

Hver type hår har brug for konditionering mindst en gang om ugen om vinteren. Giv dit hår den nødvendige mængde varm oliemassage og protein, og se den forskel, det efterlader på dit hår.

Konditionering af hår

For dyb konditionering kan du vælge Organics Olive Oil deep conditioner. Oliven gør underværker for dem, der har hårfaldsproblemer. Det styrker dit hår fra rødderne og giver et skinnende udseende.

3. Sig nej til føntørring:

Om vinteren bliver håret hårdt og uoverskueligt. Der er kun få måder, hvorpå du kan beskytte dit hår mod at blive tørt. Husk i så fald altid, at du ikke bør føne dit hår meget ofte, da føntørring gør dit hår virkelig hårdt.

føntørre

Fønning er kun en mulighed, når du skal skynde dig et sted, eller hvis du har travlt, det også en eller to gange om måneden. Det er et af de bedste og vigtige vinterhårplejetips til at holde dit hår sundt.

4. Olie dit hår:

Et andet hårplejetip om vinteren er at oliere håret. Husk altid at smøre dit hår. Opbevar olien natten over og vask derefter af næste morgen. Glem ikke at bruge balsam, mens du vasker dit hår. Vælg den perfekte shampoo og balsam efter din hårtype. Vask ikke dit hår, hvis du ikke har smurt det. Oliering gør dit hår glat; det konditionerer det og giver et skinnende og sundt udseende.

Håret fedtet stil

Det er meget vigtigt at vælge den perfekte hårolie. Mandelolier er en god mulighed for dem, der ønsker at styre voluminøst hår. I andre tilfælde gør Olive eller Amla hårolier en perfekt hårindstilling. Det er på tide, at du lærer din hårtype at kende og vælger en hårolie, der opfylder dine krav.

5. Lad os bare cap it up:

Når det allerede er vintersæson, og vi vil flygte fra tørt og beskadiget hår, er det simpelthen umuligt, at vi ikke går ud. Så for nogle enkle hårpleje om vinteren er det en meget god idé bare at have en dejlig og trendy kasket på hele dagen. Dette tjener dig på begge måder.

bare luk den op

Først og fremmest følger du allerede vintertrends med en sød og farverig uldhætte og sparer også dit hår fra at blive meget tørt eller kruset. Sørg også for, at du ikke shampooer dit hår hver dag, mens du helt sikkert kan vaske dit hår to eller tre gange om ugen.

6. Lad løs dit hår:

Især i vintersæsonen er det simpelthen en tåbelig idé, at du skal binde dit hår hele dagen, fordi det slet ikke er en dårlig hårdag. Hvis du virkelig vil vide, hvordan du plejer hår om vinteren, så husk, at det ikke er noget middel at binde dit hår hele dagen.

løs dit hår

Dette får olieprop på ét sted i dit hår, og det gør dit hår klistret og sjusket og får det faktisk til at se dårligt ud. Den bedste måde er således at holde dit hår løst eller højst binde en pæn og lav hestehale eller bolle efter dit valg og ikke overdrive noget.

7. Baby Powder Trick:

babypulver trick

Står du over for et problem med skæl i vintersæsonen? og et andet problem er hårtab om vinteren. Nu har du virkelig brug for hårpleje til vinteren, og babypulver er det helt rigtige for dig. Først og fremmest, hvis du har en fedtet hovedbund med en masse skællende skæl, er der ingen bedre måde end at kamme dit hår mange gange for at lade dem komme af, men sørg for at du ikke prøver for hårdt, fordi det har en tendens til at forlade flager sidder fast på dine hårstrå. Du kan også tage lidt babypulver i hånden og køre det let ned langs dit hår for at fjerne al olie. Kam håret pænt efter denne naturlige konditionering.

8. Sig nej til varmt vand:

nej til varmt vand

Et af de bedste hårplejetips i vintersæsonen er, at du strengt bør sige nej til varmt vand i løbet af denne sæson for dit hår. Du skal kun holde dig til lunkent vand og også vaske dit hår senere med lunkent vand, så fugtigheden bliver låst perfekt ind. Du kan også gå efter hårbalsam, der ikke har nogen bivirkninger, og som kan efterlades på håret for let og glat hår til yderligere styling.

9. Skift din kam:

Skift kam

Okay, du må være forelsket i børstefølelsen i din hovedbund og dit hår, men til hårpleje om vinteren er det nødvendigt, at du udskifter din børste med en bredtandskam, og det ville være endnu bedre, hvis det er en træ. Det ses altid, at du bogstaveligt talt kæmper for at løse dit hår, når det er tørt, kruset og uoverskueligt. Nu før du river alt dit hår af, skal du bruge en hårspray, så du finder dit hår meget mere håndterbart og ret glat at børste ned og derefter åbne alle sammenfiltringerne uden at miste hårstrå kontinuerligt.

10. Hair Spa -middel til beskyttelse af hår mod vinter:

Hårspa -middel

Godt, hvis du er forvirret om, hvordan du skal passe hår i løbet af vinteren, så er en idé naturligvis et hårspa mindst en gang om ugen. Nej ikke blive bekymret, du behøver ikke at besøge skønhedssalonen regelmæssigt, du kan også få dette gjort derhjemme. Dette er ikke andet end at smøre dit hår pænt efterfulgt af nogle dampterapier og derefter shampoo håret med lunkent vand. Dette hjælper ikke kun med at holde dit hår glat og silkeagtigt, men øger også blodcirkulationen i hovedbunden og hjælper håret med at forblive helt håndterbart.

Vinteren er virkelig en hård tid for dit hår, og derfor er særlig hårpleje om vinteren tiltrængt. Så vent ikke på den sidste dag, og følg bare alle tips til godt hår om vinteren.

Tips til vinterpleje