10 bedste urtehårplejetips

Urtebehandling er desuden en naturlig behandling af håret, der forsvinder fra brugen af ​​alle slags kosmetiske produkter, som hvis det bruges overdrevent, har vist sig at være død for dit hår i forklædning. Selvom der er et stort antal kosmetiske produkter, der giver dig de hårvækstresultater, du har brug for i slutningen af ​​dagen, er hjemmemedicin den bedste måde at behandle dit hår til den laveste pris med de mest deciderede resultater.

Bedste Urtehårpleje Tips

Med stigningen i industriprodukter i de seneste år er mange mennesker begyndt at vælge disse produkter som det eneste middel til at slippe af med hårfald, men faktum er, at konstant brug af kosmetiske produkter bare vil øge mængden af ​​hårfald, fordi ikke alle produkter er enige med alle vil du være heldig, hvis du finder et produkt, der passer perfekt til dit hår og hjælper dig med at bekæmpe dit hårfald effektivt.

Effektive ingredienser til urtehårpleje:

Nedenfor er 10 bedste hårpleje -tips til urter, hvor du kan bekæmpe hårfald effektivt, så dit hår kan vokse tilbage og du kan være i fred.

1. Safran hårmaske:

Denne hårmaske fungerer som en balsam til dit hår. Safran er en velkendt naturlig ingrediens, der bruges til at hjælpe med at rense og muliggøre hårvækst ved at udrydde alle former for bakterier og skæl, så du kan få en sund hovedbund og et stærkt sæt hår.

Safran-Urte Hårpleje Tips

For at lave en safranhårsmaske skal du tage et par tråde safran og koge det i vand i et par minutter, derefter anvende en spiseskefuld honning og en spiseskefuld citronsaft på denne blanding og påføre dit hår og opbevare et par minutter og derefter vask blandingen af ​​med lunkent vand.

2. Honey Hair Mask:

Honning Hårmaske

En anden stor eliksir til dit hår til denne opskrift tager en halv kop honning og massage på hele din hovedbund helt til rødderne. Lad honningen trække i tyve minutter, og vask den derefter af med varmt varmt Luke.

3. Sort peber:

Sort peber-Urtehårpleje Tips

Sort peber er en healer til din hovedbund og helbreder skæl, for effektivt at slippe af med skæl fra din hovedbund, så din hovedbund er stærk, tag 10 gram sort peberpulver og bland det med limesaft og en fjerdedel kop mælk, påfør denne blanding direkte til din hovedbund for de bedste resultater.

4. Kokosolie:

Kokosolie-Urtehårpleje Tips

Kokosolie er et middel, der helbreder tørt hår og efterlader dit hår med en glans og styrke, som du ikke havde før, så tag 4 til 5 knuste mandler for at helbrede tørt hår og bland det med kokosolie og påfør derefter denne blanding på dit hår alle vejen til rødderne. Vask med Luke varmt vand efter 20 minutter.

5. Øl:

Øl-Urte Hårpleje Tips

Øl er en anden god balsam til at give dig sundt hår, spray på en lille mængde øl på dit hår og vask derefter af med en shampoo for at fjerne lugten. B -vitaminet i øllet hjælper med at holde dit hår sundt.

6. Mayonnaise -pakke:

Mayonnaise-Urtehårpleje Tips

Tilsæt en betydelig mængde mayonnaise sammen med en smule limesaft på dit hår og opbevar det i 10 minutter, og vask derefter af. Mayonnaisen fungerer som vitaliserende middel til dit hår.

7. Avocado:

avocado-Urte Hårpleje Tips

Avocado er et andet meget kendt traditionelt produkt til behandling af hårtab. Bland avocado og banan sammen og påfør dette stof på dit hår i tredive minutter, hvorefter det vaskes af med en shampoo og derefter påføres balsam. Gør denne proces dagligt for at få hårvækst på ingen tid.

8. Grøn te:

Grøn te-Urtehårpleje Tips

Bryg nogle grønne teblade i vand og påfør direkte på dit hår. Lad te på dit hår i mindst en halv time, før du vasker det af. Te kommer ind i hovedbunden og virker meget hurtigt ved at oxidere din hovedbund, så den kan trække vejret.

9. Amla:

Amla-Urte hårplejetip

Bland amla med limesaft og brug enten dette stof eller påfør det direkte på dit hår for at få de bedste resultater.

10. Aloe Vera:

Aloe Vera-Urte hårpleje tips

Aloe Vera ekstrakt er perfekt til dit hår, da det giver dig en stærk hovedbund, hvor rødderne kan have en stærk base at vokse på plus det hjælper med at rense hovedbunden for alle urenheder sammen med at give dig et sundt sæt hår.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80