10 hjemmemedicin til forskellige hårproblemer

Gosh, hver morgen vågner jeg op for at se hårstykker på puden, ikke en god start på en GOD MORGEN. Hårtab, en af ​​de mange grunde til, at mænd og kvinder er deprimerede i disse dage, da udseende i dag og alder betyder noget.

Hjemmemedicin mod forskellige hårproblemer

Ingen ønsker at blive fanget med en aftagende hårgrænse eller en skaldet plet, endsige at blive fanget med en paryk, der flyver af sted på en blæsende dag. Det er derfor, det er så vigtigt at bruge mindst ti minutter om dagen på at nære og passe på den ære, du har, eller også kan du slutte dig til banden af ​​evige solskinseggheads, som er dit mareridt.

Almindelige hårfaldsproblemer hos kvinder og mænd:

Hårproblemer sker på grund af:

 1. Vitaminmangel.
 2. Mineralmangel.
 3. Jernmangel.
 4. Alder.
 5. Forurening.
 6. Eksterne elementer.
 7. Kemiske behandlinger.
 8. Stress.
 9. Ingen søvn eller mangel på det.
 10. Ubalancerede hormoner.
 11. Underliggende lidelser.
 12. Forkert brug af håndkøbsprodukter.
 13. Blegning, glatning og andre hårproblemer.
 14. Skæl og hovedbund infektioner.
 15. Livsstilsændringer.

Eksperter mener, at alle dagligt mister omkring hundrede hårstrå, hvilket er normalt, men alt andet end det burde ringe alarmklokkerne. Det er derfor, det er så vigtigt at spise sundt, dyrke motion og have meget vand, søvn og dyb vejrtrækning også for langvarig glans på de dejlige lokker, du ejer.

Hjemmemedicin for hårproblemer

Hjemmemedicin til hårfald og hovedbundsproblemer:

Disse er aktuelle og ikke-aktuelle hjemmemediciner, der har vist sig at bekæmpe hårfald siden Ye Olde’s dage!!

1. Dit hår skal holdes rent, hvilket betyder at vaske det med en mild urteshampoo lavet af shikakai og amla ville være fantastisk. Dette ville ikke kun shampoo dit hår, men ville også holde det naturligt betinget. Der er urteshampoo af samme blanding også tilgængelig i butikker med mursten og mørtel og på tværs af anerkendte onlinebutikker. Vælg dog en efter din hårtype for bedre resultater.

2. Lunkent olie blandet hvidløgsfed og masseret ind i hovedbunden to gange om ugen gør underværker for håret. Man kan bruge enhver æterisk olie, men sørg for, at ricinusolie og sennepsolie i lige store mængder af en spisesked hver bruges til bedre konsistens. Turban pakker hovedet ind og lader varmen trække i olierne, så hovedbunden får næring. Gør dette to gange om ugen, dit hår vil stoppe med at falde, ingen skæl at græde over og glansen genoprettes.

3. Vi beder dig om at modstå fristelsen til at kamme dit hår, selv med en bred tandbørste eller kam. Vådt hår er svagt, og det er derfor, man anbefaler håndklædepapir eller turbanomslag, så der sker naturlig tørring. Brug ikke en hårtørrer for meget til hårtørringsprocessen, det brænder håret og får det til at falde.

4. Kvinder, hvis du bruger hårtilbehør, der er for stramme, ville de trække i dit hår og få trådene til at falde. Uanset hvor søde kaninclips eller bobby pins ser ud, skal du derfor ikke bruge eller købe hårslip og andet hårtilbehør, der ville være stramt.

5. Når mænd og kvinder går ud i solen, skal de have hovedet dækket. Dette ville holde håret rent og sikkert for ydre elementer, såsom forurening, støv og solens UV -stråler. Ja, solens UV -stråler dræber hårsækkene og tillader ikke hovedbunden at trække vejret godt.

Hårproblemer

6. Brug palmetto til at behandle hårfald, det er hvad de indianerstammer har brugt siden ældgamle efter vores viden. Palmetto er kendt for at stoppe DHT fra at blive produceret. DHT er faktisk grunden til at prostata forstørres, og det forårsager også hårtab.

7. Vitaminer er vigtige at have, da de nærer kroppen, holder huden skinnende og håret hoppende. A-vitamin hjælper med talgproduktion, det er også en antioxidant. E -vitamin hjælper med blodcirkulationen, hvilket er nødvendigt for næring af hovedbunden, der fører til sundere hårsække, og B -vitamin hjælper med melaninproduktion, grunden til at dit hår kan prale af dybe mørke farver.

8. Se på dit køkken for at få svar på hårfald, løgpasta, hvidløgspasta og ingefærpasta, en spiseske hver og gnides dybt ind i hovedbunden med blide cirkulære bevægelser ville hjælpe. Bland dem ikke, bare brug en af ​​dem !! Hold pastaen i tolv timer i træk, og vask den derefter af med koldt vand.

9. Henna hjælper med at genoprette fugtigheden og forsegler også neglebånd. Urten er kendt for at gøre hårrødderne stærke.

10. Vi elsker alle grøn te, fordi det har forskellige fordele, og bortset fra de antioxidanter, det har til anti-ældning, hjælper det også med at stoppe hårfald. En teskefuld varme våde grønne teblade masseret ind i hovedbunden og efterladt i ti minutter er nok. Gør dette to gange om ugen for naturlig glans og mere hårvækst.

Tæl dine velsignelser:

Vi klager ofte over det hår, der var, og glemte i handlen om det hår, vi har, kun for på et senere tidspunkt at se, hvad vi havde, vi ignorerede og mistede. Vær ikke en statistik, kære hjerte, pas på kronen, der stadig sidder smukt på dit hoved. Følg vores tips og plej det hår, der stadig er tilbage.

en. Prøv at trække vejret og dyrk yoga hver dag i mindst tredive minutter. Dette vil i høj grad sænke stressniveauet.

b. Meditation hjælper også; det beroliger sindet og sjælen. Det hjælper også med at bringe ro og en positiv aura rundt, som helbreder interne og eksterne spørgsmål, siger holistiske eksperter.

c. Hurtig gåning, cykling, frihåndsøvelser er også til stor nytte, så gå i gang og nyd lidt dans hver aften, hvis du vil. Når kroppen får nok bevægelse, sker blodcirkulationen godt, og hver centimeter af kroppen og hovedet holdes i god pasform.

hårproblemer